Mijn moeder is door een 'haast truck' geld afhandig gemaakt dat ze helemaal niet wilde uitgeven aan een ongewenste klus. De mannen kwamen voor het schoonmaken van de goot (voor E 17,50 ) Ze hebben... Leggi di più
De beste mannen zouden twee dakgoten komen schoonmaken, de voorzijde eerst; u moet vogelbescherming nemen mevrouwtje kosten 400 eu. Achter komen we zo doen. Mijn oma rekent af en ze komen niet meer... Leggi di più
Absolute oplichters. Zou alleen onze dakgoot komen reinigen, toen bleek een scheur te zitten in onze dakgoot. Moest de reparatie gelijk laten doen anders zou de lekkage verergeren bla bla. Geen 10 min... Leggi di più
OPLICHTERS!!! onder de naam Dakcontrol Bv en Dakcontrolgroep, beide oplichters! Eerst langs geweest, kap geplaatst en schoorsteen geveegd. Moest een kap van 250 euro kopen. Vervolgens alsnog hel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Het belang van jaarlijks onderhoud Als u hout, olie of kolen stookt komen er onverbrande roetdeeltjes vrij die zich hechten aan de wand van uw schoorsteenkanaal. Deze roetdeeltjes vormen een teerlaag (Creosoot genaamd) in uw schoorsteenkanaal en kan sch...
Komt afspraak niet na
Afspraak dat ze tussen 13.00 en 15.00 uur de dakgoten kwamen schoonmaken. Komen ze om 11.30 uur en zijn we niet thuis. Doen wel de dakgoot bij de buren, ons slaan ze gemakshalve maar over. Slordig, niet te vertrouwen.
Vreselijk arrogant
Vreselijk arrogant, boden aan om ons dakgoot schoon te maken en er was inneens een probleem. Ze vroegen 600 euro waarna wij zeiden dat we erover na gingen denken. Ze werden boos en noemde ons eigenwijs. Onbeschoft!!
Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf. Twee keer zijn ze niet op komen dagen en als je dan belt vinden ze het heel normaal. Allemaal excuses waarom ze niet zijn gekomen en een onbeschofte vrouw krijg je aan de telefoon. Ik ga op zoek naar een ander bedrijf.
Vastgoed onderhoud Hoogniveau( dakcontrol bv)t het bedrijf…
In zee gegaan met het bedrijf Hoogniveau oftewel Dakcontrol bv voor het aanbrengen van een laag vloeibaar zink op de dakgoten voor en achter. Een dag later nog steeds lekkage. Een serviceafspraak gemaakt maar ze zijn niet langs geweest. Nog een keer gebeld, ja mevrouw we komen volgende week lang, maar je raad het al weer niet geweest. We zijn dus opgelicht voor bijna €1000. Echt schandalig. Had ik maar de recensies gelezen van Dakcontrol dat had mij een hoop geld bespaard.
Geen afspraak mee te maken…
Afspraak voor het maken van een offerte is inmiddels 7! Keer verschoven . Zieke chauffeur, kapotte auto, lekke band, persoonlijke redenen. Toen was ik er wel klaar mee en heb de afspraak geannuleerd
2x een afspraak gemaakt en tot 2x toe…
2x een afspraak gemaakt en tot 2x toe een ochtend zitten wachten. De eerste keer was de afspraak verplaatst in de agenda zonder dat ik het wist en de tweede keer belde ik zou ik weer net gebeld worden omdat er weer iets was tussengekomen. Helaas... geen vertrouwen meer want ik ga niet een derde keer thuis zitten wachten voor nop.
"reinigen" is alleen blaadjes weghalen
3 weken geleden dakgoot gereinigd. Aan de deur werd gezegd 'reinigen', op de bon staat 'reinigen'.
Gister bij verwijderen van de kerstverlichting aan de dakgoot blijkt dat er nog allemaal drab in de goot ligt, afvoer nog half verstopt.
Blijkt dat ze met 'reinigen' bedoelen de paar blaadjes die in de goot lagen er uit hebben gehaald
Afzetters!!!
Wat een onbetrouwbaar, slecht bedrijf. Afzetters! Komen langs de deur om je goten schoon te maken. 10 euro per goot. Eindstand is de goot nog helemaal vies! Bel je op.. nee hoor we halen alleen de bladeren weg. MAAR DAT IS NIET GEZEGD! ONGELOFELIJK WAT ONPROFESSIONEEL!!!
Voor de tweede keer erin getrapt
Voor de tweede keer erin getrapt. Ik zei nog tegen deze man dat ze vorig jaar nooit meer waren komen na 2 keer de afspraak hebben verzet ( wist alleen de naam van het bedrijf niet meer) was dus weer dezelfde.
