DanskMarmor.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Virkelig god oplevelse! Varm anbefaling herfra. God kommunikation og en personlig service, der tydeligt lægger vægt på kundetilfredsheden. Min søster og jeg ville selv hente i butikken i Skæl... Leggi di più

Bestilling af Manneken Pis plus pumpe: Ekspedition, hurtig forsendelse, super indpakning - og venlig opfølgning af mail-spørgsmål ( om slange, T/Y-stykke til pumpe og springvand) var rigtig god. D... Leggi di più

Hjemmesiden er hurtig, overskuelig og det er nemt at navigere rundt, blandt andet for at læse betingelser og vilkår. Betalingsdelen var hurtig og nem. Varen bestilt fredag og leveret tirsdag, med in... Leggi di più

At handle i DanskMarmor.dk 's Netbutik var en megen god oplevelse ! Vi kan varmt anbefale at man trygt kan bestille deres produkter ! Hurtig og effektiv .. med meget venligt person... Leggi di più

1. Negozio di rocce
  2. Negozio di statuine

DanskMarmor.dk er et dansk familieejet firma med mere end 18 års erfaring i salg af formstøbt knust marmor til både private, erhverv og offentlige kunder. Siden etableringen i 2006 har vi et bredt udvalg af eksklusive marmorkunst-produkter, udendørs elementer, balustrade-systemer og dekorative figurer, som alle er produceret i Danmark på vores samarbejdende fabrik. Vores produkter er skabt af formstøbt knust marmor, hvilket betyder, at vi udnytter marmorets naturlige skønhed kombineret med en robust og frostsikker finish, der kan tåle det nordiske klima – det gælder både statuer, fuglebade, bænke og springvand. Mange af vores kunder bruger vores marmorkunst som varige dekorationer i haver, ved indkørsler, på terrasser eller som markante udtryk i offentlige rum. Hos DanskMarmor.dk har vi et stort sortiment hvilket gør os til en af de førende leverandører i vores niche i Danmark. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vores produkter er 100 % frostsikre og rengøringsvenlige, så de holder sig smukke år efter år. Vi sætter en stor ære i at yde personlig rådgivning og service, som matcher den enkelte kundes ønsker og projekter. Vores telefoniske kundeservice er tilgængelig alle dage, og vi hjælper gerne med produktvalg, målangivelse og idéer til placering og brug – både før og efter købet. Derudover driver vi også en fysisk gårdbutik i Skælskør, hvor kunder har mulighed for at se et udvalg af vores produkter live – og vores webshop gør det nemt at bestille online med hurtig levering og sikker handel. DanskMarmor.dk lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vi værdsætter den feedback, vi modtager på Trustpilot, da det hjælper os med at blive endnu bedre hver dag. Vi stræber efter at levere produkter og service, der overgår forventningerne – hver gang.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

hurtig levering

Jeg bestilte et vandspil, torsdag på nettet og tirsdag var det leveret hjemme hos os, Det er flot og hurtigt, da vi bor på Bornholm og er vant til, at alle ting tager længere tid, for at nå frem.
Jeg vil godt anbefalde, at handle hos jer.

19 giugno 2012

Problemfri levering - hurtigere end lovet!

Bestilte en plastic-plante til fornufig pris om lørdagen. Hjemmesiden lovede levering inden for 5 hverdage. Mandag modtog jeg mail om, at ordren var ekspederet og sendt, med forventet levering tirsdag, og der kom Posten med pakken.
Varen i sig selv er også OK og som forventet med det prisniveau, jeg havde valgt at investere i.

13 giugno 2012

Tja ...

Bestilte varen og den var der 2 dage efter. Flot flot eftersom den vejer 251 kg.
Fontainen er flot udført og svare til mine forventninger , men der er ingen samleanvisning med . Den må man finde på nettet og den er slet ikke fyldestgørende når det angår montering af pumpe og hvordan man tætner et 3/4 " rør i bunden af karet hvor ledningen til pumpen går igennem .Desuden er pumpen også uden en dansk monterings vejledning og med så kort ledning at man må samle den under det famøse rør som man ikke ved hvordan man tætner ordentligt . Den er bestemt ikke noget jeg ville have give 598 kr for, og havde jeg set den pumpe på forhånd så ville jeg selv have købt en anden steds.
Men selve Fontainen er MEGET flot og levering er i top.
MVH
Claus
Opdatering . Har lige hørt fra Dansk Marmor og pumpen er en fejllevering. Det er blevet fixet med det samme og af samme grund vælger jeg at ændre min lidt uldne anmeldelse. Jeg har dog valgt ikke at ændre i teksten hvis nogle allerede har læst det så kan de her læse om service i verdenklasse som løste problemet promte..

10 giugno 2012

alt godt, kun et men

det heke er ok, eneste men , er at fragtmanden satte "pakken" lige midt i indkørslen, og ringede ikke som aftels en halv time før.
men det gik jo når vi selv flyttede det, men det havde været bedre hvis der havde været ringet først.

20 marzo 2012
Logo di DanskMarmor.dk

Risposta di DanskMarmor.dk

Hej Dorthe.

Vi er kede af at det er gået en smule galt med leveringen. Vi har desværre ikke så meget med fragt firmaet at gøre, Vi benytter Danske Fragtmænd til at levere vores varer. Og normalt så plejer de at læse hvad der står på fragtbrevet. Vi gjorde dem opmærksomme på at du ønskede et opkald inden levering lige som vi havde aftalt, men af en eller anden grund så har personen som bragte varen ud til dig valgt ikke at følge de anvisninger som vi har påført. Dette kan jeg kun beklage utrolig meget, og vil efterfølgende få fuldt op så det helst ikke sker igen.

Med venlig hilsen Andrew / DanskMarmor.dk

Rigtig flot service.

Hej
Jeg kan kun anbefale Dansk Marmor.dk, hurtig levering uden nogen problemer, alt var pakket forsvarligt, og leveret til døren.
det eneste de kan gøre bedre, er deres telefon betjening, lanf vente tid, men de ringer pænt tilbage hvis man indtaler en beked til dem.

20 febbraio 2012

Super Service

Nemt at bestille.
Hurtig respons.
Sød og betænksom indsats for at imødekomme
særlige ønsker.
Levering til aftalt tidspunkt.

30 gennaio 2012

Top kvalitets behandling af ordre

Der er absolut intet at beklage sig over ved behandling af ordren samt levering. Det bør dog påtales, at det er komplet umulig at
komme telefonisk kontakt med firmaet. Bestilling via intetnettet
foregik dog ukompliceret.

25 gennaio 2012
Logo di DanskMarmor.dk

Risposta di DanskMarmor.dk

Hej Sara

Tak for dine rosene ord, det er vi altid glade for. Hvad angår telefonisk kontakt, så beklager vi dybt at du har haft problemer med at komme i kontakt med os, Som jeg også omtalte i telefonen så har vi desværre været ramt af nedbrud på vores telefoner, som har gjort at man i en periode ikke har kunne ringe ind, Dette problem skulle meget gerne være løst nu, så du i fremtiden ikke får samme oplevelse.

Nemt og hurtigt

En meget god hjemmeside, som gjorde det let at bestille. Lynhurtig levering. - Intet at klage over.

15 gennaio 2012