Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et par pizzabrædder på hjemmesiden. Hjemmesiden var nem at finde rundt i, og priserne er helt fair. Varene blev leveret dagen after, og var fornuftigt pakket ind. Herfra bestiller jeg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er yderst tilfreds med købeprocessen og den meget venlige og hjælpsomme service som jeg har modtaget fra damborg.dk. Jeg har modtaget den 1. halvdel af min ordre og er meget tilfreds med produ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varen levede ikke op til det forventede der skulle 2 stk. AAA batterier i men rummet var så stort så de næsten passede til AA. Leveringen var fin og hurtig som lovet dog forsinkede Postnord leveringen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse af kunde service. Fik en vare der var gået i stykker og der var god service med at få den byttet, fik hurtigt en anden var tilsendt uden problemer. Kan varmt anbefale at handle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di ferramenta
  2. Negozio di articoli per barbiere
  3. Negozio di posate
  4. Negozio di forniture elettriche
  5. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Damborg Isenkram - Kendte mærker og gode priser er vores levebrød. Vi ønsker at vejlede og rådgive kunder om isenkram og brugskunst samt bolig indretning. Vi bestræber os på at levere gode produkter til nogle af landets bedste priser. Velkommen hos Damborg Isenkram.

Informazioni di contatto

Hurtig og god service

Hurtig og god service

4 marzo 2026

Kære May-Brit

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god service 😊✨

Super god

Fandt og fik præcis det jeg søgte og hurtig levering

26 febbraio 2026

Kære Michael

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fandt præcis det, du søgte – og at leveringen var hurtig 😊✨

Super fin service

Super fin service, handler der helt sikkert igen.

10 marzo 2026

Kære Inge

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede super fin service 😊✨
Vi bliver rigtig glade for at høre, at du vil handle hos os igen.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering, og produktet lever op til mine forventninger

Kære Lise Lotte

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at handlen var nem, leveringen hurtig – og at produktet lever op til dine forventninger 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

God og hurtig ekspedition samt god…

God og hurtig ekspedition samt god varer til en god pris 5 stjerner herfra!

26 febbraio 2026

Kære Andrew

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede både god og hurtig ekspedition – og at varerne levede op til forventningerne til en god pris 😊✨
Tak for de 5 stjerner, det betyder virkelig meget for os.

Kom som lovet

Kom som lovet, alt var så fint!😊

2 marzo 2026

Kære Heidi

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt kom som lovet, og at det hele var helt i orden 😊✨

Kundeservice hjalp til ug

9 marzo 2026

Kære Knud

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at vores dygtige kundeservice kunne hjælpe dig 😊✨

Nem og overskuelig

Nem og overskuelig

Kære Christian

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede handlen som nem og overskuelig 😊✨

Kan kun udtrykke tilfredshed

Det er første gang jeg har handlet hos Damborg, men det er bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering med god information om forsendelsen. Jeg kan kun udtrykke tilfredshed.

7 marzo 2026

Kære Ove

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at din første handel hos os har været en god oplevelse – og at leveringen var hurtig med god information undervejs 😊📦✨
Vi bliver rigtig glade for at høre, at det bestemt ikke bliver sidste gang. Vi shoppes ved! 🎉

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering, køber gerne derfra igen.

12 febbraio 2026

Kære Canilla

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var hurtig – og at du gerne vil handle hos os igen 😊✨
Du er altid velkommen hos os.

Fin service

Jeg modtog en håndholdt snitter som desværre var i stykker ved modtagelsen og der manglede en del som jeg skrev til Damborg om og fik straks pengene retur. Flot. Men de havde desværre ikke flere hakkere Jeg lod mig skrive op til en når de får dem Men hvornår

1 marzo 2026

Kære Birgit

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er selvfølgelig ærgerligt, at snitteren var i stykker ved modtagelsen, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe og få pengene retur til dig 😊

Vi kan ikke sige om den kommer på lager igen, men hvis den gør, hører du naturligvis fra os.

Vi håber også, at vi får mulighed for at hjælpe dig med noget andet en anden gang. Du er altid meget velkommen hos os.

Glimrende service.

Har ikke handlet her før, så er altid lidt skeptisk.
Men alle mine glas kom pænt pakket ind 4 dage senere.

1 marzo 2026

Kære Heidi

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er helt forståeligt at være lidt skeptisk første gang man handler et nyt sted, så det glæder os ekstra meget at høre, at oplevelsen var god 😊✨

Dejligt også at høre, at dine glas kom sikkert frem og var pakket godt ind – det gør vi os virkelig umage med, især når det er skrøbelige varer 📦

Alt var bare i orden

Alt var bare i orden, produkt som forventet og hurtigt leveret til en rigtig god pris😊

Kære Helene

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var helt i orden – og at produktet levede op til forventningerne og blev leveret hurtigt til en god pris 😊✨

Super kundeservice

Super god kundeservice! Hurtig hjælp og kort svartid. Fint udvalg på hjemmesiden - jeg vil helt klart bestille hos jer en anden gang!

Kære Cl

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede super god kundeservice med hurtig hjælp og kort svartid 😊✨
Dejligt også at høre, at du synes om udvalget på hjemmesiden.

Vi bliver rigtig glade for at høre, at du vil bestille hos os igen en anden gang.

Godt informationsniveau

Godt informationsniveau, hurtig og effektiv ekspedition og levering

4 marzo 2026

Kære Michael

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede et godt informationsniveau samt hurtig og effektiv ekspedition og levering 😊📦✨

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig nem hjemmeside og enorm hurtig…

Dejlig nem hjemmeside og enorm hurtig levering derfor ✨✨✨✨✨😊

5 marzo 2026

Kære Jeanette

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem at bruge – og at leveringen var enormt hurtig 😊✨
Tak for de mange stjerner, det betyder virkelig meget for os.

God og hurtig betjening.

God og hurtig betjening.

2 marzo 2026

Kære Silja

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig betjening 😊✨

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più