Jeg købte en højseng til lige omkring 10000 kroner til min datter. Da den ankom var flere papæsker revet i stykker, poserne med madrasserne var meget beskidte og de remmer der var rundt om... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har handlet 2 gange. Første gang en etageseng og to springmadrasser. Anden gang et klædeskab i massivt fyrretræ. Alle varer var i topkvalitet og fint emballeret. Kontakten med firmaet (såvel te... Leggi di più
Efter at have bestilt bord og stole hos Dansk Restlager, blev vi kontaktet to dage efter med besked om hvilken dag varen ville ankomme. Fra vi bestilte til vi modtog varen gik der 6 dage - hvilket e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi købte for nogle år siden en rigtig god køjeseng model Josefine hos Dansk Restlager. Da børnene blev store, pakkede vi sengen ned. Nu skal den så stilles op igen, og så mangler vi nogle specielle sk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dansk Restlager er en familieejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 1999. Den gang købte vi restlagre fra Danske møbelproducenter, hvilket vi stadig gør. Virksomheden har dog udviklet sig en del siden, så den i dag handler med mange førsteklasses møbler, laver køjesenge og madrasser i eget design og tilbyder hynder og madrasser på specialmål til f.eks shelters, både, campingvogne, bænke og meget andet.
Rantzausmindevej 111 A, 5700, Svendborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Når man forelsker sig i en engelsk seng med lidt "skæve" mål og har været ved ILVA der havde månedslange leveringstider og JYSK der ikke kunne levere disse mål, var det virkelig så fantastisk at finde Dansk Restlager i en Google søgning. Her fik jeg en prof snak om madrassen, og indenfor en uge kunne jeg lukke luften ud af den luftmadras, der havde været min madras, og sove i en rigtig seng. DEJLIGT med følelsen af at der er styr på det, med at de lige ringer op. Dejlig service.. Og skøn smuk fantastisk drømmeseng.. Tak
Købte 6 hvide fletstole. Havde ret store problemer med at få dem leveret det rigtige sted. Men det var vist fragtmandens skyld. Stolene står til kr. 765,- nedsat fra kr. 895,-. Det er de ikke værd. Flettet er ikke ens på stolene og træfarven kan ses igennem malingen. visse sted er malingen skaldet af og puderne er en ringe kvalitet skumgummi. Vi havde tænkt at det var vore nye spisestue stole, men det bliver det ikke!
Erik Bennike
Min oplevelse af Dansk Restlager er absolut ret blandet. Hvis man køber en vare og alt er som det skal være er serviceniveauet i top.
En helt anden oplevelse får man hvis enkelte dele ved varen er forkerte og man reklamerer.
Vi købte et klædeskab som, da vi skulle samle den, viste sig at være med en forkert højre side. Da vi opdager det har vi samlet den anden side af skabet og vælger at tilrette den højre side så den også passer. Vi måtte bore huller til 2 ekstra skuffer og til dørbeslagene da disse ikke eksisterede.
Desværre tog vi ikke et foto af den side som var forkert og nu har vi selv boret hullerne. Alligevel valgte vi at reklamere. I første samtale med sælger skulle jeg bare sende artikelnummeret og han ville sørge for at vi modtog den side som ikke passede. Jeg sendte nummeret og et billede af samlevejledningen hvor vi mærkede op hvor der var mangler. Straks ringede sælger til mig igen og nu kunne det slet ikke lade sig gøre at reklamere fordi vi ikke havde et billede af den forkerte side. Og han så ingen grund til at kontakte møbelfabrikken om at produktet indeholdt en forkert del. Så nu kan andre kunder måske være lige så uheldige.
Hvis vi havde forlangt en refusion for fejlen var hans reaktion måske forståelig men vi ville egentligt bare gerne have en ny højre side så skabet stod perfekt. (3 skuffer er ikke helt nemt at måle ud til.)
Sælger er fantastisk god til at snakke men god service ved reklamationer eksisterer ikke.
Jeg handler aldrig hos Danskrestlager.dk igen.
En sand fornøjelse at handle her. Fantastisk kundeservice og en rigtig god vejledning til at finde den helt rette madras til vores campingvogn. Hurtig levering og alt passede bare helt perfekt.
Helt sikkert værd at anbefale.
Bestilte og modtog meget hurtigt en familiekøjeseng der lever fuldstændig op til mine forventninger. Jeg er meget glad og tilfreds og hvis det ikke var fordi der manglede 2 beslag, så var der givet fuldt hus :) Tusind tak for rigtig god service og en fantastisk køjeseng. Her handler jeg helt sikkert igen!
