Kjempe service, hyggelige folk, god tollmodighet og en koselig hund er det som møter deg når du går inn i denne butikken! Vi endte opp med storhandel og jeg kommer til å handle her igjen, tusen takk f... Leggi di più
Har handlet flere gange gennem de sidste 4 år hos Dartshop, de seneste to gange ved Black Friday. Selv på denne meget travle dag, kan man hente sin bestilling to dage efter varerne er bestilt - fejl... Leggi di più
Jeg har været super tilfreds med hele købsoplevelsen hos Dartshop. Hurtig og sikker bestilling, lynhurtig levering og fantastisk kundeservice, der svarer hurtigt og hjælpsomt på alle spørgsmål. Prod... Leggi di più
Black Friday bliver ikke bedre ind den Dartshop lagde for dagen. Det var besparelser på ekstreme højt plan, oplevet ikke andre dart butikker der kom bare lidt i nærheden. Der var ligeledes en gave... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Spil dart med stil. Dartspil og dartudstyr hos dartshop.dk. Vi fører dart udstyr og tilbehør til de bedste priser. Smarte dartpile og elektroniske dartskiver.
Sognevejen 18, 8380, Trige, Danimarca
- 86 91 03 00
- info@dartshop.dk
- www.dartshop.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Nemt at finde det man skal bruge
Nemt at finde det man skal bruge, samt hurtig levering
2 Køb ingen problemer
Hurtig levering og stort udvalg til rimelig priser. Handler gerne der igen.
God snak med ansat fin webshop hurtigt levering alt spiller Bulls eay
Har modtaget mine vare det funger.
Varen er som forventet.
Måske lidt for spinkel papkasse til transport måtte rette lidt på talrækken på dartskive.
Men er glad for det hele. God oplevelse
Med venlig hilsen Per
Super duper
Har købt Dart automatisk tæller.
Har købt Dart automatisk tæller.
Virker perfekt
Efter et par måneder og dialog med…
Efter et par måneder og dialog med blandt andent forbrugerrådet, sidder jeg stadig og mangler mine vare til over 2000 kr. er meget ked af det, da det var en gave til min far, som virkelig glædede sig til det.
Personen som står til ansvar for fatsholde, som svare på mailsne bliver flabet hen af vejen og ender med at sige sagen er lukket. Han tænker slet ikke over hvordan en kunde på 18 år som bare ville købe en gave til sin far har det omkring det hele. Værste oplevelse jeg har haft med en butik
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Kan absolut anbefales
Lynhurtig og sikker levering
Lynhurtig og sikker levering. Stort udvalg.
God rådgivning
God rådgivning ved køb og god tid til at forklare forskelle på produkter mm. Alt i alt en god oplevelse
Giver gode råd og vejledning
Giver gode råd og vejledning. Har købt 5 dartskiver til vores forening og der har ikke været nogle problemer
Super levering 👌
Super levering 👌
Bestilte på nettet Fredag og havde allerede min pakke Mandag 😊
Alt var helt som det skulle være.
God kundeservice og hurtig forsendelse.
Hurtigt levering
Hurtigt levering. gode pile, men synes til mit elektronisk dartskive at plastik spidser er meget bløde og bøjer ret hurtigt så man skal skifte tit ellers ok pile
Super god betjening og service
Super god betjening og service. Altid imødekommende og hjælpsomme. Storartet webshop, hvor varerne leveres hurtigt.
De har været en stor hjælp ved min genindtræden til dartspillet.
Kan klart anbefales.
Fem Stjerner
Fem Stjerner. Hurtig. God Pris. Kvalitiet i toppen. Er helt tilfreds!