De efterhånden mange års erfaring mærkes tydeligt, når man tager kørekort hos Curting. Man bliver sikkert og roligt bragt frem til et niveau hvor man føler sig tryg ved at gå til køreprøve og at skul... Leggi di più

Det har været en utrolig god oplevelse at tage kørekort hos Niels curting, da man altid oplevede en god energi til teori undervisningerne og køretimerne. Niels curting er god til at lære fra sig og ha... Leggi di più

Niels er meget rar og forklarer tingene meget klart og professionelt. Bestod både teori og praktik på første gang, kan definitivt anbefales. Var meget glad for hver gang jeg var ude og køre, altid... Leggi di più

Fantastisk kørelærer med respekt for sine elever. Niels er et dejligt roligt, ærligt menneske med en skøn humor. Som mor til et ungt menneske med angst for at køre bil, efter skidt oplevelse hos and... Leggi di più

1. Autoscuola

Tag kørekort i en køreskole centralt beliggende i Nykøbing Falster.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

God køreskole...

Jeg er super glad for at det var hos Niels jeg valgte at tage kørekort, lærte alt hvad jeg skulle for at kunne bestå både køre og teori prøve første gang...

Kan klart anbefales :)

11 ottobre 2020

Jeg kom med det samme!

Jeg en stor fyr på de 100 Kilo, men Niels var ligeglad, alt prejlede af på ham! Han kunne tage mig... til teori, og fortælle mig hvilke ting jeg nok skulle følge op på og lærer igen, vigepligt, no probs. Men alt andet - jeg fik min sag for. Men klarede det sammen med Niels og nu står jeg fuld tilfreds med et kort i hånden igen. Og kan kører ud mod åben himmel og solnedgang - også kører han Audi, what's not to like!

Også kører der er en lille bobbel nede i bunden af hans hjemmeside!!!!!!

13 settembre 2020

Fan-Fûcking-Tastisk køre skole/lære

Hold nu kæft det var jo en kæmpe fornøjelse at tage kørekort her. flink lære med blink i øjet forståelse for formidle sine evner over til dig.
Han er ærlig og underholdene, en fantastisk kombination når man underviser og uddanner folk i trafikkens mange regler. -Tak for en fed oplevelse

10 settembre 2020

Den bedste beslutning, jeg har taget.

Jeg valgte en tilfældig køreskole, da jeg intet anede om biler, men jeg er glad for jeg valgte Curting. Niels har givet mig den bedste teoriundervisning og køreundervisning. Jeg har formået at bestå begge prøver i første hug, fordi han stolede på, at jeg godt kunne. Han har altid sine ting i orden og styr på sine elever. Jeg har i hvert fald været rigtig glad for jeg valgte Curting.

2 settembre 2020

Nok det bedste sted jeg kunne have valgt.

Inden jeg startede hos Curting, der vidste jeg intet om biler - som i intet. Men efterhånden, da jeg kom nærmere på både Niels (Kørelæren) og køretøjet, så lærte jeg meget. Niels er en super god hjælper, men også en god ven, som der er klar til at give nogle hyggelige oplevelser. Niels er altid klar til at svare på spørgsmål. Jeg har virkelig aldrig været den bedste til biler, men alligevel formåede Niels at få mig til at bestå begge prøver første gang. Hans undervisning er virkelig god, hvor du får en masse viden, som du skal bruge videre.

Jeg har virkelig intet negativt at skrive om det, da det virkelig var godt.

11 agosto 2020

Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekortet hos Niels Curting!

At tage mit kørekort hos Niels Curting, har uden tvivl været den bedste beslutning. Niels er en super god kørelærer, med god humor, du føler dig sikker og lærer hurtigt at have kontrol over bilen.
Der er altid god stemning, og man skal ikke være bange for at stille de "dumme" spørgsmål.
Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekortet hos Niels Curting!

16 giugno 2020