L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Köpte sjukt många rökelser, är otroligt nöjd med de jag har testat hittills. Vårt hem känns renat, och nytt och fräscht. Ny skön energi. Det enda som jag var lite missnöjd med var rökelse behållaren.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pinnarna till oljorna funkade inte bra. Doftade någon dag sedan försvann den. Provade att köpa oljan som skulle göra att den varade längre men icke. Annars väldigt bra kundmöte men pinnar inget bra kö... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra kvalité, och första företaget som faktiskt ”håller” sin snabba leveranstid! En enormt service inriktad kundtjänst, och väldigt bra paketerat! Fantastiskt bra priser! Roligt med ett så pa... Leggi di più

1. Fornitore di sapori, fragranze e aromi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har ett brett sortiment med presenttips, prydnader och väldoftande produkter.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Snabba leveranser

Snabba leveranser. Alltid korrekt varor. Minsta problem och dom löser det omgående. Har du behov av deras varor så är det bara D7 som gäller.
/Ken

25 gennaio 2023

Servicen är 100%.

Servicen är 100%.
Och du, Joakim. Tack för att du finns. Guld till dig.

/Ken

26 luglio 2022

Kul att höra! Precis som det ska vara :) Tack Ken, det värmer! /Joakim - D7.se

Valutata 5 stelle su 5

Alltså vilken kundservice ( Joakim )…

Alltså vilken kundservice ( Joakim ) Helt fantastiska på alla sätt och vis. Produkterna är också helt underbara . Så nöjd och återkommer snart igen

1 febbraio 2022

Risposta di D7.se

Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter!

Wow vilken service

Wow vilken service. Sakerna jag fick hem kom snabbt, var över förväntan i storlek och kvalitet. Ett glasfat till en aromalampa var dock krossad i frakten men kundservice svarade på en gång. Ska skicka flera nya fat samt extra aromaoljor som plåster på såren. Så himla nöjd och glad!

22 novembre 2021

Risposta di D7.se

Tack för ditt fina omdöme! Tråkigt att fatet var trasigt men bra att du hörde av dig så vi fick möjlighet att lösa problemet. Varmt välkommen åter.

100% nöjd!!

100% nöjd!!! Inget alls att klaga på, fint sortiment, bra hemsida, fint packat, snabbt packat och skickat, MYCKET nöjd! Kommer SÄKERT att handla fler gånger!

26 ottobre 2021

Risposta di D7.se

Tack för ditt fina omdöme! Du är varmt välkommen åter :)

Valutata 5 stelle su 5

Fortfarande så får man uppleva en…

Fortfarande så får man uppleva en service som få kan leva upp till … så professionellt !
D7 har ett så proffesionellt kundfokus innehållandes både ödmjukhet, hjälpsamhet och trevligt bemötande !
Mycket bra , tydlig och välgjord hemsida ,man hittar snabbt och enkelt det man söker !
Skulle produkten vara slut så får man direkt via mail info att den åter finns !
Jag har under en längre tid handlat div olika produkter från dom , fått respons med nästens blixtens hastighet på alla mina ibland snurriga frågor
Mycket imponerade !!
En snabbare leverans till kunden kan nog inte många bolag/företag leva upp till !
Snabbare och smidigare leveranser är helt enkelt inte möjligt att få !
Leveranserna är alltid felfria och mycket bra paketerande !
Man brukar säga att ” sätter man på sig tillräckligt starka glasögon för att detaljerat granska och leta fel ” så hittar man alltid något fel, till och med relativt många fel sägs det vilket D7 är ett levande bevis på att det inte stämmer !!
Det spelar faktiskt ingen roll ” vilka glasögon , vilket förstoringsglas ” man nu än skulle använda för att noggrant o detaljerat granska så skulle man bara hitta professionell service och lika proffesionellt kundfokus samt kundbemötande !!
Jag gjorde min beställning tidigt en fredag morgon hemleveransen kom redan på måndagen och det beror endast på att det va helg och för att Postnord vilade upp sig lite …// Jadranka

18 settembre 2021

Risposta di D7.se

Tack Jadranka för att du tog dig tid att skriva ett omdöme till oss, och vilket omdöme! :) Mycket trevligt att läsa. Tack!

Valutata 2 stelle su 5

Får inget svar

Beställde fyra doftoljor, tre av dem var enkla att öppna då det var en sådan kork som man trycker ned och vrider samtidigt. Men den fjärde går bara inte att öppna, jag skrev till D7 på Mail för 1 eller 2 veckor sedan men har inte fått något svar och telefonnummer till service finns inget. Jag tycker själv att de borde skicka en ny då jag inte kan öppna korken (har låtit andra starka människor testa också men dem kan inte heller öppna den).

5 aprile 2021

Risposta di D7.se

Vi har svarat.. Kolla din skräppost om det kanske har hamnat där. Självklart skickar vi en ny till dig men behöver veta vilken doft som inte gick att öppna.

BÄSTA HEMSIDAN <3

Absolut bästa hemsidan som jag har handlat från. Kvalitén på produkterna och priset är riktigt bra och frakten är snabb. Jag kommer att tömma kontot här måååååånga fler gånger =D

26 agosto 2020
Valutata 5 stelle su 5

Keep up the good work :)

Snabba svar, bra service, snabb leverans.
Super nöjd med D7 har varit kund i 3 år och inga brister bara tummen upp! jag rekommenderar STARK <3

Keep up the good work!!!

7 aprile 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più