Mijn moeder is door een 'haast truck' geld afhandig gemaakt dat ze helemaal niet wilde uitgeven aan een ongewenste klus. De mannen kwamen voor het schoonmaken van de goot (voor E 17,50 ) Ze hebben... Leggi di più
De beste mannen zouden twee dakgoten komen schoonmaken, de voorzijde eerst; u moet vogelbescherming nemen mevrouwtje kosten 400 eu. Achter komen we zo doen. Mijn oma rekent af en ze komen niet meer... Leggi di più
Absolute oplichters. Zou alleen onze dakgoot komen reinigen, toen bleek een scheur te zitten in onze dakgoot. Moest de reparatie gelijk laten doen anders zou de lekkage verergeren bla bla. Geen 10 min... Leggi di più
OPLICHTERS!!! onder de naam Dakcontrol Bv en Dakcontrolgroep, beide oplichters! Eerst langs geweest, kap geplaatst en schoorsteen geveegd. Moest een kap van 250 euro kopen. Vervolgens alsnog hel... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Het belang van jaarlijks onderhoud Als u hout, olie of kolen stookt komen er onverbrande roetdeeltjes vrij die zich hechten aan de wand van uw schoorsteenkanaal. Deze roetdeeltjes vormen een teerlaag (Creosoot genaamd) in uw schoorsteenkanaal en kan sch...
Ik ben opgelicht voor 1600 euro
Ik ben opgelicht voor 1600 euro
Na twee uur waren zij weer weg zonder dat de beloofde reparaties waren gedaan. Ik zag het pas later. BOvendien zie ik niet wat er nu precies gerepareerd had moeten worden. GA NIET MET ZE IN ZEE
Twee heren van dakcontrol bv kwamen…
Twee heren van dakcontrol bv kwamen langs om de schoorsteen te vegen. Met het vegen zelf waren ze al heel snel klaar, kwam zeer onprofessioneel over, hadden bv zelf geen stofzuiger bij zich, ik moest zelf met afdek materiaal komen. Als klap op de vuurpijl kwam daarna de mededeling dat mijn pijp water lekte naar de isolatie, dat dat dicht gekit moest worden en dat zij dat wel konden doen voor €320!! En als ik dat niet deed dat ik wel een veegbewijs zou krijgen maar niet ondertekend zodat ik alsnog niet verzekerd zou zijn. Niet op ingegaan natuurlijk!!! Dit zijn pure oplichtings praktijken, ga niet met ze in zee. Betaal liever wat meer dan die €40 euro en gebruik een betrouwbaar bedrijf. Ga ik alsnog ook doen. Overigens heb ik deze schoorsteenveger geboekt via schoorsteenvegerdirect.nl website, je kunt dan niet zien wie er naar je toe komt. Of ze doen zaken met dakcontrol of dakcontrol zelf zit er achter. Er staat ook geen tel nr op de site. Ook niet gebruiken dus!!!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. We hadden afgelopen maandag een afspraak tussen 9 en 11 voor een offerte, on 10.45 worden we gebeld dat de monteur ziek zou zijn. Ze vragen of de afspraak naar vrijdag verzet kan worden. Vandaag zitten wij weer vanaf 9 uur te wachten. Niemand is komen opdagen en ook telefonisch zijn ze op beide nummer onbereikbaar. Geen belletje gehad niks. Bij ons hoeven zij niet meer te komen.
Oplichters
Oplichters. Twee heren van deze firma kwamen de schoorsteen vegen. Waren vlot klaar en vertelde dat er een probleem was het het veegluik. Dat ontbrak namelijk. Dus ze adviseerde vervanging van de kap die ze ook bij zich hadden a 75 euro. Raar verhaal. Een paar maanden terug zat het veegluik er nog op. Dus de heren afgewimpeld. Bij nadere inspectie op het dak bleek het veegluik van de kap te zijn getrokken en lag op de dakkapel...
Voor niets zitten wachten...
Na een uur wachten op kreeg ik vandaag een telefoontje, dat de afspraak niet door gaat: vanwege de warmte kunnen ze het dak niet op. Nou, mijn dak hoeven ze helemaal nooit meer op! Hadden ze dat niet een dag eerder kunnen doorgeven? Daar gaat mijn vrije dag!
Ik was al niet erg blij met deze firma, omdat ze elke keer weer zogenaamd iets ontdekken zoals een losser daklijst, een kapotte schoorsteenkap, allemaal dingen die zij wel 'even' kunnen repareren voor een fors bedrag!
Oplichters
Eind 2017 dakgoot laten repareren. Sinds die tijd al 6x terug laten komen en dakgoot lekt nog steeds. Reageren niet of nauwelijks, schelden je uit en sturen mannetjes met vage verhalen langs.
Dakcontrol.nl en dakcontrol.eu is overigens hetzelfde bedrijf en trap niet in leugens dat dit niet zo is. Al met al oplichters die heel veel mensen duperen.
