Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Prisen var billigst for ovntørret avnbøg. Gratis og hurtig levering som lovet. Pænt pakket. Dette køb har ualmindelig mange ureelle stykker, som besværliggør stabling; også en del i uens længder.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan klart anbefales. Vi har fået leveret ovntørt bøg fra Dansk Brændesalg for første gang. Kvaliteten af brændet er helt i top. Vi modtog ordren efter to dage, nøjagtig på den placering vi hav... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sørg for at være hjemme ved levering. Ellers bliver det bare sat tilfældig. Hvis du brokker dig, er her desværre ingen service at hente, Selv hvis fejlen ligger hos dem. kan ikke anbefaledes.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

På mit seneste møde I Danske Bank mødte jeg en velforberedt rådgiver, der gennemgik mit engagement uden at forsøge at prakke mig noget på, som jeg ikke ønskede. Hun lyttede til mine ønsker og behov og... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legna da ardere

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dansk Brændesalg er specialister i tørt brænde. Vi sætter en ære i at levere brænde af en bedre kvalitet end det der eller præger brændemarkedet. Derfor anbefaler samtlige Danske brændeovnsproducenter os. Emærket webshop. Prøv os, du bliver ikke skuffet.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 3 stelle su 5

Rigtig pris men so-so med kvaliteten

Købte også avnbøg sidste år. Da var det store men reelle stykker som var nemme at stable.

6 luglio 2024

Fremragende god brænde

Fremragende god brænde, som har en meget lav fugtighed - og sådan har det altid været ved køb af brænde hos Dansk Brændesalg. Skulle der være et spørgsmål eller en misforståelse, har vi kun rigtig gode oplevelser ved at kontakte Tommy.

25 agosto 2023

Fint brænde, GOD kommunikation

Fint brænde, troværdige oplysninger. Virkelig forbilledlig god kommunikation - også når der undtagelsesvis er problemer med levering pga et transportfirma, der svigter. Jeg har også fået mange gode råd om fyring, som har gjort, jeg sparer en tredjedel brænde i forhold til før.

10 maggio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Tørt brænde, lidt store stykker.

Godt tørt brænde. Tårnet var tæt pakket og prisen i den lave ende af det aktuelle marked.
Der er mange store stykker, hvilket gør det lidt vanskeligere at fyre økonomisk og miljøvenligst muligt. Sagt på anden vis: "Én pind vil ikke brænde alene, og 2 pinde er én for meget".
Jeg handler gerne der igen.

18 marzo 2023

God service og kvalitet

Har lige fået en palle hjem, og jeg må sige at det er det bedste brænde jeg har købt.
Jeg fik hjælp i foråret til at kigge på noget dårligt brænde købt et andet sted. I den forbindelse fik jeg en lille læs med hjem til at klare de sidste kolde dage.
Der er uhørt god service og kvaliteten er i top. Det bliver min faste leverandør fremadrettet.

30 agosto 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ingen levering fragtmanden kørte med pejsebrændetårnet igen

Den 17. marts overførte jeg 3695,00 kr. til Dansk Brændesalg.
Troede hermed at jeg blev den lykkelige ejer af et tårn pejsebrænde, men det skete ikke.
Fragtmanden vurderede at de kunne ikke aflevere pejsebrændet, og kørte videre med det hele igen.
Der udspiller sig herefter en diskussion med Dansk Brændesalg om hvem der skyld i problemet med den den manglende aflevering hvor jeg blev beskyldt for at tale usandt og mange andre mindre pæne ting.
Det korte og det lange er at Dansk Brændesalg kan ikke levere til sommerhusområder hvor der mangler asfaltbelægning og kantsten og det syntes jeg firmaet skulle have gjort opmærksom på.
Mit tårn pejsebrænde blev kørt til Roskilde hvor vi så kunne hente det, ellers ville pejsebrændet blive kørt tilbage hvor det kom fra - nemlig Nordjylland.
Jeg ville få mine penge når det var leveret i Nordjylland og jeg havde betalt fragten.
Hvad kan man så lære af denne historie, Dansk Brændesalg har ikke styr på deres leverancer det har fragtmanden og det er jo ikke altid lige heldigt.
Jeg vil aldrig kunne anbefale Dansk Brændesalg, de har simpelthen ikke styr på forretningen.
De 3695 kr. jeg overførte til jer den 17. marts har jeg heller ikke set skyggen af.
En meget dårlig oplevelse at at handle med Dansk Brændesalg.
Per Boysen
Kildehøj 10
4540 Fårevejle