Produktet i top
Super opfølgning af ordre pr telefon.
Excellent rådgivning
At handle med Dansk restlager er en hel fornøjelse ,
vi skulle have ny springmadras til autocamperen , den har en blød buge i den ene side ,så der blev lavet en tegning med mål og bue sendt på mail til Jørgen .
Dagen efter ringer Jørgen og der bliver aftalt betræk på madrassen og hvornår den er til levering .
Man er lidt spændt på om den nu passer , aldrig har jeg noget så smukt
den er som lavet dertil , men det var den jo også.
Betaling var aftalt prøv om den passer og så betal , og det gjorde vi,
kan kun rose Jørgen og hans firma , handel trykt der.
Vi har 3 børn i alderen 2-6 år der deler værelse, vi har længe været på jagt efter den helt rigtige seng til de 3. Hos danskrestlager.dk fandt vi deb, en 3 etaget køjeseng perfekt til deleværelset. Torsdag d. 09.02 kl. 8.20 lagde jeg en bestilling og betaling ind på sengen. Kl. 9.20 samme dag, altså blot en time senere modtog jeg et opkald. De ville lige høre at bestillingen var korrekt og hvordan og hvornår jeg ønskede levering. Jeg havde selv skrevet i min bestilling at jeg først ønskede levering d. 15.02. og det kunne se sagtens klare. Vi aftale også at leveringen bare skulle sættes ved døren når det kom. Lørdag d. 11.02 ringede de så igen fra danskrestlager, de ville lige dobbelttjekke at levering d. 15.02 var ok og om der var nogen hjemme til at tage imod levering eller om det stadig skulle sættes ved døren. Jeg var simpelthen så glad da jeg lagde på, jeg følte mig helt tryg ved at alt gik efter planen. D. 15.02. kl. 9.15 blev sengen leveret lige til døren fuldstændig som aftalt. Så var det samlejobbet Vi skulle igang med, det viste sig dog hurtigt at det ikke ville blive helt så let, vi synes samlevejledningen var mangelfuld desværre, men vi er heller ikke dummere end at vi godt kan sætte et par skruer i her og der uden en udførlig tegning. Den står nu samlet på ungernes værelse og de lyste fuldstændig op da de så den. Det var helt perfekt. Kvaliteten er der ikke noget at sætte på, den står så godt og der er ingen fare for at det knækker eller fald er fra hinanden nogen steder. Fra bestilling til levering var det simpelthen perfekt, ikke en finger at sætte noget sted. At samlevejledningen ikke var så udførlig som vi regnede med er ikke nok til at trække ned på stjerner men burde måske alligevel være noget man lige kiggede på. Vi er så glade for vores handel og kigger i hvert fald her først, næste gang der skal nye møbler til.
Jeg bestilte en køjeseng på hjemmesiden, og blev ringet op dagen efter. Hun takkede for handlen og ville blot aftale nærmere om levering. Varen kom som aftalt og i perfekt stand. Der manglede ingenting og den var nem at samle. Sengen er i rigtig god kvalitet.
Jeg er meget tilfreds med handlen og kan klart anbefale firmaet. :-)
Jeg har aldrig oplevet før at lægge en ordre ind kl 23.00, og blive ringet op kl. 08.00 dagen efter for at afklare hvor varerne skal stilles ved leveringen.
Fik varerne dagen efter.
Det gik bare så stærkt, at jeg slet ikke har ryddet op i værelset for at montere nye møbler. Det var ikke som forventet, på en meget positiv måde.
Fantastisk!
Købte et vitrineskab og skænk ved Danskrestlager og blev positiv overrasket,vi fik vores møbler som aftalt og alt var med til at samle det intet manglet,så kan kun sige det er bedstemt ikke sidste gang at vi handler der.
Vi fik lavet en madras i specielt størrelse. Jørgen var meget fleksibel og forstående overfor en ret kort deadline. God pris og super kvalitet.
De har et stort udvalg af stoffer og der var mulighed for at vi sendte vores ejet stof.
Det er ærgerligt at jeg ikke kan smide et billede op på trustpilot - det ser fandme godt ud.
Må sige at Jonna og Jørgen virkelig har sans for kundepleje. Købte et skab, med planlagt levering d. 23/4. Blev ringet op af Jonna, der beklagede at de ikke kunne levere omtalte skab pga. manko på skydelåger. Vi aftalte leverance til den 30/4 og på dagen blev jeg ringet op af chaufføren, der sagde at han var på vej med en palle klædeskab.
