Venter hele dagen på en pakke. Får besked kl 18:00 om at pakken ikke kunne leveres??? Dovne bude der ikke engang har været ude af bilen, Jo den kunne været leveret. Dao magter ikke opgaven…
Øv, har ikke fået min pakke, dao skriver de kan se på gps at bud har været på min adresse, men jeg har ikke fået nogen pakke, og så fralægger de sig ansvar. Jeg får ofte pakker og det plejer ikke at... Leggi di più
Hej DAO Aviation A/S Flyværksted . Beklager meget min anmeldelse fra den 4 august som var rettet mod Dao Post væsnet og ikke jeres side her,jeg vil gerne have den fjernet fra jeres fine side her,... Leggi di più
If a one-stop shop is what you are looking for to assist you in all your aviation needs, DAO Aviation AS offers a complete solution making sure your aircraft never spends more time on the ground than necessary. Browse our products and services to learn more about what we have to offer you.
Hangarvej H 1, 4000, Roskilde, Danimarca
- 46191219
- info@dao.dk
- www.dao.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Det var dog det værste!min pakke blev…
Det var dog det værste!min pakke blev fundet i en grøft 3 km.fra adressen.blev opsøgt på Facebook af en som havde fundet den mudret til.at jeres bude smider pakkerne ud af vinduet vidner om bude fra et andet kontinent og som ikke kan læse.vælger aldrig dao!!men nogle gange får man intet valg.ALDRIG mere hvis det kan undgås.har opgivet at klage telefonisk! Berit

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Ringer utallige gange til dao…
Ringer utallige gange til dao kundeservice og man kan ikke komme igennem telefonen grundet kø siger de. Min pakke kan ikke spores og deres track system virker ikke til at være opdatere ordenligt. Undgå at få leveret med dao i fremtiden

Ikke god service
Ikke god service, skal venter lang tid
Benyt aldrig Dao. Det er håbløst.

Dao Pakke nr
Vist forkert firma, det skulle være Dao as Pakke transportør
som transportør.

Skod firma
Skod firma. De har gjort min pakke væk, og omdirigere til pakkeshop selvom jeg har valgt hjemmelevering og er derhjemme.

IKKE BRUG DAO!!!
IKKE BRUG DAO!!!
Jeg afleverede 4 pakker, som ikke er leveret efter 2 uger.. Kan man få fat på dem? NEJ!
Har skrevet over Messenger og på mail, har endda ringet til dem utallige gange, men de er umulige at komme igennem til!

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Hvis de kunne få nul stjerner
Hvis de kunne få nul stjerner, fik de det. Ja jeg skriver igen, 10 hverdage til, at finde en pakke, som ikke er der. Får en sludre for een sladre. Så nu skal der snart erstatning sag igang. Gad vide hvor lang tid det tager?? Send aldrig med dao,

Ringer ikke på...
DAO har været her til morgen for at aflevere min pakke lidt over 6. Jeg var hjemme, men der er IKKE blevet ringet på, og nu omdirigerer de min pakke til en pakkeshop, på trods af at jeg har betalt ekstra for HJEMMELEVERING!!

Har ikke fået min vare
Har ikke fået min vare - ved henvendelse til udleveringsstedet var den ikke at finde.
Tak for det - spild af folks tid at agere en service man ikke magter.

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Fortjener ikke engang én stjerne!
Fortjener ikke engang én stjerne!! Samme bestilte vare gået tabt 2 gange i streg og så forventer i at i har ret igen til 10 dage på at efterlyse varen, og samtidig hører jeg intet om det.. dårlig stil

Brug dem ikke
Brug dem ikke. Der var god service indtil sagen overgik til den erstatningsansvarlige, så hørte jeg ikke mere om den mistede pakke.

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Meld alle de fejl anmeldelser til TP!
Jeg syntes I skal kontakte TP, og bede dem fjerne alle de negative anmelder der burde være havnet ved dao.as istedet for her. Det er jo ikke jeres skyld at kunder der er utilfredse med dao.as ikke kan læse….
Har ondt af i får alle dao leverings…
Har ondt af i får alle dao leverings anmelders
Hvorfor er det
Hvorfor er det, at folk IKKE fatter dette ikke er DAO 365 leverings trustpilot siden? Jesus hvor blind kan man være!
Nul stjerne, meget dårlige service
Nul stjerne, rigtig dårlig service. Jeg får sms fra dao at jeg har en pakke på vej og lidt sener igen en sms fra dao at jeg skal hente pakken.
Da jeg modtager min pakke, var den gået i stykker. Jeg henvender mig til dao hjemme side og udfylde uformular inden 5 dage som der står på jeres side. Efter nogle dage får jeg en mail fra dao, som jeg skal henvend mig til coolrunner, da fragten er købte hos dem. Jeg henvender med det sammen til coolrunner, men de vil ikke tage sig af sagen fordi reklamationsfristen været overskredet😮😮🙁🙁
Dårlige service, røver, Lade være med sende pakke med dao, vælge en anden pakke trackning. Det kan betale sig, hvis man betaler lidt mere ved at vælge en anden, men til gengæld bedre service.
Rigtigt dårlig service. Nul stjerne.

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Folkens dette er IKKE DAO levering men…
Folkens dette er IKKE DAO levering men et flyeværksted!!! Tænk jer om før i laver en anmeldelse!!!
DETTE ER IKKE PAKKELEVERINGSFIRMAET…
DETTE ER IKKE PAKKELEVERINGSFIRMAET DAO!!!!!!!!!
Dårlig leverings service
Det er for dårligt at dao kommer forbi så tidligt at man knap nok er stået op, hvorefter at de afleverer pakken i en pakkeboks langt væk, i stedet for at tage den nærmeste. Det mindste de kunne gøre, er da lige at ringe på døren, i stedet for bare at gå igen når de ser det er en lejlighed.

Risposta di DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Blev leveret i forkert postkasse.
Blev leveret i forkert postkasse.
Da jeg skrev til DAO support gik der 6 dage før de svarede. Det er ikke godt nok, hvis man har brugt mange penge på en vare der ikke er bliver leveret.
Heldigvis har vi nogle flinke naboer, der afleverede den da de kom hjem fra arbejdet.