Dansk Vinlager Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

1. Enoteca
  2. Negozio di alcolici

Hos Dansk Vinlager får du, udover de attraktive priser, altid en professionel og personlig vinrådgivning. Vi har specialiseret os i at betjene kunder, som synes livet er for kort til kedelige vine. Et besøg hos Dansk Vinlager er en oplevelse. Her finder du et stort udvalg i udsøgte vine fra hele verden. Vor priser kan bestemt ikke ødelægge den gode smagsoplevelse - og gør endeligt op med myten om, at det ikke kan betale sig at købe kvalitetsvin syd for grænsen. Ofte stillede spørgsmål om Dansk Vinlager Hvad er forskellen på Dansk Vinlager og andre grænsebutikker? Dansk Vinlager er ikke et grænsesupermarked, men en specialforretning med et stort kvalitetsudvalg indenfor vin og spiritus. Vi har faguddannet personale, som giver en professionel vejledning og rådgivning ved valg af vine til mad, fest, kælderkøb og investering. Er der penge at spare ved at handle vin i Tyskland? Ja. Der er også store besparelser på at købe kvalitetsvin i Tyskland. Den opnås ved, at momsen og vinafgiften er lavere syd for grænsen. Vor samlede salgsvolumen betyder, at vi kan købe billigere ind end de fleste - og endelig beregner Dansk Vinlager sig ikke samme avance som danske vinforretninger. Taler personalet dansk? Ja. forstår - og taler - flydende dansk. Kan man forudbestille varer på hjemmesiden? Ja, du kan forudbestille dine varer på hjemmesiden. Dine varer skal afhentes og betales hos Dansk Vinlager i Flensborg.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Udmærket udvalg og priser, men…

Udmærket udvalg og priser. Det tæller dog ned at jeg to gange i træk har oplevet, at der indtastes to kasser af den dyreste vin selvom jeg kun købte en. Første gang opdagede jeg det først da jeg var retur i Danmark, men fik pengene retur uden vrøvl. Sidste gang (sidste torsdag) opdagede jeg dobbelt indtastning for knap kr 2.000 i butikken, og fik refusion på stedet. Det virker ret påfaldende, så jeg kan ikke give flere stjerner, da priserne jo ikke er attraktive, hvis der indtastes mere end der er købt ved kassen!

21 novembre 2024

The best champagnes and Wines at fair…

The best Champagnes and Wines at fair prices

Offering the best selection of champagnes at very reasonable prices.
I am impressed with the service when ordering by phone , the walk in experience is worthy of more than 5 stars they have a selection of wines from all wine regions globally. The store is very selective and in my opinion has an extremely high level stock of champagnes and a beautifully curated stock of wines displayed they are true passionate wine specialist , you can feel the knowledge never be in doubt when taking advise .
This wine Merchant is a specialist in wines from all over the world has an impressive selection of wines and champagnes at very fair prices. You can tell the owners passion of wines is deeply rooted , the staff knowledge is world class , a store driven with passion, I can’t wait to go back!

26 marzo 2022

God vejledning og gode varer…

I Dansk Vinlager er der varieret udvalg og kyndig betjening. Uanset om vi handler ind til weekenden eller til en stor fest, får vi særdeles god vejledning og gode varer med hjem. Dansk Vinlager er i top.

12 febbraio 2022