Nu weer thuis gebleven voor niks. Grafzooi
Slecht!
Onze afspraak is ondertussen al 4 keer verschoven. Iedere keer zorgen we ervoor dat we thuis zijn, maar worden we gebeld dat de afspraak verplaatst moet worden. Klaar mee, ergens anders maar een afspraak maken. Nooit meer!
Als ik 0 sterren zou kunnen geven bij…
Als ik 0 sterren zou kunnen geven bij deze review zou ik dat doen. Dakcontrol BV is incapabel op alle fronten. Wat een slecht bedrijf! De directie, de dakdekker, de klantenservice en vooral de ondernemer die deze “k*anker” heeft opgezet en in de wereld heeft gebracht moet zich diep schamen.
In het kort:
Van het daadwerkelijke werk tot aan de klanten service… een verschrikkelijke ervaring. Dit wens je niemand toe! Mijn advies als ervaringsdeskundige? Ren weg, ga niet met deze mensen in zee!
Wij zijn voor totaal 3000 euro in de zak gezet. Er is gebruik gemaakt van de ernst van onze situatie. We zijn er met open ogen ingelopen. Ze beloven je de wereld, maar komt niks van terecht.
Wat langer:
We hebben inmiddels meerdere andere dakdekkers naar het werk van Dakcontrol laten kijken, opzoek naar een bedrijf dat wel kan leveren. En elke keer kregen we te horen dat het werk van Dakcontrol BV slecht is, en dat we in de zak zijn gezet. Sommige dakdekkers kennen ook de slechte reputatie van dit bedrijf, en zeggen ook dat dir bedrijf de dakdekkers industrie een slechte naam geeft.
We hebben 10 jaar garantie gekregen op het gedane werk van Dakcontrol BV. Maar dit komt Dakcontrol BV niet na. Wanneer je garandeert dat een oplossing werkt, en deze toch niet blijkt te werken, werk je aan de een andere oplossing. Dakcontrol doet dit niet. Van kastje naar de muur, niemand neem verantwoordelijkheid.
Dakcontrol heeft bijvoorbeeld op ons schuurdak een soort grijze coating gesmeerd, waardoor de lekkage zou moeten stoppen. Van andere dakdekkers hebben wij moeten vernemen dat deze coating helemaal geen lekkages tegen gaat, en voor andere doeleinden wordt gebruikt. Deze coating kost ongeveer 500 euro. We hebben meermaals gevraagd of ze het willen terugstorten, of terug willen komen om de situatie recht te trekken. Maar… Alleen als we nog meer geld willen betalen, zouden zij terug komen. Een ander Dakcontrol team is na het gedane werk komen kijken en zeiden ook dat dit werk slecht was gedaan door hun collega's en dat ze iets anders hadden moet adviseren. Maar dat zij ook maar in dienst zijn, en verder niets kunnen doen met directe orders van “de Baas”. Maar deze vent is alleen maar op vakantie en ze kunnen hem nooit bereiken. Wat een lafaard! Neem je verantwoordelijkheid
De klantenservice is eveneens slecht. Elke keer - als ze de telefoon opnemen - krijg je een of andere onbeschofte Anita aan de lijn die alleen maar schreeuwt aan de telefoon, we krijgen niet eens de kans om ons verhaal te doen. En als je haar dan eindelijk rustig hebt, gaat ze aan bet werk, om dan nooit meer van haar te horen tot je weer belt. Inmiddels 7 keer te horen gekregen dat ze er aan werken. Maar er wordt geen f*ck gedaan.
Ik heb nog een tal van andere voorbeelden over dit bedrijf, maar het punt is duidelijk; Blijf weg van dit bedrijf. Doe het niet. Het zijn oplichters.
Gewoon oplichters
Gewoon oplichters. Helaas ben ook ik hier in getrapt. Kachel niet meer te gebruiken nadat zij hadden geveegd. Bleek nog heel veel rommel in te zitten waarbij je je moet afvragen hoe dat erin is gekomen. De kap die ze geplaatst hadden was niet goed vast gemaakt en miste de veegklep. Dus gewoon een kapotte kap op onze schoorsteen gezet die noch regen, noch vogels zou tegenhouden. Ik heb een professioneel bedrijf in de armen moeten nemen omdat Dakcontrol niet meer kwam opdagen. Reden 2x corona, 2x met kapotte auto langs de snelweg, personeelstekort. Zielig hoor als je zo je geld moet verdienen.
