De er sikkert en god virksomhed, men en smule sløve ang håndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, så hvis det noget i skal bruge inde... Leggi di più

Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfølgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lørdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... Leggi di più

Super service fik 2 fl. håndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at være af en meget høj kvalitet 👍😊 Og kun en hverdag i leve... Leggi di più

1. Fornitore di abbigliamento protettivo
  2. Produttore
  3. Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro
  4. Grossista
  5. Negozio di abiti da lavoro

Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skræddersyede løsninger inklusiv vores eget brandhæmmende beklædning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstræber at være din foretrukne leverandør af PPE.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Rigtig fin oplevelse at handle med…

Rigtig fin oplevelse at handle med dette
firma.Fik en forkert vare blandt flere
bestilte,men fik 2dage senere den rigtige,
og kunne bare beholde den først modtagne.
Ingen dårlige undskyldninger.
Flot opførsel!

9 aprile 2022

Risposta di D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Hej Peter, tak for de pæne ord. Vi er glad for vi til sammen nåede en god løsning :-)
Mvh Thomas

God orientering

26 aprile 2021

Hej Dorthe

Vi sætter stor pris på at du tager dig tid til at dele din oplevelse :-)
Mange tak for de 5 stjerner.

Brice Maniranzi

Efter at have ventet meget længe på en…

Efter at have ventet meget længe på en ordre - som var meget forsinket på grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vælge. Fik desuden min vare fra den ene dag til den anden. Mange tak for virkelig god kundeservice!
Venlig hilsen
Marian Nielsen

22 aprile 2021

Hej Marian :-)

Tak for nogle gode og behagelige samtaler!

Vi sætter stor pris på den 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for at det lykkedes os at give dig en god oplevelse, trods længere leveringstid på den ønskede vare. Det er virkelig dejligt at du tager at du tager dig tid til anmelde os her på trustpilot. Tak for det.

Vi håber at vi kan hjælpe en anden gang!

Rådgiving 10/10

D-S er der altid og giver top kvalitet rådgivning.

21 aprile 2021

Hej!

Tak for for din anmeldelse og de fine ord.

Det varmer meget, når du beskriver din oplevelse hos os som 10/10. Det kan jo ikke blive meget bedre :-)

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Brice Maniranzi

God service, fandt hurtigt frem til de produkter jeg skulle bruge

Hej Heine,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Brice Maniranzi.

Vi får en rigtig fin service af Kenn.

Vi får en rigtig fin service af Kenn.
Han kan altid hjælpe mig, og ved hvordan opgaven skal løses.
Vi er meget tilfredse med samarbejdet
Hilsen
Margit
Faurkilde.dk

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med jeres oplevelse og samarbejde med os.

De fine ord er sendt videre til Kenn.

Hurtig levering

Hurtig levering. Blev ringet op med alternativ til vare som var udsolgt, som var rigtig rart.

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse.

Vi hjælper gerne en anden god dag.

Brice Maniranzi

Er meget dårlige til at svare på…

Er meget dårlige til at svare på henvendelser på mail.:(
Er meget dårlige til at følge op på bestillinger.:(
Er meget dårlige til at infomere om evt. restordre :(

13 aprile 2021

Hej Valdemar,

Tak for din anmeldelse men jeg beklager meget den oplevelse du giver udtryk for i har haft.
Vi arbejder efter at svare så hurtigt vi kan og holde jer underrettet under hele ordrens rejse.
I jeres tilfælde er det desværre meget specifikke varer som der på verdensplan er mangel på, og vi advarede på forhånd om der kunne opstå meget lang leveringstid fra producenten.

Håber vi forsat kan hjælpe jer i fremtiden og give jer en bedre oplevelse :-)

Mvh.
Thomas

We received an order form with number…

We received an order form with number SO80264 March 15th - payment had already been made. Still no merchandise received April 12th.

12 aprile 2021

Hi,
Thanks for the review.
Im really sorry for the extraordinary delayed delivery which actually was caused by the shipment blockage in the suez-channel lately.

But i can ensure you that your goods are underway to you in Iceland, and have left Denmark.

I just sent you an email to better find a solution.

Best Regards

Gode produkter

Gode produkter , god og hurtig ekspedition

8 aprile 2021

Hej Arne,

Mange tak for de fine ord :-)

Brice

Har handlet med DS-sikkerhed i mange år…

Har handlet med DS-sikkerhed i mange år og får altid en behagelig og yderst kompetent vejledning.

6 aprile 2021

Hej Marianne,

Altid godt at høre fra jer og det glæder mig at vi fortsat kan levere en god oplevelse :-)

Meget god

Meget god og ni får 5 stjerner

2 aprile 2021

Hej Umit,

Så bliver det heller ikke bedre, mange tak for den fine anmeldelse.

Top service

God og faglig kompetent vejledning i special sikkerhedsudstyr

18 marzo 2021

Hej,

Det glæder os at høre, det er netop også den oplevelse vi ønsker at give.
Mange tak for den fine anmeldelse.