Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service! Jag beställde en mikrofon och den skickades redan dagen efter. När jag insåg att jag hade beställt fel produkt (helt mitt eget misstag) ringde jag kundtjänst. Frakten för ett byte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Köpte en Røde FilmMaker där micen går sönder stupalöst, Cyberphoto bär ju inte ansvaret för det men trots det har man ställt upp och lagat den även utanför garantitiden, dessutom har man engagerat si... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Alltså WOW! Blev väldigt positivt överraskad av Cyberphoto, jag blir alltid lite misstänksam när något är så pass billigt men jag beställde mängder med polaroid-filmer till ett bröllop och det tog 2 a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hade oturen att få två dåliga objektiv på raken som fick bytas ut men deras förmåga att möta kunder och deras behov utifrån situation är världsklass! Alla problem jag haft har dom varit villiga att lö... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la fotografia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

CyberPhoto säljer digitalkameror, digitalkamera samt kamera och kameror. Videokameror och videokamera, Kameraobjektiv och objektiv. Allt från kända märken såsom Canon, Nikon, Pentax, Olympus samt Sony. CyberPhoto säljer mobiltelefoner samt GPS.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,5

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Update

Update:

De ringde mig nästa dag efter att ha fått ett argt mail, eftersom jag trodde att de var oseriösa. De förklarade snällt att vald betalsätt gick ej eftersom mitt mobilnummer var gömd på något sätt, så de erbjöd mig lägga en ny order på samma summa som från början.

29 dicembre 2017
Valutata 5 stelle su 5

Trevlig butik med bra hjälp!

Beställer oftast från Cyberphoto när nya kameraprylar ska införskaffas, fungerar alltid kanon, ger bra hjälp vid frågor och funderingar, bra priser. Ett plus i kanten för godisbiten som hänger med i kartongen!

23 agosto 2017

Bästa näthandeln

Stor stjärna till detta fantastiska företag. Jag har alltid blivit bra bemött och dom är så trevliga. Sen att dom har bra priser och en otroligt snabb leverans skall man inte glömma ;-).
Jag kan verkligen rekommendera cyberphoto.se

19 agosto 2016

Suveränt

De gör alltid sitt bästa för att göra mig som kund nöjd, vilket de lyckas med.

26 luglio 2016
Valutata 1 stelle su 5

Alltid bra, tills nu...

Cyberphoto är bra på allt när det kommer till pris, leverans, kunnig och hjälpsam support etc.

Men nu har jag fått nog. La en order den 11/6 som delades upp i två paket. Det första paketet kom efter några dagar, vilket är okej för mig! De andra paketet har skickats fram och tillbaka från Umeå till Örebro där jag bor flera gånger.

Det är nu 29 dagar sen jag la min order och fortfarande har jag inget paket. Har pratat med support flera gånger som inte ger mig mer svar än "är ledsen att detta har hänt, men vi håller dig uppdaterad", "posten ska hålla en spårning åt dig" (jag pratade med posten, det låg ingen spårning på paketet). Posten själva har ingen aning vad felet är och Cyberphoto har inte ens varit i närheten att erbjuda en ersättning av paketet eller dylikt. Jag är ledsen Cyberphoto, men detta var sista gången.

30 giugno 2016
Valutata 5 stelle su 5

Helt nöjd från första inköpet 1971 och framåt!

"Många inköp blir det...."
Alltid snabba leveranser. De gånger det har tagit tid så har det alltid berott på optimistiska generalagenter eller deras kundservice.
Har alltid kunnat lita på deras omdöme när det gäller fotoprylar. Vid ett tillfälle avråddes jag från ett specifikt inköp, av personal på Cyber, men jag köpte produkten (man vill göra misstagen SJÄLV), fast på annat håll. Detta ångrade jag definitivt senare då produkten visade sig vara ett litet "ankare" som mycket riktigt inte höll den förväntade kvalitén.

17 aprile 2015
Valutata 1 stelle su 5

Sådär

Registrerade mig för att köpa ett telezoom objektiv,och hade en fråga
innan köpet. Fyllde i mitt mobilnummer för att bli kontaktad. Inget hände
så efter 2 dagars väntan, köpte jag objektivet på annat håll och till ett
lägre pris.

1 marzo 2015
Logo di Cyberphoto

Risposta di Cyberphoto

Hej Sten! Vi har letat i vårt mailsystem efter dig men jag kan inte hitta något mail i varken vår inkorg, spam-filter eller andra korgar för inkommande mail (i ditt namn Sten Berger, kanske använder ett annat namn?). Om du skickade under förra helgen (21-22 februari) så hade vi ett mindre mailserver-problem intermittent där det kan ha försvunnit mail och inkom ditt mail precis i något av intervallen där inkommande mail tydligen inte nått fram så är det förklaringen. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att du inte fick svar, även om det verkar ha legat utanför vår makt att hjälpa dig vilket vi så klart gärna hade gjort!

Kan vi hjälpa dig med något kan du maila mig direkt på tobias@cyberphoto.se så ska jag göra vad jag kan.

Tobias Lehtinen / Försäljningschef CyberPhoto AB

Bra service

Har bara goda erfarenheter. Inga problem att returnera när produkten inte motsvarade förväntningarna.

12 dicembre 2014

KONGE BETJENING

Super prof shop kan på det varmeste anbefales, og har derud over priser der nedlægger deres konkuranter.
Cyberphoto.se Salgs afd. & tekniker afd. arbejder sammen på et meget højt plan og giver super betjening. de danske butikker burde finde notes blokken frem og tage notater her er en webshop der giver dem baghjul :o)

13 novembre 2014

REKOMMENDRAS VARMT!!!

Har varit kund hos detta företag i många år nu....har inget negativt att säga alls!
Stort sortiment på produkter till bra priser, en fantastisk support och snabba leveranser.

12 novembre 2013
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service och snabba leveranser

Cyberphoto är min absoluta favoritbutik när det gäller fotoprodukter (de säljer annat också men jag har bara köpt kameror och tillbehör hos dem).
Det är alltid lätt att få kontakt och de är snabba att svara på mail med frågor.

Jag har alltid fått mina beställningar snabbt (senaste beställningen kom på posten redan dagen efter att jag lagt ordern) och väl inom utsatt leveranstid.

Cyberphoto är ett företag jag varmt rekommenderar.

15 giugno 2013
Valutata 2 stelle su 5

dålig information och lång leveranstid

Min beställningen tog nästan 3 månader innan jag fick och det stöd på hemsidan att det kunde ta upp till 14 dagar innan produkterna fanns i lager. Hela tiden flyttades datumet för när produkterna skulle komma 14 dagar i taget och ingen information. Missade en intervjuv pga detta.

27 aprile 2013
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più