Neptent en besodemieteraars.
Heren van Dakcontrol kwamen bij ons en de buren vogel schroten plaatsen, bleek zeer slecht gelegd te zijn, alles lag los, en stukken gewoon vergeten. Dus, kwam de service groep, die had alles vastgezet. Ik zag zojuist een dakpan los liggen, ladder gepakt, meerdere pannen goed gelegd en zowaar ook die waren een stuk van een halve meter vergeten te plaatsen, die "service" groep. Kortom zeer slecht, oplichters.
oplichters
In januari ongeveer iemand van dakcontrol laten komen om dakgoten 3 hoog schoon te maken voor en achterkant. Zouden via de voorkant over het dak gaan om de andere kant te doen.. Verder niet gekeken hoe ze dit deden. Hij had een lange ladder, emmer en een schepje. Na 5-10 minuten waren ze klaar. Zeiden ze er zit niet zoveel in en lieten mij de emmer zien, ongeveer 5-10cm. Gevraagd of ze voor en achter op de begane grond ook de dakgoot van ca 1 meter konden doen. Maar zat niet bij de prijs. Maand later ging mijn vader het dak op omdat de afvoerpijp los zat aan de achterkant en het water er langs liep. Heeft hij 1,5 emmer vol!!! Aan drap eruit gehaald. Vuile oplichters. Boze e-mail gestuurd met dat ik mijn geld terug eis. Geen reactie. En idd wij hebben 4x nee sticker op de deur maar nog steeds gooien ze die briefjes er door.
Op 4-6-2019 komen 2 lieden de goten…
Op 4-6-2019 komen 2 lieden de goten schoonmaken. Met een soort ragebol rammen ze door de goot en klaar. Achterkant niet nodig weg zijn ze. 12-6-2019 regent het en de goot die schoongemaakt is loopt al bij een klein buitje over. Afvoer vergeten schoon te maken kan dus zelf op de ladder en schoonmaken. Wel zeggen ze de de nokpannen los liggen en voorzien moeten worden van nieuwe afdichting. Dit is 2 jaar geleden gebeurd. Ze komen met 2 stukken dakpan uit de goot als bewijs dat de nok niet goed is. De stukken zijn van een kapotte dakpan die vervangen is bij het plaatsen van zonnepanelen. Je moet zelf de trap pakken en het werk afmaken. Slecht bedrijf en niet bereikbaar.
Moeilijk he een NEE sticker..
Moeilijk he een NEE sticker... Maar ja jullie moeten wel heel veel mensen bereiken willen jullie nieuwe slachtoffers vinden. De vele negatieve reviews spreken voor zich.
Stelletje oplichters!
Stelletje oplichters!
Ga niet in zee met deze club, komen de beloftes niet na en rekenen, achteraf, andere, veel hogere prijzen.
Bel de politie als ze bij je in de buurt zijn, hier in Diemen zijn diverse mensen door ze opgelicht.
Het aanbrengen van 12 meter…
Het aanbrengen van 12 meter vogelprofiel onder de onderste dakpannen was een werkje van minder dan 10 minuten. De vogelprofielen als gebruikt worden bij loodgieter verkocht voor € 5,25 per meter. Ik moest € 474,- afrekenen. Dat is natuurlijk belachelijk!
vogelwering
3 jaar geleden vogelwering laten plaatsen maar zelfde jaar en alle opvolgende jaren gewoon weer vogels onder het dak. Heb ze met moeite (niet op komen dagen, niet bereikbaar etc) en aantal keer terug laten komen steeds een smoesje als de dakpannen lagen niet meer recht dus daardoor konden ze er nu onder... of ze zijn onder het lood doorgekropen...Had al het gevoel opgelicht te zijn! Dit jaar heeft een ander bedrijf door heel de straat vogelwering geplaatst en ook bij ons gekeken, meneer zegt; u heeft nog nooit vogelwering gehad...
Oplichters....gevraagd of ze een paar…
Oplichters....gevraagd of ze een paar pannen willen recht leggen. Ow....en als ze dan een paar pannen loshalen blijkt het vochtig te zijn omdat de nokvorsten scheef liggen...tot zover geloof je ze. Blijkt later dat dat niet was en dat ze alle kantpannen ook met mortel hebben ingesmeerd omdat die z.g scheef lagen. De eigenaar , als je hem na vele malen bellen al te pakken kunbt krijgen, laat je niet uitpraten en buldert maar door als je vraagt hoe dat zit. Geld is binnen en snel wegwezen.... owwww...we hebben als extra de dakgoten ook schoongemaakt. Mooit niet want met de ladder van de buurman bleek die na controle helemaal vol blad en afval van hen te liggen. Zie herhaaldelijke uitzendingen van Radar en reviews op diverse sites. OPLICHTERS !!!!
Erg duur en onbetrouwbaar bedrijf !
