Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Leggi di più
Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Leggi di più
Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Leggi di più
Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Leggi di più
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support

Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Danimarca
- 70 225 650
- danske@stenhuggeri-as.dk
- www.danske-stenhuggerier.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Også suveræner/perfekt service efter 2 år "i 2023".
Som tidligere anmeldt "i 2023" yderst tilfreds og perfekt service.
Nu efter 2 år har vi haft nogle spørgsmål angående sten og vedligeholdelse til Susanne fra Danske Stenhugger i Hillerød.
Selvom der er gået 2 år perfekt service med en deltagelse/interesse mht. vores specielle udfordring.
1.000 tak for hjælpen fra Gerd & Børnene i Fredensborg.

Risposta di Danske Stenhuggerier
Anja ved Vesterbro stenhuggeri har…
Anja ved Vesterbro stenhuggeri har givet en super oplevelse i hele forløbet, i forbindelse med bestilling af gravsten.
Eminent betjening og vejledning.
De holder hvad de lover og mere til.
10 stjerner herfra.

Risposta di Danske Stenhuggerier
En god oplevelse i en svær situation
Jeg har benyttet Danske stenhuggerier i Vordingborg og blev betjent af Anne.
Jeg mødte Anne som havde stor respekt for den situation man er i når man lige har mistet en af sine kære. Jeg fik alt den hjælp jeg havde brug for og jeg er fuldt tilfreds med den meget smukke mindeplade jeg har bestilt

Risposta di Danske Stenhuggerier
Kiggede efter gravsten/mindesten hos…
Kiggede efter gravsten/mindesten hos flere forskellige. Fik anbefalet Anne i Vordingborg. Og må sige, at det fortryder jeg bestemt ikke. Anne er yderst professionel og hjertevarm. Alt vi bad om, alt vi var i tvivl om, fik Anne lyn hurtigt lavet på udkast, så vi kunne se nøjagtigt det vi tænkte.
Stenen er nu sat op og gud hvor er den smuk.
Tusind tak til Anne 🤩

Risposta di Danske Stenhuggerier
Vi var som familie ude ved Jeres…
Vi var som familie ude ved Jeres forretning på Vejlevej i Fredericia.
Under en rundvisning på udstillingspladsen, fandt vi to sten, som tiltalte os. Jeres yderst kompetente medarbejder hjalp os med at lave et kompromis imellem de to sten. Derefter gik vi ind på Jeres kontor og valgte skrifttype til vores medbragte tekst.
Efter at have set udkastet til den endelige sten, blev vi enige om at det var den helt rigtige løsning.
Stenen er nu leveret og opsat på kirkegården.
En kæmpe tak til Vibeke Engelsen for en både professionel og empatisk kundebehandling.

Risposta di Danske Stenhuggerier
Vi har følt os godt hjulpet hele…
Vi har følt os godt hjulpet hele forløbet igennem.
God og hurtig behandling fra Holbæk Stenhugger

Danske Stenhuggerier, Holbæk, kan varmt anbefales
Danske Stenhuggerier, Holbæk, har leveret et meget fint arbejde i forbindelse med vores mors dødsfald og kan varmt anbefales.
Mogens Abildgaard

Risposta di Danske Stenhuggerier
Kommunikationen på var god.
Kommunikationen på var god.
Flere fra familien havde kontakt til forretningen.
Alle henvendelser blev behandlet godt.
Familien er tilfreds med resultatet.
Venner har også en positiv iagttagelse.

Risposta di Danske Stenhuggerier
Holbæk afdelingen kan varmt anbefales
Ann hos Danske Stenhuggerier i Holbæk var utrolig hjælpsom og meget forstående overfor min situation da min mor gik bort. Effektiv behandling og klar information igennem hele forløbet. Jeg fik tilbud fra anden side, men DS stod frem som det rigtige valg både mht til pris, professionel kundeservice og kvalitet.

Risposta di Danske Stenhuggerier
De var meget hjælpsomme og meget…
De var meget hjælpsomme og meget forståelige. De gjorde det nemt i en svær tid. Tak for det.

Imødekommende og venlig
Imødekommende og venlig. God tid og tålmodighed. Fint arbejde. Mine bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Danske Stenhuggerier
Meget fin service og en grundig…
Meget fin service og en grundig orintering ang. valg af ssten

Utrolig fin ekspedition
Utrolig fin, rolig og forstående kommunikation omkring et ømt område i vores liv.
Virkelig fin ekspedition og stenen blev præcis som ville have den.

Toppbetyg!
Mycket trevligt bemötande och service hele vejen. Gravstenen inklusive gravyr blev mycket fin.