Oplichter op mijn Dak
In de zomer ze kwamen van het bedrijf DAK CONTROL aan de deur met een ladder, een blanke man, met een donker manneke en een emmer. In die dagen mijn man wilde de bladeren van het dak laten schoonmaken. Die man ging naar binnen, heeft het dak bekeken en zei dat de totale cost was 2,000 euro. Ik dacht, dat kan niet, zoveel geld voor een klus. Maar mijn man is soms een beetje eigenaardig, en hij wilde per se de klus. Omdat ik klaagde ze hebben 250 minder in rekening gebracht. 1,787 euro in totaal. Die twee zijn naar beneden in minder dan een half uur. Ik vermoede dat ze waren oplichters.
Tijd voor een mooie boos aflevering 😏
Slechte ervaring met dit bedrijf!
Slechte ervaring met dit bedrijf!
Zouden bij ons het rook kanaal vegen en komen dan met een verhaal dat er niets van klopt en dat het een gevaarlijke situatie oplevert. Zijn zeer bedreven met allerlei verhalen en doen intussen hun werk niet eens goed. Veel bombarie en slechte tot geen afwikkeling van de afspraken! Gewoon een stel oplichters ! ( je bent veel geld kwijt voor weinig werkzaamheden en niet eens goed gedaan)
Niet in zee gaan met dit bedrijf!
Verschrikkelijk bedrijf: Dakcontrol, Algemeen Onderhoud Nederland, schoorsteenvegerdirect, schoorsteenbrigade, AON allemaal dezelfde oplichters.
Verschrikkelijk bedrijf. Komt afspraken niet na tot een aantal keer toe. En als ze dan uiteindelijk iemand laten komen om de schoorsteen te "vegen", dan komt die met een ellende verhaal dat je een groot risico hebt op een schoorsteenbrand, behalve als je bij hun (toevallig!) een nieuwe schoorsteenkap besteld. Wat een grap. Oplichters van het zuiverste soort. Werken overigens onder verschillende namen, je hebt schoorsteenvegerdirect, schoorsteenbrigade, AON, Algemeen Onderhoud Nederland en Dakcontrol. Het is allemaal dezelfde oplichter die hier achter zit, google ze gerust en zie dat het allemaal 1 pot nat is.
oneerlijk
Zojuist gebeld met dit bedrijf. Ze zouden mijn dakgoten reinigen. Maar mevrouw we maken alleen bladvrij??
Hoezo?? Er staat toch duidelijk reinigen op de bon!!
En dat was ook mondeling afgesproken.
Niet dus. Ze doen helemaal niets en toch hun geld innen.
prut bedrijf....ga er niet mee in zee.
Grotere oplichters vind je niet snel.
Grotere oplichters vind je niet snel.
Schoorsteen vegen was de afspraak.
Toen ze het dak op gingen bleek dat er met spoed reparatie gepleegd moest worden aan de dakkapellen voor en achter. Ook de schoorsteen kap moest vervangen worden want het regende naar binnen. Ze hadden tijd en gezien de hoge nood konden ze een speciaal prijsje maken als ik contant zou afreken. 1200 euro. Zo gezegd zo gedaan.
10 minuten later waren ze gevlogen.
Wat bleek.
Het goedje dat ze op de dakkapellen hadden aangebracht was iets wat je voor 20 euro koopt bij gamma voor noodlekkages. De 'oude' schoorsteen kap was in prima staat. En de totale kosten voor de gepleegde werkzaamheden had niet boven de 100 euro uit mogen komen. Dit alles is berekend door een nieuwe en betrouwbaar gebleken dakdekker.
Ik heb de werknemers van dakcontrol nooit meer gezien maar ik hoop dat ze ooit nog eens voor mijn deur staan.
One star
One star, is one too many. They do very bad work, for a cleaning company they really get everything dirty … also too expensive and do not hold the agreements made and insist on selling their own stuff, otherwise they just refuse to do the work and leave … disaster
Doen niet wat ze beloven
Vorige week een afspraak gemaakt voor het schoonvegen van de dakgoten. Vandaag twee mensen aan de deur gekregen die half werk hebben geleverd. Wel de bladeren eruit, niet het vele zand. Gebeld met het bedrijf, maar nul op het rekest. 'Zo doen wij dat altijd meneer'. Terwijl het klantformulier duidelijk 'Reinigen dakgoten' aangeeft. De enige zogenaamde geste: volgend jaar kunt u 5 euro korting krijgen. Maar mij niet meer gezien.
Overigens: ik schrijf zelden negatieve reviews op internet. De toon waarop ik zojuist echter te woord werd gestaan, hebben me nu anders doen besluiten. Ik heb ook eerlijk aangegeven dat ik het zou doen. Jammer dat het zo is gelopen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.