Personalets var altid i godt humør og hjælpsomme. Har følt mig godt behandlet gennem hele forløbet. Var de ikke lige ved telefonen, ringede de hurtigt til bage. Jeg vil gerne anbefale Danbolig. Li... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Det bliver ikke bedre. I forbindelse med salg af hus i Sandved, salg af hus i Ringsted og som køberådgiver blev Danbolig Næstved valgt. Et valg ingen af os har fortrudt. Hele vejen igennem har... Leggi di più
God service Hurtige svartider og rigtig god rådgivning. Jeg havde en rigtig fin dialog med dem og fik noget godt sparring ift process etc. meget professionelle og behagelige mennesker.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hus, villa, lejlighed eller sommerhus? Tal bolig med en ejendomsmægler fra danbolig. Køb, salg og leje af huse, lejligheder, sommerhuse og andelsboliger
Informazioni di contatto
Sejrøgade 9, st., 2100, København Ø, Danimarca
- www.danbolig.dk
Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Hold jer langt væk.
Min største anbefaling er at holde jer langt væk fra Danbolig Næstved.
Øverste ledelse synes også vores oplevelse var mangelfuld. Han sagde i telefonen at han ville tage en snak med den omtalte ejendomsmægler, og vende tilbage.
Desværre vendte han ikke tilbage som lovet.
Jakob
Service og kommunikation er i top!
Danbolig Nexø er en rigtig god ejendomsmægler. De har megen dygtige og professionelle medarbejdere. Service og kommunikation er i top. Jeg havde kun gode oplevelser, og jeg følte at de var med i hele salgsprocessen. De var simpelthen nærværende !
De havde 2 stk
De havde 2 stk. I kartoteket, der ville købe mit hus. Ja så fint.
God profesionel salg af vores hus
God, profesionel rådgivning og fremvisninger.
Meget punktlige, og overholdt alle de aftaler vi havde. God med information før og efter en fremvisning.
Venlige og imødekomne, kompetente.
Personalets var altid i godt humør og hjælpsomme.
Har følt mig godt behandlet gennem hele forløbet.
Var de ikke lige ved telefonen, ringede de hurtigt til bage.
Jeg vil gerne anbefale Danbolig.
Lise Sørensen
Bedste ejendomsmægler mange kan finde
Vildt professionelle, vi fik solgt til den pris de sagde hvilke vi var meget tilfredse med
Danbolig Viborg - udholdende og optimistisk aktive
Med en liggetid på over to år var Danbolig Viborg hele tiden udholdende og optimistisk aktivt i deres salgsarbejde. Informationsniveauet var fint og medarbejderne flinke.
Der er ikke noget at sætte en finger…
Der er ikke noget at sætte en finger på.
Alt var lige som det skulle være.
Meget stort engagement og personlige…
Meget stort engagement og personlige fine tilbagemeldinger. Tjekket og proaktivt arbejde. Nemme at komme i kontakt med og stor forståelse for vores hus.
Positive og vedholdende, ordentlige og effektive.
Blev orienteret hele vejen igennem.
Super ejendomsmægler
God, troværdig og nærværende ejendomsmægler. Daniel var imødekommende, tilgængelig og professionel hele vejen igennem processen. Vi vil helt klart anbefale Danbolig Vinderup.
Vi har haft en rigtig god oplevelse af…
Vi har haft en rigtig god oplevelse af vores boligsalg med Danbolig i Beder.
Kan kun anbefales!
Hurtige svartider og rigtig god rådgivning.
meget professionelle og behagelige mennesker.
Highly disappointed with the lack of…
I am disappointed with the lack of transparency from Danbolig Amager. Despite an explicit agreement that the seller would clear the apartment, I received a home still filled with the previous owner’s belongings. Furthermore, the team was largely unreachable during the closing, leaving me to find out the handover details on the day of handover itself.
Update: To be fair, I have since been notified that the office is willing to cover the removal costs for the remaining furniture and wardrobe. While this is a positive step toward accountability, the situation has already caused significant stress to me and delayed my planned renovations. A more proactive approach to communication and contract compliance would have prevented this entirely. And of course, them ensuring that the seller is honoring our deal.

Risposta di danbolig
Meget god dialog om boligkøb og salg og meget troværdig medarbejder vi var i dialog med.
Meget god dialog og meget troværdig medarbejder.
Danbolig Marielyst er en fornøjelse
Danbolig Marielyst er en fornøjelse. - Fremviser altid med et smil og troværdighed, mange tak.
Godt arbejde 👍👍👍
Dygtige og kompetente ejendomsmæglere…
Dygtige og kompetente ejendomsmæglere og kontorpersonale hos Danbolig i Randers. Kan varmt anbefale dem, de lytter og hører på os som sælgere. Har hele vejen igennem følt at de var der for os. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Professionel og behagelig
Professionel og behagelig tilgang til os som købere. Gav fin information om bolig og lokalområde og svarede relevant på vore spørgsmål. Lod os kigge rundt på egen hånd og snakke indbyrdes uden påtrængende afbrydelser.
Skriv under og se deres hæl
Vi købte hus hvor de var mæglere. Jeg er klar over at mægler arbejder for sælger men intet var i orden mundlige aftaler blev ikke overholdt. Huset blev overgivet med kun mægler tilstede. Mange mangler efter vi havde underskrevet og eneste besked fra en overlegen mægler "så må du kontakte en advokat jeg kan ikke gøre mere" Han burde smides ud for sådan en behandling

Risposta di danbolig
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.