Efter at have ventet meget længe på en ordre - som var meget forsinket på grund af coronakrisen, blev jeg ringet om om hvilke alternativer jeg kunne vælge. Fik desuden min vare fra den ene dag til d... Leggi di più

De er sikkert en god virksomhed, men en smule sløve ang håndtering af ordre i forhold til konkurrenterne idag. Tog dem 8 dage bare for at sende min varer afsted, så hvis det noget i skal bruge inde... Leggi di più

Jeg lavede en fejl i min bestilling, som jeg efterfølgende rettede i en online kommentar til online ordre oversigten om lørdagen. Mandag morgen fik jeg en mail der fortalte at ordren nu var rettet i... Leggi di più

Super service fik 2 fl. håndsprit da jeg bestilte 2 par 61 cm. lange og 1,5 mm. tykke Ansell Mariegold kemikaliehandsker, som viste sig at være af en meget høj kvalitet 👍😊 Og kun en hverdag i leve... Leggi di più

1. Fornitore di abbigliamento protettivo
  2. Produttore
  3. Negozio di abbigliamento antinfortunistico e da lavoro
  4. Grossista
  5. Negozio di abiti da lavoro

Vores mål er din sikkerhed! Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skræddersyede løsninger inklusiv vores eget brandhæmmende beklædning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstræber at være din foretrukne leverandør af PPE.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Det var det eneste sted jeg fandt…

Det var det eneste sted jeg fandt hætter til at lægge over mad og som måtte bruges til fødevarer. Tak for det.

1 agosto 2023

Hej Lisa
Tak for de 5⭐ Og vi er glade for vi kunne hjælpe.
Mvh Louise, Marketing

Fin service

Jeg fik en god telefonbetjening og levering skete hurtigt og fejlfrit. God kontrol af oplysninger før bestilling og levering

2 agosto 2023

Hej Betty
Tak for den fine anmeldelse. Det luner vores service-hjerter, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os.
Vh Louise, Marketing

Dag til dag levering

Dag til dag levering, helt suverænt. Der var dog opstået en fejl hos PostNord som fik D-S kundeservice til at reagere omgående, en rigtig fin oplevelse af onlinehandel. Kan klart anbefales. Tak D-S

28 giugno 2023

Hej Mona,
Tak for de 5⭐ og anbefalingen. For vi sætter en ære i at følge alle ordrer til dørs.

Let og gnidningsløs bestilling

Svarer hurtigt på mit spørgsmål om, hvornår skiltet leveres og det ankom også den dag, der blev sagt - leveringstid burde måske stå på ordrebekræftelsen.
Men let og gnidningsløst at bestille et “Pas på mig” skilt.

21 giugno 2023

Hej Helle,
tak for den fine anmeldelse, og konstruktive input, som vi bestemt vil overveje.

Great

Thanks for the cooperation, great customer service!

21 giugno 2023

Hi Anssi,
we're happy to assist all our customers, also you who live abroad 🤗
Kind regards Louise, marketing

Hurtig levering

6 giugno 2023

Hej Jakob
Vi prøvet altid at have tingene på lager, så de kan komme hurtigt ud til vores kunder. Så dejligt når det lykkes.

Toppen bra!!

31 maggio 2023

Hallå Micael
Tack för den fina rekommendationen. 5 stjärnor gör oss alltid glada 😊
Vänliga hälsningar Louise, marketing

Gode produkter og god og høflig…

Gode produkter og god og høflig kundeservice.

Og et flot hjemmeside.

22 maggio 2023

Risposta di D-S Sikkerhedsudstyr A/S

Tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du have en god oplevelse ved at handle med os.
Vh Louise, marketing

De er super hjælpsomme og venlige

De er super hjælpsomme og venlige. Jeg skrev i kommentarfeltet, at det var en hasteordre. Dagen efter ankom pakken til matriklen. Jeg kan varmt anbefale D-S Sikkerhedsudstyr!

16 maggio 2023

Hej Nika,
Tak for anbefalingen og de venlige ord ☀️Vi gør altid vores bedste for at få bestillingerne afsted til vores kunder hurtigst muligt.

North Chem Soft str. 8/M

Efter at have været uheldig at købe et dusin handsker i str. M og ved modtagelsen at have konstateret, at disse var alt for små, nærmest som en str. S tillod jeg mig at skrive en noget negativ anmeldelse. Dette afstedkom en ret prompte reaktion fra firmaets side i form af en returlabel og tilbud om hjælp til at finde en bedre løsning.
Det kan vist kun betegnes som service på topniveau.
P.S. Denne anmeldelse er skrevet d. 8-5-23

6 maggio 2023

Hej Erik,
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at handskerne ikke passede i den forventede størrelse. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde en passende størrelse i stedet.

Vi undlod at angive "små i størrelsen", fordi vi har erfaret, at det er en meget subjektiv vurdering. Nogle brugere har en bestemt opfattelse af, hvad en størrelse "Small" er, mens andre har en helt anden opfattelse. Vi baserer os derfor primært på producentens størrelsesangivelse, som er i overensstemmelse med de europæiske standarder for en størrelse "Small".

Vi sætter dog stor pris på din feedback, og vi vil gerne imødekomme din forespørgsel. Vi har noteret dit input ind på produktet online for fremtiden.

Jeg har netop sendt dig en e-mail med en returlabel vedhæftet, så vi sammen kan finde en bedre handske til dig.

Mvh,
Thomas Nielsen

Perfekt

Hurtig og præcis forsendelse. Varen præcis som forventet.

25 aprile 2023

Hej Anita
Tak for de 5⭐ Det er dejligt med glade kunder.
Vh Louise, Marketing