Banner for DataNova Sweden AB

DataNova Sweden AB Recensioni 224

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 4 stelle su 5

När jag kontakta Data nova fick jag tydliga bra svar på mina funderingar vilken robot vi behövde till våran gräsmatta och vilka förutsättningar och tankar jag själv hade. Nu har roboten gått 3 manuell... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick besök av en tekniker som gjorde installationen av vår robotgräsklippare och en grundlig genomgång av appen som är kopplad till gräsklipparen. Allt fungerade perfekt, den överenskomna tiden fö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stabil och engagerad leverantör. Jag har fått ärliga svar på mina frågor innan och efter jag beställde från DataNova. Snabb leverans av produkten och snabb återkoppling från supporten på mail och te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade under semestern problem med min LUBA 2 och fick grymt bra stöttning av Angelica och hennes tekniker. De kunde via att dela skärmen till min mobil göra alla nödvändiga tester och inställningar som... Leggi di più

1. Negozio di computer e accessori
  2. Consulente informatico
  3. Servizio di riparazione computer
  4. Servizio di sicurezza informatica
  5. Servizio per computer
  6. Negozio di tosaerba

Informazioni su DataNova Sweden AB

Scritti dall'azienda

Din Nordiska Expert på smart teknik sedan 1992.

I över tre decennier har DataNova varit synonymt med kunskap, förtroende och innovation. Från vår start i Göteborg 1992 har vi vuxit till en pålitlig partner i Sverige och Danmark, med över 10 000 nöjda kunder i Norden.

Vi är experter på ny teknik som förenklar vardagen, sparar tid och bidrar till en bättre miljö. Vår filosofi är enkel: "Det ska bara fungera!"

Vårt erbjudande sträcker sig från smarta robotar för hem och trädgård till avancerade nätverkslösningar – där vi fungerar som företagets egna IT-avdelning.

Framtidens Hem & Trädgård:

• Robotgräsklippare från Mammotion:

Vi är Sveriges Officiella Leverantör för Mammotion och experter på satellitstyrda robotgräsklippare utan slinga. Njut av tystgående drift, en perfekt gräsmatta och maximal fritid utan ansträngning.

• Snöröjningsrobotar från Yarbo:

Upplev vintrar utan stress och utan ansträngning! Yarbo Snöslunga är en självkörande robot som sköter trädgården året runt automatiskt – från gräsklippning och lövblåsning till trimming och snöröjning.

• Robotar som rengör poolen:

Upplev kristallklart vatten utan manuellt arbete! Våra självgående poolrobotar rengör och dammsuger effektivt. Du sparar tid och energi och får mer tid för avkoppling.

• Vattentät Smart-TV från Sylvox:

Skapa den ultimata filmupplevelsen utomhus och i badrummet. Sylvox levererar nästa generations IP-klassade, vattentäta underhållning.

Svensk Support & Service:

Hos oss får du alltid svensk support och service från vårt team i Göteborg. Med egen verkstad och tekniker utför vi reparationer och service, inklusive service på plats. Vår 30-åriga erfarenhet garanterar snabb och personlig service med vårt mål att erbjuda bästa möjliga kundnöjdhet.

Redo att förenkla din vardag?

Upptäck DataNova idag.

Datanova.se

Promotion box for DataNova Sweden AB

Smarta robotar för hem & trädgård

Robotgräsklippare som förenklar din vardag - Svensk verkstad & support

1 stella

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket professionella och snabba.

Mycket professionella och snabba.

12 settembre 2024

Tack för ditt omdöme.
Härligt att allt kunde levereras så snabbt.
Glädjer oss att höra om din nöjdhet.

Välkommen åter!

Teamet på DataNova ServicePoint!

Fantastisk service

Fantastisk service, robotgräsklipparen strulade så jag släppte av den ca 12:00 på torsdag, 12:34 idag (fredag) hörde de av sig och sa att den var lagad.

13 settembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack! inga konstigheter, välkommen åter! #detskabarafungera !

Bra service

2 settembre 2024

Tack för ditt omdöme.
Härligt att allt kunde levereras så snabbt.
Glädjer oss att höra om din nöjdhet.

Välkommen åter!

Teamet på DataNova ServicePoint!

Det funkar

Trevlig bemötande i telefon, okomplicerat beställningsprocedur, snabba svar via e-post, krångelfri returhantering. Så som det ska vara.

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack! inga konstigheter, välkommen åter! #detskabarafungera !

Valutata 5 stelle su 5

Fick bra & enkla svar på mina frågor…

Fick bra & enkla svar på mina frågor innan beställning av luba 2

17 luglio 2024

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är verkligen glada att höra att du fick bra och enkla svar på dina frågor innan din beställning av Luba 2. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår service. Om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Tack för ditt förtroende!

Teamet på DataNova!

Snabboch trevlig kommunikation

Bra kommunikation när produkten var restad och inga problem med fakturingsändring. Snabba svar…

Risposta di DataNova Sweden AB

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och trevliga kommunikation. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service, och det betyder mycket för oss att du upplevde det så. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver. Tack för ditt förtroende!

Valutata 4 stelle su 5

Bra info om en mindre leveransförsening…

Bra info om en mindre leveransförsening och bra bemötande i butiken vid avhämtning

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade informationen om leveransförseningen och att du blev väl bemött i butiken vid avhämtning. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och trevlig upplevelse, så det betyder mycket för oss att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden. Tack för att du valde oss!

Snabbt och billigt

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att leveransen kom som utlovat. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Valutata 5 stelle su 5

Sjukt snabb respons på frågor via mail…

Sjukt snabb respons på frågor via mail och snabb leverans.

Hoppas ev servicebehov sköts lika bra!

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vår snabba respons och leverans. Vårt mål är alltid att erbjuda den bästa servicen, och vi ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå om det skulle uppstå något servicebehov i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp. Tack för att du valde oss!

Det gick smidigt

Det gick smidigt, leveransen kom som utlovat.

Bra kundservice

Bra kundservice, men lite problem med leveranstiden

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack, Leif! Vi uppskattar din förståelse. Leveranstiden blev lite längre än förväntat på grund av en försening till Europa, men vi gjorde vårt bästa för att skicka din beställning så snart vi hade den i lager. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kommunikation och ser fram emot att ge dig en ännu bättre upplevelse i framtiden!

Mycket bra

Mycket bra, köpt en robotgräsklippare och därefter tillbehör, trevlig support!

Risposta di DataNova Sweden AB

Tusen tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att ni är nöjda med vår service. Vi strävar alltid efter att hålla en hög standard och ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Väldigt bra

Väldigt bra. Men tog lång tid att få den pga av dhl och dyr frakt pga av dom

Risposta di DataNova Sweden AB

Tack för din feedback och för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med produkten, men vi beklagar att det tog tid att få leveransen.

Tyvärr blev leveransen till oss försenad, vilket påverkade leveranstiden till dig. Vi beklagar verkligen besväret. När det gäller fraktkostnaden, förstår vi att den kan kännas hög. Detta beror på att paketet kräver specialhantering på grund av dess storlek, och dessa kostnader styrs av fraktbolaget.

Vi hoppas att du återkommer som kund hos oss, och vi är alltid här för att hjälpa till om du har några fler frågor eller funderingar.

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt företag som verkar mån om sina…

Trevligt företag som verkar mån om sina kunder

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt bra service och snabba på att…

Otroligt bra service och snabba på att svar.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans av en kabel som inte…

Snabb leverans av en kabel som inte längre är skitlätt att få tag i.

8 luglio 2024

Risposta di DataNova Sweden AB

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più