Ze kwamen voor offerte voor werkzaamheden aan de schoorsteen. Ze hadden wel tijd om dat direct te fixen. Ik moest wel vooraf betalen. Dat vind ik erg klantonvriendelijk, en zoiets zal ik echt ook NOOIT meer doen. Een bedrijf dat zijn eigen klanten niet vertrouwd ? Dat is dus meer een kwestie van zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Ik snap eigenlijk nog steeds niet dat ik akkoord heb gegeven op de opdracht want ik had er een slecht gevoel over. Ik moest alleen zelf nog weg. Ik ben later toch maar even zelf het dak opgegaan (gezekerd met klimtouw) om de schoorsteen te controleren. Hadden ze één schoorsteenkanaal niet van kap voorzien.....
Zijn ze uiteindelijk wel nog komen fixen, maar toch. Ze waren met weing tijd snel klaar en als ik een beetje op internet kijk heb ik mijn schoorsteenkappen ook behoorlijk duur betaald. (Al is dat ook mijn eigen schuld door te snel te beslissen).
Eind-conclusie: Onbetrouwbaar bedrijf dat zoveel mogelijk geld voor zo min mogelijk moeite probeert te verdienen.
Nooit meer
Vorig jaar zijn ze langsgeweest om schoorsteen te vegen. Maar onze rotorvent bleek stuk te zijn. Daarnaast moesten de platen opnieuw ingesmeerd worden. Kosten vegen 40 euro, rotorvent 399 en smeren 100 euro. Best pittig prijsje voor even vegen.
Van de zomer werd door een ander bedrijf de schoorsteen gevoegd en de dakpannen opnieuw gelegd. Toen vroegen ze wie er van die zink gesmeerd had, want bleek brandgevaarlijk spul te zijn geweest. Gelukkig heeft het andere bedrijf het verwijderd en vervangen door het juiste spul zonder enige kosten.
Laatst kwamen ze weer langs. Eerste afspraak zouden me bellen als ze eraan kwamen maar ik werd gewerd gebeld door kantoor waar ik was en kreeg toen een heel verhaal van dat de beltegoed op was en toen ze beltegoed gingen halen hadden de mannen een lekke band. Maar goed afspraak week later. Netjes gebeld. Kwamen ze aan eerste wat ze zeiden dat de rotorvent kapot was en de dakpannen omhoog stonden. Ik vond het al vreemd en zei dat kan niet. Vorig jaar allemaal gedaan. De man daaropvolgend dat de rotorvent nooit geplaatst had mogen worden, want als we nu brand hebben zijn we niet verzekerd. Het zat mij niet helemaal lekker en gezegd dat ik het even met mijn vriend zou overleggen en zelf terug zou bellen.
Aangezien de rotorvent van hun was en 10 jaar garantie op zit, probeerde ik terug te bellen. Hele dag proberen te bellen waarvan de helft van de nummers die ze aangeven het niet doen. Einde van de dag eindelijk iemand te pakken gekregen. Mevrouw ging meteen in de aanval en zou ons terugbellen voor een oplossing. We wachten nog steeds op een telefoontje....
Wat een nep bedrijf
Wat een nep bedrijf. Dat ze nog kunnen bestaan. Komen nooit de afspraken na. Altijd afbellen dat ze volgende week langskomen. Ik was er klaar mee. Na een half jaar stonden ze weer voor de deur. Verhaal uitgelegd en geef ze een nieuwe kans. Weer niet opkomen dagen en verzetten tot 2 maal toe.
Goed bedrijf
Goed bedrijf, nette mannen. Schoorsteen geveegd, niet duur. Kregen advies over de kap bovenop, teveel kleine lucht gaten waardoor de rook niet goed weg kon. Door hun hulp opgelost zonder extra kosten. Super
BEN HEEL TEVREDEN
Ik was al lang op zoek naar een dakbedrijf die onze dakgoot kon reinigen. Zelf ben ik afkomstig uit Belgie maar heb een woning gekocht in Zeeland en heb weinig weet van dit type regionale ondernemingen. Uiteindelijk ben ik bij Dakcontrol beland die mijn kielgoot en dakgoot netjes hebben gereinigd. Daarbij hebben we een bijkomende opdracht gegeven om een kleine dakgoot te vervangen inclusief zinken afvoerpijp. We werden door een binnendienst medewerker netjes behandeld en hadden vooraf afgesproken enkel te betalen na de werkzaamheden en bij overhandiging van een correcte factuur. Twee werkmannen Peter en Johnny hebben met ons goed gecommuniceerd en alles prima afgewerkt. Wij hadden hen vooraf ook aangesproken over de slechte reviews en beseften heel goed dat ze bij ons hun uiterste best moesten doen. Vooral Peter had een moreel gevoel en wilde alles correct afwerken met veel overleg met ons. Onze ervaring is dus positief! Mijn advies is dus ook enkel in zee te gaan met deze twee personen. Zij doen er alles aan de slechte naam positief om te buigen maar beseffen dat er nog veel werk aan de winkel is.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.