Jeg kontaktede Jonna, for at fortælle, at nu havde jeg modtaget klædeskabet og roste hende ved samme lejlighed, for deres professionelle behandling af min ordre.
Godt gået Jonna & Jørgen. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer!
Jeg bestilte for et par måneder siden en skænk i fyrretræ. Få timer efter bestilling modtager jeg et opkald med information om levering etc. Dejlig service så man kan stille spørgsmål i stedet for at modtage en standartmail. Da jeg spøger om det er muligt at få den leveret inden en bestemt dato er der heller ingen problemer, de skal nok notere mit ønske på ordresedlen til fragtfirmaet.
Da jeg modtager skænken og begynder at samle den viser det sig hurtigt at der mangler et bræt. Jeg ringer derind og får igen en super service og vejledning, de fortæller at de vil ringe til mig dagen efter fra lageret for at finde det rigtige bræt.
De ringer ganske vist også, men for at fortælle mig at der er opstået sygdom i familien og de derfor først kan være på lageret igen dagen efter. Dejlig service i stedet for bare at "glemme" mig.
Dagen efter kontakter de mig fra lageret og vi finder sammen frem til det rigtige stykke træ som jeg modtager under 20 timer senere.
På trods af disse små skønhedsfejl (som formentlig stammer fra fabrikantens side) vil jeg give danskrestlager.dk 5 ud af 5 stjerne pga. den helt fantastiske gode service og hjælpsomhed som man sjældent ser i dag - også når tingene ikke foreløber helt efter bogen.
Mange tak for en god handel.
Er rigtig tilfreds med pris og varen :) Købte en køjeseng til ungerne.
Har købt en "familiekøjeseng" hos Dansk Restlager og jeg er yderst tilfreds med kvalitet og service. Lynhurtig kontakt angående ønsker for levering, der manglede intet i pakkerne og det tog en times tid at samle alt. Sengen er lavet i en virkelig god og kraftig kvalitet. Her handler jeg helt sikkert igen!
Super service, hurtig levering og ikke mindst billigt. Andre forhandlere tager 2-3 gange så meget for samme vare.
Vi har købt en køjeseng til et beskedent beløb. Da vi modtog varen og vi begyndte at samle, viste det sig at det ene ben ikke var helt godt. Der var også et par lameller der havde fået fugt og var blevet sorte.
Vi henvente os til Dansk Restlager. Her fik vi en meget venlig og professionel modtagelse. Erstatnings ben og lameller modtog vi 2 dage senere.
Så nu står vores køjeseng flot og er klar til børnebørnene kommer på besøg.
Dansk Restlager er absolut en butik vi kan anbefale. De har møbler til en fornuftig pris og selvfølgelig en kvalitet derefter. Så skal det ikke være mærkevarer, men bare en hæderlig kvalitet så kontakt Dansk Restlager.
Vi købte 2 højskabe, 2 klædeskabe, 3 barstole, 1 vitrineskab, 1 tv-møbel, 1 skrivebord og 2 natborde.
Vi stod og skulle flytte ind i en ny lejlighed og var nødt til at købe en masse nye møbler da vi ikke havde noget særligt hver især. Efter at have fået danskrestlager anbefalet pga. deres gode priser, kiggede vi på hjemmesiden. Vi fandt møblerne generelt pæne men syntes at vi stod og skulle bruge en masse penge, hvorfor vi stadig var en smule usikre.
Vi valgte at ringe til danskrestlager og fik fat i ejeren, som viste sig at være utroligt kyndig og dygtig med rådgivning. Vi gav ham målene i vores lejlighed, fortalte om hvordan og hvorledes rummene var samt hvilke bekymringer vi måtte have omkring at det hele nemt kunne blive for pakket. Han var meget flink og hjalp os til at få valgt de rigtige møbler. En uge senere ankom det hele kl. 8 fredag morgen og vi fik samlet alt i løbet af weekenden.
Vi har umiddelbart været utroligt glade for alle møbler og har fået kommentarer fra venner som troede at nogle af skabene var bygget ind i lejligheden fordi de passede så godt ind :)
Alt i alt er vi utroligt godt tilfredse og vil anbefale danskrestlager til alle.
Har meget dårlig erfaring med service fra Dansk restlager.
Alene tiden på at få ordnet deres reklamationer på deres varer er
li med ikke eksisterende har nu haft ventet i over 8 uger på at tingene skulle bringes i orden så gir ikke meget for deres service over for deres kunder
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.