6 aprile 2022

Hej Per
Jeg talte med dig, hvor du selv fortalte at i tidligere havde haft problemer med fragtmænd "der kom med dårlige undskyldninger for hvorfor de ikke kunne levere til jer". Det ændrer du senere til at i ALDRIG har haft problemer. Det syntes jeg er usandt. Hvad skal der ellers til, før det bliver usandt i dit verdensbillede?
Som jeg skrev til dig, syntes jeg det havde været ordentligt, hvis du lige gad oplyse at der potentielt kunne være problemer inden vi afsendte. Din respons var "Du kan for min skyld argumentere alt det du vil, jeg kender godt argumentet det er altid de andres skyld når noget går galt."
Faktum er at det er Danske Fragtmænd der leverede til dig og de har fotodokumenteret hvorfor de ikke kunne levere til dig. Det har intet med fortov eller kantsten at gøre, men at der er store træer som hænger ud over vejen, så de ikke kan køre hen til din adresse, uden at ødelægge presenningen på lastbilen. Du havde fået oplyst at bilen var 4 meter høj, da du bestilte.
I forhold til betalingen, så gik der jo en rum tid, uden at du svarede på hvad der skulle ske med leverancen. Og som jeg oplyste ville du få pengene indenfor 2 uger. Så vær venlig at rette dine anklager, når du har set betalingen på din konto.
Mvh Tommy, Dansk Brændesalg

Valutata 1 stelle su 5

Sørg for at der er en stærk person…

Sørg for at der er en stærk person hjemme, at vejen er vandret og der ikke er yderligere forhindringer, når brændet kommer.

Fragtmanden ville ikke levere brændet, da han vurderede, at vejen skrånede for meget og tårnet skulle støttes ved afsætning. Jeg var ikke hjemme og min hustru var ikke i stand til at hjælpe, hvilket heller ikke burde være nødvendigt, da fragtmanden burde køre ud med mandskab og materiel, der er nødvendig for opgaven. Vi har før fået leveret brændetårn fra et byggemarked, men der var nok en lille kran på ladet.

Han kørte så med brændet igen, men efter kontakt med Dansk Brændesalg fik vi at vide, at fragtmanden havde sagt, at vi havde nægtet modtagelse, hvilket ikke var tilfældet. Efter en lang korrespondance med Dansk Brændesalg, hvor holdningen skiftede fra 'genlevering' til 'fragtmanden ved bedst' endte vi med en ekstra regning for returfragten, som i dette tilfælde er ganske betydelig, da det er en stor vare. Det var altså 2 mod 1, og den taber man som regel.
Så sørg for at fragtmanden ikke kan slippe afsted med at nægte at levere, for så hænger du på returfragten.

Da det trods alt ikke var Dansk Brændesalgs skyld får de 2 stjerner, og ville have fået 4 stjerner, hvis de havde accepteret at splitte returfragten, som jeg tilbød, men sådan er der jo så meget her i livet.

Opdatering 02-03-2022: Opdatering til 1 stjerne, da Dansk Brændesalg vil fortsætte diskussionen på Trustpilot i stedet for at tage kritikken til sig. Få en fragtmand, der kan levere evt. med kran og skriv på hjemmesiden hvad returfragt koster.

