Super lækker autentisk italiensk mad, kan varmt anbefales, fantastisk service, har spist der i mange år, og aldrig blevet skuffet
Scopri cosa dicono le persone
Havde inviteret den nærmeste familie ( 14 deltagere ) til middag søndag den 24. November 2024. Ankom til flot dækket bord kl. 17.30. Forret til alle bruchetta, og herefter kunne alle frit bestil... Leggi di più
Vi havde booket bord til 2 personer d.2/9:på Da Claudio. Det fungerede fint indtil vi kom, hvor de ikke kunne se vores reservation, men bare kunne tage et tilfældigt bord efter tids kommunikation mel... Leggi di più
Venlig og opmærksom betjening, selvom der var næsten fyldt op i restauranten. Meget varieret udbud af retter i flere prisklasser. Vi tog to forskellighed okse og kalvekødsretter, der blev serveret med... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På Da Claudio, bestræber os på at give Dem og Deres gæster en gastronomisk oplevelse, der rækker langt udover de hjemlige rammer.
Informazioni di contatto
Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg
- www.da-claudio.dk
Super lækker autentisk italiensk mad
Fantastisk sted!
Maden er fabelagtig, og servicen er mere end i top, et sted man vender tilbage til mere end en gang!
Awful experience
The meat was raw and their ceasar salad was pure lettuce. They kept serving fries like they knew that is was the only thing that they could make to make it up
5 kæmpe stjerner
5 kæmpe stjerner for buffet til min runde fødselsdag. Byens bedste buffet, længere er den ikke
En af de rigtig gode lokale italienske…
En af de rigtig gode lokale italienske restauranter. Hyggeligt og maden er præcis og velsmagende. Betjeningen er opmærksom, meget venlig og har fokus på at give en god oplevelse. Vi bad om en simpel ret uden for menuen, og kokken leverede uden tøven. Det er skønt at spise på en restaurant, som ikke overgør noget, men bare er et rigtig godt spisested.
Har kommet her i mange år
Har kommet her i mange år. Fantastisk service og super mad!
Super lækkert
Super lækker mad! Virkelig god autentisk atmosfære, og venligt og dygtigt personale. Oliven og lækkert varmt brød serveret ved ankomst. Vi kommer helt klart igen.
Vi fik dejlig mad og næsten super…
Vi fik dejlig mad og næsten super betjening men så alle andre fik oliven som en starter men ikke os ,vi var 2 personer og brugte da 1000 kroner så det trækker lidt ned.
Da Claudio ødelagde en 70 års…
Da Claudio ødelagde en 70 års fødselsdag
Jeg skulle til 70 års fødselsdag på Da Claudio. Da en i selskabet ikke spiste kartofler, ringede vi og spurgte om vi måtte tage pomfritter med, til den ene person. Det måtte vi godt, intet problem! Da vi så kommer, må vi ikke hente pomfritter og tjeneren bliver agressiv og flippede helt ud. Han ødelagde en 70 års fødselsdag. Lad være med at love noget som i ikke holder!! Vi kommer aldrig tilbage på Da Claudio og jeg fortæller alle på min vej om den ubehagelige tjener og at jeg fraråder alle at spise der.
Super oplevelse 👍
Altid lækkert mad, god betjening i en hyggelige indrettede lokaler. Kommer helt sikkert igen.👏
Den nærmeste familie inviteret søndag den 24/11 2024
Havde inviteret den nærmeste familie ( 14 deltagere )
til middag søndag den 24. November 2024.
Ankom til flot dækket bord kl. 17.30. Forret til alle bruchetta, og herefter kunne alle frit bestille hovedret.
Hele menukortet blev stort set anvendt - kulmule
(dagens fisk), laks, pastaretter og oksemørbrad blev serveret med vanlig høj kvalitet.
Tak til personalet for god betjening.
Flemming Lippert
Søndage på Da Claudio er ikke de bedste…
Søndage på Da Claudio er ikke de bedste dage. Fabios overblik mangler når han ikke er i restauranten. Vi oplevede lang ventetid, manglende brød og oliven, som man normalt altid får når man har sat sig, pizzaer som var mere end almindelig slaskede og osten var hård i midten. To af pastaretterne smagte ikke af meget og da al mad kom på samme tid, fik vi også brødet som man normalt får til at starte med. Det var dog kun nærmest skorper af et tørt brød vi fik. Ikke det sædvanlig gode brød. Vi fik aldrig oliven. Vi gik efter 45 minutter. Vi blev desuden sat lige bag et større selskab som gjorde at akustikken var helt forfærdelig og vi kunne ikke føre en samtale ved bordet, på grund af alt for meget støj fra de andre gæster. Ikke fordi de larmede men fordi akustikken bagerst er forfærdelig.
Det er ikke første gang vi oplever lang ventetid og mangel på brød og oliven, på en søndag, så vi huske at undgå denne dag på ugen. Det går nok et stykke tid før vi kommer igen på et sted vi ellers er glade og er kommet meget gennem de sidste 20 år.
Noget nær det bedste italienske mad vi…
Noget nær det bedste italienske mad vi har smagt. God betjening gode priser. Hyggelig atmosfære.
Accueil serviable et sourire, plats délicieux
Nous sommes allés en famille ce dimanche, pour un repas sous la pergola. Très bon accueil, plats délicieux, service impeccable, sourire et petits soins du patron ...
Nous avons passé un agréable moment et reviendrons à la prochaine occasion ... Merci à vous, Gérard
Havde bestilt buffet til min 75 års fødselsdag
Havde bestilt buffet til min 75 års fødselsdag. Kan stærkt anbefales, veltillavet, velsmagende, og delikat anrettet, gæsterne som bestod af 4 generationer, roste maden til skyerne, der er flere der rejser meget i Italien. Kirsten Kristisnsen
Venlig og glade servering i en afslappe atmosfære
Det er ikke mit første besøg på denne restaurant. Jeg har været med til flere fødselsdage i løbet af årene. Dejlig mad. Mange vidunderlige pastaretter at vælge imellem og dejlige og spændende buffet. Venlig og glade servering i en afslappet atmosfærer.
Den perfekte fest med den bedste mad
Jeg har netop holdt min 60 års fødselsdag. Det var en perfekt fest. Jeg havde bestilt buffet ud af huset. Det var en fantastisk gastronomisk oplevelse og alle gæsterne og vi var super tilfredse. Det smagte fantastisk det var store portioner og det hele var gennemført italiensk. Jeg kan kun anbefale alle at købe buffet udvalg huset fra Da Claudio. Hvis det havde været muligt at give 10 stjerner så havde de fået det.
Lækker buffet
Lækker buffet
Da Claudio leverede en lækker buffet af høj kvalitet. Suppen var stadig dampende varm, da den skulle serveres, og der var rigelig mad.
Alt var som aftalt, vi bruger gerne Da Claudio en anden gang og kan i høj grad anbefale dem.
Super dejlig buffet!
Super dejlig buffet!
Jeg havde bestilt 10 retter italiensk buffet ud af huset til min fødselsdag! Det gør jeg gerne igen!
Tusind tak for en super dejlig buffet med alt godt fra det italienske køkken. :-)
Det smagte dejligt og gæsterne var glade!
Tæskelækkert
Vi tog en chance og bestilte bord uden kendskab til da Claudio. Det blev en af de bedste og hyggeligste fødselsdagsmiddage længe. Helt formidabel menukort, tæskelækker mad, god atmosfære og charmerende betjening. Tusind tak for en skøn aften.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.