Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Leggi di più
Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Leggi di più
Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Leggi di più
Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Leggi di più
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support

Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Danimarca
- 70 225 650
- danske@stenhuggeri-as.dk
- www.danske-stenhuggerier.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Behagelig kommunikation og perfekt gravsten
Meget fin kommunikation ang. vores ønsker til hvordan gravstenen skulle se ud. Vores mor's navn skulle tilføjes på en allerede eksisterende sten (vores far's).
I det hele taget god og meget behagelig kommunikation, både telefonisk og på mail. Alle vores aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Resultatet blev fuldstændig, som vi havde håbet. En meget smuk og enkel sten, som vi ønskede.
Mange tak til Anne fra Vordingborg Afdeling

Den bedste service...
Vi fik den bedste service fra Danske Stenhuggerier i Tåstrup - Hurtig og professionel håndtering af opgaven. Alt er gennemført som aftalt og med venlighed.
Kontakter gerne Danske Stenhuggerier en anden gang.

Grundig og omhyggelig
Grundig og omhyggelig. Hurtig ekspedition, levering som aftalt.
Tak

Opgaven udført perfekt.
Opgaven udført perfekt.
Charlotte fra Taastrup Afd. er altid venlig og hjælpsom.
God service!

Risposta di Danske Stenhuggerier
Sød og hurtig betjening i Vordingborg afdelingen
God kommunikation og sød betjening. Flot arbejde med restaurering og nyt navn på gravsten.

Tip Top Anne i Vordingborg
Vi fik den bedste betjening af Anne i Vordingborg. Sød, omsorgsfuld og virkelig professionel. Anne tog sig tid til at vise os designs på computeren og skiftede gerne til guldskrift for at vende tilbage til den oprindelige. Det var så fint at kunne gå stille og roligt rundt i den flotte udstilling. Vi kiggede på to sten og valgte en tredje… en gravsten er jo ikke bare en sten - jeg synes, vi valgte en go´ en. Anbefaler Vordingborg-afdelingen 100%.

NUL STJERNER
Første besøg hos Danske Stenhuggerier, Roskildevej 52, Frederiksberg, d. 22/1 d.å. var vellykket. Min kone og jeg (84 & 85 år) mødte en kompetent og venlig Marianne, der leverede forslag til gravstensdesign.
I andet besøg (7/3) - hvor bestilling skulle afgives - gik alt galt. Marianne var "gået på pension". Hendes mandlige afløser, sendte denne anmeldelse ned på et stort NUL. Uforskammethederne stod nærmest i kø ! En helt igennem ubehagelig og uprofessionel oplevelse!
Det er faktisk en følsom sag at skulle bestille sin egen gravsten.
Danske Stenhuggeriers ledelse er velkommen til at rette henvendelse om detaljerne til undertegnede.

Risposta di Danske Stenhuggerier
Charlotte fra Taastrup er virkelig et…
Charlotte fra Taastrup er virkelig et empatisk og meget hjælpsomt menneske, vi har været i så gode og trygge hænder hele vejen, hun fortjener ALLE 5 ⭐️ Charlotte er en stjerne ⭐️ tusind mange tak. Venlig hilsen Jeannie Dupont

Risposta di Danske Stenhuggerier
Det var hurtig ekspedition og som vi…
Det var hurtig ekspedition og som vi gerne ville have det

Risposta di Danske Stenhuggerier
Det var så god og rolig en oplevelse i…
Det var så god og rolig en oplevelse i Tåstrup afdelingen hos Charlotte, hvor der blev spurgt ind til ønsker og kom med rigtige gode ideer, samt levering og opstilling af gravsten hvor følte at man var i trygge hænder.

Flot sten med fin tekst
En mindre misforståelse betød, at vi skulle have en anden farve på teksten. Den blev dog rettet, og stenen er nu flot med fin tekst.

Anne fra Vordingborg afdelingen
Vi bliver mødt af den mest venlige og omsorgsfulde Anne fra Vordingborg, som hjalp os i en meget hård og sværd tid.
Hun var enormt tålmodig og forstående og man følte sig meget tryg og godt behandlet.
Hun var meget professionel og kom med gode råd og lyttede til hvad vores ønsker var.
Gravstenen og bænken som er ankommet på gravstedet, er bare så smukke.
Vi giver Anne vores allerbedste anbefalinger og er taknemmelig for hendes meget venlige måde at være på.
Majbritt Nilsson

Vordingborg afdelingen
Den MEGET søde og imødekommende Anne fra Vordingborg afdelingen har virkeligt favnet os og gjort det nemmere i den svære tid. Stenen er simpelthen så smuk. Det perfekte valg af farve og bogstaver. Er så glad for vi valgte lige netop dig. Tak Anne ❤️