Restaurant Da Claudio Recensioni 57

TrustScore 4 su 5

4,2

Super lækker autentisk italiensk mad, kan varmt anbefales, fantastisk service, har spist der i mange år, og aldrig blevet skuffet

Havde inviteret den nærmeste familie ( 14 deltagere ) til middag søndag den 24. November 2024. Ankom til flot dækket bord kl. 17.30. Forret til alle bruchetta, og herefter kunne alle frit bestil... Leggi di più

Vi havde booket bord til 2 personer d.2/9:på Da Claudio. Det fungerede fint indtil vi kom, hvor de ikke kunne se vores reservation, men bare kunne tage et tilfældigt bord efter tids kommunikation mel... Leggi di più

Venlig og opmærksom betjening, selvom der var næsten fyldt op i restauranten. Meget varieret udbud af retter i flere prisklasser. Vi tog to forskellighed okse og kalvekødsretter, der blev serveret med... Leggi di più

1. Ristorante
  2. Ristorante italiano

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På Da Claudio, bestræber os på at give Dem og Deres gæster en gastronomisk oplevelse, der rækker langt udover de hjemlige rammer.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Awful experience

The meat was raw and their ceasar salad was pure lettuce. They kept serving fries like they knew that is was the only thing that they could make to make it up

17 settembre 2025

En af de rigtig gode lokale italienske…

En af de rigtig gode lokale italienske restauranter. Hyggeligt og maden er præcis og velsmagende. Betjeningen er opmærksom, meget venlig og har fokus på at give en god oplevelse. Vi bad om en simpel ret uden for menuen, og kokken leverede uden tøven. Det er skønt at spise på en restaurant, som ikke overgør noget, men bare er et rigtig godt spisested.

29 maggio 2025

Super lækkert

Super lækker mad! Virkelig god autentisk atmosfære, og venligt og dygtigt personale. Oliven og lækkert varmt brød serveret ved ankomst. Vi kommer helt klart igen.

22 marzo 2025

Da Claudio ødelagde en 70 års…

Da Claudio ødelagde en 70 års fødselsdag
Jeg skulle til 70 års fødselsdag på Da Claudio. Da en i selskabet ikke spiste kartofler, ringede vi og spurgte om vi måtte tage pomfritter med, til den ene person. Det måtte vi godt, intet problem! Da vi så kommer, må vi ikke hente pomfritter og tjeneren bliver agressiv og flippede helt ud. Han ødelagde en 70 års fødselsdag. Lad være med at love noget som i ikke holder!! Vi kommer aldrig tilbage på Da Claudio og jeg fortæller alle på min vej om den ubehagelige tjener og at jeg fraråder alle at spise der.

9 marzo 2025

Den nærmeste familie inviteret søndag den 24/11 2024

Havde inviteret den nærmeste familie ( 14 deltagere )
til middag søndag den 24. November 2024.
Ankom til flot dækket bord kl. 17.30. Forret til alle bruchetta, og herefter kunne alle frit bestille hovedret.
Hele menukortet blev stort set anvendt - kulmule
(dagens fisk), laks, pastaretter og oksemørbrad blev serveret med vanlig høj kvalitet.
Tak til personalet for god betjening.
Flemming Lippert

24 novembre 2024

Søndage på Da Claudio er ikke de bedste…

Søndage på Da Claudio er ikke de bedste dage. Fabios overblik mangler når han ikke er i restauranten. Vi oplevede lang ventetid, manglende brød og oliven, som man normalt altid får når man har sat sig, pizzaer som var mere end almindelig slaskede og osten var hård i midten. To af pastaretterne smagte ikke af meget og da al mad kom på samme tid, fik vi også brødet som man normalt får til at starte med. Det var dog kun nærmest skorper af et tørt brød vi fik. Ikke det sædvanlig gode brød. Vi fik aldrig oliven. Vi gik efter 45 minutter. Vi blev desuden sat lige bag et større selskab som gjorde at akustikken var helt forfærdelig og vi kunne ikke føre en samtale ved bordet, på grund af alt for meget støj fra de andre gæster. Ikke fordi de larmede men fordi akustikken bagerst er forfærdelig.
Det er ikke første gang vi oplever lang ventetid og mangel på brød og oliven, på en søndag, så vi huske at undgå denne dag på ugen. Det går nok et stykke tid før vi kommer igen på et sted vi ellers er glade og er kommet meget gennem de sidste 20 år.

17 novembre 2024

Accueil serviable et sourire, plats délicieux

Nous sommes allés en famille ce dimanche, pour un repas sous la pergola. Très bon accueil, plats délicieux, service impeccable, sourire et petits soins du patron ...
Nous avons passé un agréable moment et reviendrons à la prochaine occasion ... Merci à vous, Gérard

30 giugno 2024

Den perfekte fest med den bedste mad

Jeg har netop holdt min 60 års fødselsdag. Det var en perfekt fest. Jeg havde bestilt buffet ud af huset. Det var en fantastisk gastronomisk oplevelse og alle gæsterne og vi var super tilfredse. Det smagte fantastisk det var store portioner og det hele var gennemført italiensk. Jeg kan kun anbefale alle at købe buffet udvalg huset fra Da Claudio. Hvis det havde været muligt at give 10 stjerner så havde de fået det.

4 giugno 2024

Lækker buffet

Lækker buffet
Da Claudio leverede en lækker buffet af høj kvalitet. Suppen var stadig dampende varm, da den skulle serveres, og der var rigelig mad.
Alt var som aftalt, vi bruger gerne Da Claudio en anden gang og kan i høj grad anbefale dem.

11 maggio 2024

Super dejlig buffet!

Super dejlig buffet!

Jeg havde bestilt 10 retter italiensk buffet ud af huset til min fødselsdag! Det gør jeg gerne igen!

Tusind tak for en super dejlig buffet med alt godt fra det italienske køkken. :-)

Det smagte dejligt og gæsterne var glade!

23 marzo 2024

Tæskelækkert

Vi tog en chance og bestilte bord uden kendskab til da Claudio. Det blev en af de bedste og hyggeligste fødselsdagsmiddage længe. Helt formidabel menukort, tæskelækker mad, god atmosfære og charmerende betjening. Tusind tak for en skøn aften.

29 marzo 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito