Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Man indbetaler et beløb. Men kvittering er åbenbart ikke noget man bruger. Men de er da på Trustpilot. Indtil videre kan jeg kun anse det som scam.

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ja, ofte er det jo med kritik at man ikke sætter sig ind i hvad det er man melder sig til. Telefonnr er eksempelvis oplyst på stort set samtlige sider. Udmeldelsesprocedyren er noget... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di reclutamento del personale
  2. Selezionatore del personale
  3. Agenzia per la ricerca di talenti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Casting og skuespil - find de bedste auditions eller lad casteren finde dig.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

10 års tro tjeneste

Altid god service, og 24 timers svar på e-mail også i ferietid. Bliver ligefrem genkendt af ejeren på gaden selvom jeg har taget 20 kg på de sidste år.

Nu er mit medlemskab blevet opgraderet til at være livslangt, så nu skal jeg ikke mere betale, hvilket jo er fantastisk.

25 febbraio 2010
Valutata 4 stelle su 5

Nyskabende og engageret

Jeg har været akiv medlem af Dask i snart 8 år. Tilfredsheden har været meget stor, specielt i mit personlige møde ved castings og kurser. Tænk at have et bureau der genkender dig på gaden og hilser til trods for at du på dette tidspunkt aldrig har vist dig personligt er imponerende og overbevisende.
Har igennem årene haft flere roller, også af de sjovere ;) Mest imponerede er jeg over den idérigdom og de mange interessante koncepter virksomheden magter at søsætte. Min datter går på filmskuespillerskole på 2. år. Gratis og så er hun ikke engang medlem. Fantastisk. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er at hjemmesiden godt kan være lidt teksttung.

15 gennaio 2010

Svindel og humbuk

Denne side er kun lavet pga. en ting og det er at Tommy Duus (ejeren) kan få penge, han oplyser nogle få castinger der er, for det meste i andre lande. og ellers ikke rigtig andet, ellers må dem der laver film gå derind og lede efter skuespillere, og jeg tror ikke de vil bruge så meget dask, da den ikke har det bedste rygte i de kræse. Tommy Duus er en pengegris falsk midde, der "misbruger" unges skuespillere drømme!

25 novembre 2009

DASK-ONLINE - Amtøragtig svindler-firma

Lad mig starte ud med at sige - lad vær med at bruge DASK-online.
Jeg meldte mig ind for godt 2 år siden hvor jeg fik foræret et gavekort, hvilket jeg var glad for. Grundet forskellige personlige ting, blev jeg dog nød til at opgive min skuespiller-ambition igen. Efter et år stoppede jeg med at bruge DASK-online og regnede egentlig med at mit medlemskab bare rendte ud ligesom andre almindelige firmaer gør det.

Fornyligt modtog jeg så en rykker på manglende betaling for mit medlemskab, påtrods jeg ikke havde modtaget nogle andre mail eller girokort om betaling. Jeg ringede til DASK-online i min frustration, men blev kun mødt af en telefonsvarer, hvor jeg lagde mit navn og nummer og bad dem om at ringe mig op - men ingen ringede.

Efter noget tid ringede jeg igen, hvor jeg blev mødt af "Det kan jeg ikke tage mig af - du må skrive en mail!" - meget lidt kundevenligt, må man sige - men jeg skrev en mail til dem, til deres hotmail adresse som de oplyser (virker meget professionelt for en virksomhed at have en hotmail-adresse?). Der gik over en uge og jeg modtog stadig ikke noget svar, så jeg prøvede endnu engang at kontakte dem på telefon. De første 2x endnu engang telefonsvarer. Men 3. gang fik jeg fat i en person. Jeg fortalte ham at jeg havde prøvet at komme i kontakt med dem over mail, men uden held, hvor efter han svarer mig "Jeg sidder ikke ved min computer, men du kan sende en mail". Jeg forklarer ham at det jo netop var derfor jeg ringede, fordi han ikke havde svaret mig på min mail. Jeg spurgte om han ikke havde mulighed for at skrive mit nummer op og ringe til mig når han kom i nærheden af en computer, men det havde han ikke, for han havde i øvrigt heller ikke nogen kuglepen ved sig.

Det er denne slags virksomhed der giver en dårlig smag i munden. Ikke meget kundesupport og det virker meget som om de prøver at røvrende deres kunder.

Så jeg håber at jer der tænker på at melde jer ind i DASK, vil genoverveje det - der findes nemlig mange andre mere professionelle alternativer, som f.eks:

htt

6 marzo 2009
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più