2 marzo 2022

Risposta di Dansk Brændesalg

Opdatering: Der stod meget klar og tydelig på hjemmesiden at vi ikke tilbyder levering med kran. Det er ganske enkelt for dyrt. Så at du bestiller på trods heraf, tænker jeg må falde tilbage på dig selv. Det var dig, ikke os, der afbrød behandlingen af sagen i nævnenes hus og ønskede i stedet at give os en dårlig bedømmelse her på trustpilot. Det er bestemt ikke mig, der har ønsket at flytte samtalen til Trustpilot. Som virksomhed er det aldrig sjovt at få en dårlig bedømmelse. Jeg skriver jo faktisk at jeg tager det til efterretning. Til din orientering har jeg selv foranlediget kontakt til emærket for at få deres vurdering og til danske fragtmænd omkring denne sag, ligesom jeg i mit tidligere svar her, skriver at jeg tager det til efterretning. Så min konklusion er at det for dig handler om jeg skal sende nogle penge, for alt andet betyder jeg ikke "tager kritikken til mig" Jeg finder det helt urimeligt at du justerer fra 2 til en stjerne udelukkende fordi jeg ikke vil give dig penge. Det tangerer afpresning og det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere. Jeg har tilbudt sagen kan afgøres af folk med forstand på den slags (emærket) i løbet af et par dage og at det ikke er forbundet med udgifter for dig. Jeg kommer ikke til at foretage mig mere i denne sag.

Oprindeligt svar:
Hej Per
Jeg har fuld forståelse for at det er kedeligt at bruge penge forgæves. Jeg har afholdt helt de samme udgifter på at sende brændet frem til dig, som du har på at returnere det.
Dit forslag om at jeg skulle betale 3/4 (fuld fragt frem og halv fragt retur), ville jeg gerne have nogen der var lidt klogere på "ret og rimeligt" til at kommentere på inden jeg tog en beslutning herom. Jeg har ikke afvist noget.
Du tog derimod initiativ til at starte en klagesag i nævnenes hus, men fortrød. Det er ikke mig, men dig selv, som ikke vil finde ud af hvad der er "ret og rimeligt".
Jeg har lyst til at stille dig et par spørgsmål:
1. Danske Fragtmænd har leveret til dig. Vi er bestemt ikke altid enige med deres chauffører. Men på den anden side er det dem der er eksperterne, ikke du og ikke jeg. De har erfaringen, det formoder jeg ikke du har? Havde du købt en fiskestang der blev leveret med GLS og de var knækket ved leveringen, ville det så være GLS eller fiskeributikken du ville give en så dårlig bedømmelse, som du nu giver os?
2. Dine kone ville ikke hjælpe ved aflæsningen, fordi hun vurderede det var for farligt. Alligevel mener du chaufføren skulle have gjort det alene?
3. Du bor på en meget stejl vej, som ikke er egnet til levering med lastbil/palleløfter på. Syntes du det er rimeligt at du ikke oplyser herom ved bestillingen, således jeg kunne have spurgt Danske Fragtmænd inden afsendelse og derved kunne vi begge have sparet 500 kroner?
4. Med afsæt i ovenstående betragtninger, er det så ikke rimeligt, at jeg ikke bare imødekommer dine krav, først om jeg skulle bære alle omkostninger til fragt, derefter 3/4 af omkostningerne -men gerne vil spørge Emærket, som har eksperter der gerne og gratis rådgiver herom? Du valgte at starte en sag i Nævnenes hus i stedet og det var jeg indforstået med, fordi jeg gerne ville vide om det hvad der er "ret og rimeligt" i en sag som denne. Det har du så alligevel ikke ønsket og så er jeg jo afskåret fra at få svaret.
Jeg syntes faktisk jeg har opført mig ordentligt og derfor forstår jeg ikke de 2 stjerner. Du ser anderledes på det og det må jeg tage til efterretning, uanset at jeg finder det som værende en noget hård dom.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk brænde og super levering…

Fantastisk brænde og super levering lige der vi gerne ville have tårnene til at stå!
Tusind tak,- vi bestiller næste år igen

