Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på Silkeborg Danhostel. Maden var grumset og uappetitlig, så vi valgte at spise ude i stedet – blandt andet på et pizzeria og Sunset. Det blev dog ikke... Leggi di più
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse på Danhostel Silkeborg. Allerede fra starten var stemningen ubehagelig, især fordi ejeren opførte sig meget aggressivt – på et tidspunkt stod hu n ligefrem o... Leggi di più
Virkelig virkelig dårligt sted, verdens sureste kone der har det man må ingen ting på stedet hun er kun sur, hun laver virkelig dårlig mad som kun er til små børn, man må ikke tage noget mad fordi man... Leggi di più
Danhostel Silkeborg har en unik beliggenhed lige ned til Remstrup Å. Byen kan nås på mindre end 5 minutter. Nordskoven som både byder på gode vandrer- og MTB-stier ligger lige baghaven. Silkeborg museum, Asger Jorn museet, Papirfabrikken og kano- og kajak udlejningen ligger i gåafstand fra vores hostel. Turen til Himmelbjerget kan klares af søvejen og Hjejlen stopper lige ved vores hostel. Vores vigtigste opgave er at skabe et behageligt ophold, mens I oplever alt som Silkeborg og omegn har at byde på. Vi serverer morgenbuffet med mange hjemmelavede, hjemmebagte og økologiske produkter. Vi bager alt vores økologisk rugbrød, stenalderbrød, knækbrød og boller selv. Vi laver vores egne marmelader, ”nutella”, nøddeknas, granola og peanut butter. Der er både gode danske og udenlandske oste, pålæg fra den lokale slagter, frugt og grønt. Der er selvfølgelig alt det the, kaffe, varm chokolade og 3 slags juice I kan drikke. Morgenbuffeten kan nydes i vores spisesal med udsigt til åen og hvis vejret tillader det, så kan I naturligvis sidde på terrassen og nyde både maden og udsigten. Vi tilbyder morgenmad både til vores overnattende- og udefra kommende gæster. Vores overnattende gæster kan booke morgenbuffet sammen med booking af overnatningen. Morgenbuffet kan også bestilles telefoniske eller ved ankomsten. Udefra kommende gæster skal altid kontakte os da vi kan have dage hvor vi må meddele at der ikke er plads pga. fuld aktivitet i huset. I vores lavsæsonen fra november til marts, kan der være dage hvor vi ikke tilbyder morgenmad.
Åhavevej 55, 8600, Silkeborg, Danimarca
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Fuldstændig fantastisk morgenbuffet. Jeg har været på mange lækre hoteller og fået morgenmad, men denne overgår dem alle. Kæmpe udvalg, hjemmelavet, økologisk. Specielt lækkert hjemmelavet knækbrød. Rene og store værelser. Jeg var der med mine to drenge. Søde og gæstfri værter og medarbejdere. Nemt med børn fordi der er boldbane og en meget hyggelig dagligstue med masser af spil og legetøj.
Vi kommer gerne igen.
Line
Jeg var på lejrskole i Silkeborg i uge 44 med 2 klasser, og vi boede på Danhostel i byen. Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til stedet. Der var fuldkommen styr på den logistok, der skal til, når man har skoleklasser på besøg. Pæne, rene værelser, dejlig mad, hvor der også var fokus på at undgå madspild.
Og så var prikken over i'et den hjemmelavede nutella til morgenmaden, og jeg fik listet opskriften ud af Angela :-)
Det var en rigtig fin brunch med et stort udvalg af forskellige retter og dejligt hjemmebagt brød. Der fik også rigtig god betjening så vi kommer gerne igen.
Pernille.
Elendig betjening og en meget aggressiv Poul Wiedemann, som selvbestaltet coronabetjent der i 3. grads forhør kræver at gæsterne oplyser om deres personlige sundhedsdata.
Kan ikke anbefales!
Meget fint sted men personalet er meget irriterende. Specielt hvis du er med skole, hun råber ig forklare alle muglige dumme regler som ikke giver mening
Et fantastisk sted med dejlige værelser - super glade og hjælpsom personale.
Fantastisk aftensmad og lækker morgenmad med mange hjemmelavede ting.
Var her med Vamdrup FordA klub - vil helt sikkert selv komme igen.
Kan kun anbefales hvis man skal overnatte i Silkeborg
Dejligt og serviceminded sted med fantastisk beliggenhed og positiv betjening. Vi kom med kajakker og personalet fortalte beredvilligt hvordan vi kunne få dem om i haven så vi let kunne sætte dem i Gudenåen. Dejlig morgenmad.
Dyrt i forhold til andre Danhostel, især når man ser på omgivelserne. Specielt morgenmaden er dyr. 85,00 pr.person pr. dag. Så er det vist også betalt. Slidt værelse, næsten ikke tryk på vandet i hanen, toiletbræt løst, vandet i håndvasken hunne næsten ikke løbe ud, trænger nok til en rensning. Gummilister på vinduer fulgte med ud nå man åbnede vinduerne. Den ene opholdsstue var meget rodet, og i fælleskøkkenet var der ikke blevet fjernet affald i nogen tid
Et lille plus,er det ligger lige ned til åen.
Smuk beliggenhed ned til vandet. Virkelig serviceminded personale, der kunne alle cykelruter i hovedet og gerne ville hjælpe. Så fin morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier, bla nybagt rugbrød, egne knækbrød og ditto marmelade. En perle af et sted!
Jeg har overnattet på mere end 90 af danmarks vandrehjem morgenbuffet på Danhostel Silkeborg er bare den bedste meget lækkert og hjemmelavet en masse frugt og tilbehør rigtigt fint. Personalet var meget imødekommende og fleksibelt. Beliggenheden er et kapitel for sig selv og fås nok ikke bedre lige ned til Gudenåen - utrolig dejlig atmosfære.
3-4 gange om året tager vi på tur med de store unger og denne gang - på en god vens anbefaling - valgte vi Danhostel i Silkeborg. Ideen var at tage en overnatning søndag og bruge mandagen på at sejle til Himmelbjerget med Hjejlen.
Vi ankom søndag kl 16 og blev modtaget med smil og imødekommenhed af receptionisten, fik udleveret nøgler og hjælp til at finde ind til gågade og torv. Der er rent og pænt og selvom det var lidt nyt for os at skulle sove på 6 mands værelse, så var det i bund og grund et rigtig godt førstehåndsindtryk. Faciliteterne er gode og beliggenheden helt ud til Gudenåen findes nok ikke meget bedre til 1.600 for 6 personer inkl. morgenmad og slutrengøring.
Deres morgenbuffet er i særklasse ! Alt er hjemmelavet - ligefra jordbærtærten, brød, nutellaen - lækkert smør og MASSER af tilbehør af enhver art - ja endda mulighed for at bage sine egne vafler. Smilende personale - i det hele taget en befriende dejlig oplevelse for os alle !
Det er ikke sidste gang vi besøger Danhostel i Silkeborg !!!!!!!!