Dandomain Recensioni 2.117

TrustScore 4.5 su 5

4,6

God service - hurtig service og god forståelse. Line som sidder i den anden ende når man ringer, fortjener ikke blot et skulderklap! Nej hun fortjener sku også blomster 🌹 Tak for en god oplevelse... Leggi di più

Jeg har brugt DanDomain de sidste 10 år... Til domain registrering og Webhotel... Asminderød.dk og 2care.com... Jeg er kun mødt med tålmodighed og velvillighed vedrørende alle tekniske proble... Leggi di più

Uovertruffen og den absolut bedste service, man kan forestille sig! Den overgår alt - hver gang! Snakkede i dag med Linea - hun forstod mit problem og gav den bedste hjælp 🙏👌💥

Stor tak for den hurtige og effektive service! 👌 Præcis den hjælp, man har brug for, når man driver en webshop, hvor tid er en vigtig faktor, og ventetid kan påvirke indtjeningen. Jeg fik kontakt m... Leggi di più

1. Impresa di web hosting
  2. Provider DNS
  3. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  4. Provider di posta elettronica
  5. Provider di servizi Internet
  6. Internet point

Dandomain A/S er en dansk virksomhed med speciale i professionelle internetløsninger. Siden 1999 har vi opbygget en særdeles solid forretning omkring rådgivning og implementering af internetløsninger til dansk erhvervsliv, det offentlige, foreninger og private kunder. Vi stræber efter, at det skal være let at være kunde hos os. Det er ikke nok, at teknikken fungerer upåklageligt. Vi vil, at det du har sat dig for, lykkes, så let og hurtigt som muligt.

Dandomain A/S

Support
Vi prioriterer vores kundeservice og support utrolig højt, og at det skal være nemt at komme i kontakt med os.
Domæner
Tænker du på at udvide din domæneportefølje? Brug vores domænetester, der hurtigt giver dig overblik over dine muligheder.
WebShop
Fleksibel WebShop løsning! Mange tilkøbsmoduler samt gratis support og opdateringer. Prøv en gratis demo.
Høj driftsikkerhed
Vi sikrer en stabil drift med fokus på høj tilgængelighed og sikkerhed. Vi tager daglig backup.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 34% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Altid løsningsorienterede

Lige meget hvilken afdeling og person jeg får fat i, oplever jeg at i er i dygtige og kvalificerede…. I er altid interesserede i at løse forskellige udfordringer.

16 febbraio 2026

Kunne jeg give flere stjerne end 5…

Kunne jeg give flere stjerne end 5 ville jeg gøre det.....
Jeg er ny kunde hos dem og har fra 1. opkald hvor jeg fik fat i Tommy, fået en kæmpe god service, en professionel hjælp og nogen der kan tale et sprog jeg forstår.
Har haft fornøjelsen af at tale med flere, og ALLE er helt fantastisk hjælpsomme, og har en servicegrad udover det sædvanlige!!
Jeg er så glad og tryg i deres hænder, og en mega fed oplevelse at komme i hænderne på dem!

12 febbraio 2026

Ingen bedre

Ingen bedre. Såre simpelt…😁

10 febbraio 2026

Hej Johnny

Tak for de fem stjerne og flotte ord med på vejen!

Ronnie fra Dandomain

Hvis du har en startup her må du betale…

Hvis du har en startup her må du betale 6mnd straffeavgift med oppgradert "Growth" abo til 1250kr mnd bare for å få eksportert dine egene data. Anbefaler alle å holde seg unna denne svindelen. Du har herved blitt advart.

9 febbraio 2026

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse. Det er rigtigt at eksport af data er en avanceret funktion som ikke er en del af vores billigste abonnementpakke "Start Up". Grunden til dette er at vi gerne vil gøre det så billigt som muligt at komme i gang med en ny webshop.

Hvis du har brug for funktionen i en kortere periode, så tag kontakt til vores salgsteam for at høre om der er mulighed for en billigere løsning på at eksportere dine data.

Ronnie fra Dandomain

Fik løst udfordringer hver gang. Jeg bliver meget mere fortrolig med Webshoppen.

Dygtige support. Fik løst mine udfordringer. Jeg har ikke så stor viden inden for Webshop. Bliver mere og mere fortroligt med det nu. Dandomain er altid til at hjælpe. Tak for jeres support.

4 febbraio 2026

Hej Michelle

Tak for din anmeldelse og fine ord :-)

Det er godt at du bruger vores support og at du får god hjælp. Sådan skal det være!

Ronnie fra Dandomain

Hurtig hjælp og super service til en…

Hurtig hjælp og super service til en som mig der ikke lige er den bedste til hjemmesider

4 febbraio 2026

Hej Tina

Tak for din anmeldelse. Det er godt at læse at du har fået god hjælp i vores support.

Ronnie fra Dandomain

Meget effektiv og fin service på dansk

Meget effektiv og fin service på dansk. Ingen ventetid i tlf.

3 febbraio 2026

Hej Ricos

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at du har fået hurtig hjælp fra vores support.

Venlig

Venlig , kompetent håndtering af sag.

28 gennaio 2026

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at vi kunne håndtere din sag på en god måde :)

Ronnie fra Dandomain

Alt tip top utrolig sød kompetent…

Alt tip top utrolig sød kompetent medarbejder 😊

27 gennaio 2026

Hej A

Mange tak for din anmeldelse, jeg er glad for at læse at du er tilfreds med vores håndtering af din henvendelse.

Ronnie fra Dandomain

De har hele tiden ens ryg

De har hele tiden ens ryg, og støtter med den bedste support man kunne ønske sig som webshopindehaver!

26 gennaio 2026

Hej Lau

Tak for din anmeldelse.

Det du skriver, er netop det vi gerne vil være gode til i vores forhold til kunderne, så jeg er rigtig glad for at læse at det er sådan det føles for dig.

Ronnie fra Dandomain

Meget kompetent og hurtig hjælp

22 gennaio 2026

Hej Peter

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for at du har fået en god og hurtig hjælp fra vores support.