17 dicembre 2021

Risposta di Dansk Brændesalg

Tak for den fine bedømmelse, Karsten. Rigtig glædelig jul til dig og dine.
Mvh Tommy, Dansk brændesalg

Meget dårligt service

Jeg kan se at brændesalg får pæne karakterer. Der findes sikkert tilfredse kunder , men hvis de leverer brænde af dårlig kvalitet - i mit tilfælde mange små stykker som ligner mere optændings stykker end normale brænde næsten 20% små stykker, så glem alt om om hjælp fra Brændesalg , det får man ikke, selv om at jeg har sendt billeder af reklamationen
Ekstrem dårligt service
Jeg køber aldrigt mere fra brændesalg

Jeg fik et langt svar fra brændesalg som jeg ikke kan bruge til noget som helst - Jeg har sendt billeder , snakket med dem , og jeg kan bare ikke måle alle brændestykker med tommestok fordi der er så mange af dem. Faktum er, at jeg stadigvæk har brænde af dårligt kvalitet

Jeg orker næsten ikke læse dit svar. I stedet bør du bruge mere tid til at servicere dine kunder
I forholdt til mine andre anmeldelser : Jeg køber virkeligt mange varer på nettet og 95 % af dem er gode , men de 5% af varerne er dårlige, derfor skriver jeg negativ anmeldelser på TrustPilot som er mit eneste våben for sådan en som dig og andre

27 ottobre 2021

Risposta di Dansk Brændesalg

Lad os lige slå fast hvad der er op og ned her. Du har reklameret og angivet at mindst mellem 20 og 30% var så små stykker, at det var optændingbrænde. Her skriver du at det er under 20%?. Jeg bad om ét foto, hvor du tog et billede med en tommestok, så man kunne se størrelsen på stykkerne i brændestakken. 5-6 uger senere sender du foto uden tommestok, så man slet ikke kan vurdere størrelsen. Vi har på trods heraf tilbudt ombytning. Det har du afvist, men i stedet krævet kompensation. Derfor har vi - ganske pænt - igen bedt dig sende et foto, hvor man kan se størrelsen (fx ved at placere en tommestok på billedet) og omfanget af små stykker. Dette har du ikke gjort. Du har i stedet bedt om at vi kører 250 km og selv tager foto, så du ikke skulle ulejliges med at tage et sådant foto. Til det har vi svaret at det gør vi gerne, men at det så må blive når vi alligevel har ærinde i nærheden af dig. Jeg forstår ikke helt at du reklamerer, men ikke vil tage et foto der dokumenterer at der faktisk er et problem.
Vi vil gerne behandle vores kunder pænt, også hvis der sker en fejl. Men både af hensyn til useriøse reklamationer og for at vi kan arbejde for at undgå gentagelser, beder vi om at vi får et foto eller anden dokumentation af problemet og omfanget af dette. Det syntes vi er et helt rimeligt krav, inden vi udbetaler eventuel kompensation.
Du har købt hos os i mange år og efter dit eget udsagn "altid været tilfreds med kvaliteten". Nu får vi 1 stjerne fordi vi ikke - uden dokumentation - udbetaler erstatning. Det syntes jeg ikke er ordenligt! Men det falder måske meget godt i tråd med dine mange andre anmeldelser, hvor du giver dårlige bedømmelser til mange andre firmaer der ikke udbetaler til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået leveret brænde fra Dansk…

Jeg har fået leveret brænde fra Dansk Brændesalg for første gang men bestemt ikke sidste gang,har fået leveret fantastisk brænde .Jeg fik en fantastisk vejledning af Tommy om valg af brænde.
Jeg kan kun anbefale at købe brænde ved Tommy.280

10 febbraio 2021

Great support

Fast delivery, great customer support.

The delivery of the firewood tower was a concern for us. There are many requirements about the road, where it will be placed etc...
We called Dansk Brændesalg and they were very helpful even before the purchase. We live in Viborg and delivery time was actually less than 2 days. The tower was placed in the carport at the exact place we asked for.
All and all, we are very happy.

3 febbraio 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più