Maxton bakre splitter till Chevrolet Corvette Z06 & C7 årsmod. 2013-2019 är busenkel att montera då passformen är perfekt från början. Bruksanvisningen rekommenderar två personer och billyft, men jag... Leggi di più
Bra kundservice/bevakning (varan - vindavvisare/huvskydd AVS - var slut i lager), bra pris och snabb leverans, samt bra kvalitet, passform och enkel montering av produkten (ser riktigt bra ut på bilen... Leggi di più
Inledande skede med att beställa produkten är väldigt enkelt med tydlig beskrivning av produkten och en gedigen support som finns ett klick bort. När jag sedan fick hem frontläpp så är det välpacke... Leggi di più
Mitt i mitt motorbygge så fick jag ett nyhetsbrev av Ddesign att dom hade lager tömning och rabatter, jag gick in och kollade och givetvis hade dom king bearings lager till min motor till riktigt bra... Leggi di più
Scritti dall'azienda
DDESIGN säljer bilstyling, prestandadelar & motorsportprodukter i hela Norden. Med ett av Sveriges största sortiment erbjuder vi dig de bästa varumärkena till bra pris. Vår prisbelönta kundtjänst finns i live-chatten och på mailen, för att hjälpa dig hitta rätt delar till rätt pris. Vi är utsedda till "Årets E-handlare" inom motor i 5 år, av Pricerunner.
Mosåsvägen 142, 70236, Örebro, Svezia
- support@ddesign.nu
- www.ddesign.nu
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Snabb frakt
Snabb frakt, trevliga och svarar snabbt på mail! Rekommenderas
Supernöjd
Supernöjd! Fick min beställning nästa dag och servicen var toppen. Rekommenderas Starkt!
Grym service
Grym service och tålamod med en tjötande jobbig kund på fälgar med 3 mån leverans tid( de fick leverantör att rota fram delar som inte fanns i lager) 10+ på kommunikation!
Rekommenderar starkt.
Oerhört snabba på svar och otroligt…
Oerhört snabba på svar och otroligt hjälpsamma vid frågeställningar.
Superbra service och snabb leverans..
Hög kvalitet och snabb leverans
Handlade spacers (12mm och 15mm) och Eibach sänkningssats till min G80 – allt kom snabbt och var enkelt att montera. Spacersen passade klockrent och bilen ser mycket bredare ut utan att något tar i. Eibach-fjädrarna gav perfekt höjd fram. Kundtjänst var tillgängliga och hjälpsamma. 5 stjärnor utan tvekan!
Fick snabbt svar på mina frågor och…
Fick snabbt svar på mina frågor och kompressorn jag beställde kom redan dagen efter. Den stämde väl överens med vad man lovat så jag är väldigt nöjd.
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans, delen passade som den skulle
Toppen!
Snabba svar, snabba leveranser och toppkvalitet på produkterna!
Rekommenderas starkt!
Snabba med leveransen bra produkter…
Snabba med leveransen bra produkter till vettiga priser
Superbra service
Superbra service! Jag var osäker på vilken artikel jag skulle ha och ringde för support, svarade snabbt och vi kunde resonera om vad som var lämpligt osv.
Har bara positivt att säga, kommer forsätta handla av dem.
Superservice
Superservice! Rådgivande. DD kommer med idéer och förslag på hur man kan få bilen snyggare! Man märker att de själva lever med bilarna som de lär! Bästa rekommendationerna!
Grymma grabbar
Grymma grabbar, kunniga, trevliga, hjälpsamma och supersnabba på att svara på mail!
Snabb leverans och inga krusiduller
Snabb leverans och inga krusiduller
Gummie mattorna blev bättre än nya!
Handlat mycket här
Handlat mycket här. Bra service, snabba svar. Kan va långa leveranstider men Hitils har de kompenserat för överdrivet långa leveranser. Vilket allt en kan önska för.
Butik i världsklass
Hittade denna sida via Bimmers of Sweden.
Jag mailade om en rabattkod och fick snabbt svar även fast det var helg.
När jag skulle lägga min order så fanns inte min produkt i webshoppen, men de la upp den snabbt och smidigt. Dessutom var de på tå när min beställning var lagd, då jag hade tagit ”en för lite” och dubbelkollade att jag gjort rätt.
Bara lyfta på hatten och berömma denna butik. Supernöjd kund och jag kommer komma tillbaka 🤗🙏
Tack för all service och support
Med vänlig hälsning, Matte i Sundsvall
Snabb leverans och bra utbud!
Snabb leverans och bra utbud till min bil! Redan fyllt på önskelistan så det blir än smidigare att beställa nästa gång!
Bra o snabb service samt kunnig…
Bra o snabb service samt kunnig personal angående min fråga o beställning. Supernöjd o blir mer köp därifrån, rekommenderar verkligen Ddesign
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.