All english / not native speaking, stay away from Dansk Bådskole. Vi har haft en ikke dank / engelsk talende person med på kurset med hans dansktalende kollega som også skulle består spee... Leggi di più
Skuffende og uprofessionelt kursus Kurset var dårligt organiseret. Vi sad ude i kulde og regn i flere timer. Teorien blev hurtigt overstået, og der var ikke tid nok til grundig gennemgang. De prakt... Leggi di più
Dejlig oplevelse. Fine forhold, godt udstyr (båd/lokaler). God instruktør. Og super sensor. Kan virkelig anbefale Dansk bådskole Horsens. De tilbød også at vi kunne tage vandscooter certifikat. Nu vi... Leggi di più
Jeg har netop taget mit duelighedsbevis i Horsens i weekenden og havde en super god oplevelse begge dage! Underviseren havde en fantastisk evne til, at formidle stoffet på en seriøs, jordnæ... Leggi di più
Speedbådskørekort, Speedbådscertifikat eller Speedbådsbevis – ja så tales der om det samme bevis. Som du sikkert ved har ”kært barn har mange navne”. Der kommer flere og flere politikontroller på vandet, og bøderne er temmelig store. – så få nu styr på sikkerheden og sejl lovligt.
Jenny Kammergaardsvej 13 st th, 8700, Horsens, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Det har været en fremragende oplevelse med god instruktør, meget behjælpelig og er super til at forklare med det hele, vil til vær en tid anbefale Peter.
Det var en fantastisk oplevelse, jeg var mega nervøs for at prøve det men de er super god til at forklare så man forstår tingene og få en til at slappe helt af og tage hensyn og man bliver ved med at segle ind til man har forstået det 👍🏻
Har lige tage undervisning i yachtskipper 3 hos Peter Danskbaadskole i Juelsminde
Super professionel undervisning med et store engagement, tak Peter:)
Kan varmt anbefale Danskbaadskole
Tog mit speedbåds bevis i Juelsminde ved Peter, og det var en fantastisk oplevelse. Peter tog sig rigtig god tid til at forklarer, instruerer eleverne om sikkerhed og procedurerne, hvorefter alle gennemgik øvelserne til de kunne dem.
Jeg følte under hele forløbet at Peter havde total overblik over hele situationen, og at de elever der havde brug for lidt ekstra hjælp fik det.
Jeg blev så glad for den service jeg fik, at jeg lige nu er ved at tage duelighedsbevis hos peter, og skal til teori om 2 uger.
Kan varmt anbefale Dansk Bådskole.