Jeg vil have fornøjelsen af at rose Cooltights til skyrne. Jeg ringer Tirsdag kl 16:20, og skal akut bruge et par hvide tights. Udover jeg ringer uden for åbningstiden, så kommunikerer han o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg bestilte et par tights i forbindelse med Black Friday og modtog dem små 24 timer jeg havde lagt min ordre - meget imponerende! Det var tilmed nogle fantastiske tights (Skins A400 Gold). Det er hve... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi sælger alle former for sportstøj til hele Danmark, kunden er altid i fokus, og vi tilbyder en lang række fordele, som dag til dag levering, livechat support og gratis fragt ved bestilling over 999 kr. Ligeledes er vi også godkendt af e-mærket for din sikkerheds skyld.
Teglværksvej 47G, indg. 10, 5220, Odense SØ, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg købte i sommers et par A200 Skins tights, som jeg har været super glad for. Der var ingen problemer med bestillingen, og fik hurtigt mine varer.
Opdagede dog i november, at der allerede var slitage ved syningen bag på, og skrev derfor en mail til Cooltights omkring reklamation. Sendte mailen d. 28/11 vedhæftet min kvittering samt et billede af mine tights.
Da jeg ikke havde fået svar d. 2/12, sendte jeg en ny mail. Først d. 5/12 fik jeg en mail retur, hvori der stod at jeg kunne få ombyttet mine tights eller halvdelen af pengene tilbage, så jeg takkede ja til et par nye A200. Det er i dag d. 14/12, og jeg har ikke modtaget nogen tights eller fået bekræftelse på min sidste mail - altså den d. 5/12! Jeg har prøvet at kontakte dem pr. telefon flere gange, men den er ikke blevet taget.
Synes langt fra dette er tilfredsstillende, da de endda reklamerer med, at svartiden på mails max er 24 timer. Der er nu gået 2,5 uge, og jeg har indtil videre fået 1 mail retur...
Jeg vil have fornøjelsen af at rose Cooltights til skyrne.
Jeg ringer Tirsdag kl 16:20, og skal akut bruge et par hvide tights. Udover jeg ringer uden for åbningstiden, så kommunikerer han også med mig i telefonen, indtil bestilingen er lavet!
Udover at det allerede er en fornøjelse, at han giver sig tid - så får han satme også sendt varen, så den er her onsdag formiddag.
Verdensklasse service.
Mvh En meget glad kunde!

Risposta di Cooltights.dk
Min oplevelse af cooltights er stadig god, men da jeg har skrevet en besked på min ordre med et produkt jeg tror der kan være noget galt med, forventer det holder længere ihvertfald, så der ik medbart svar her i dag. Besked skrevet 14/2, og i dag er det den 26/2.
Nu det noget tid siden jeg har handet, men butikken har tidliger været gode til at svare på sprøgsmål der måtte være forinden en handel, og da de er stoppet med det, må jeg indrømme har jeg har mindre tendens til faktisk at handle her. For at være fair, skal det siges, at jeg har stillet en hel den sprøgsmål, uden at der faktisk er kommet en handel ud af det, og det ærgeligt. De har desværre ikke kunne følge med priserne på det øvrige net.
Tidligere anmeldelse (5 stjerner): God service og hurig levering.
Ingen problemer, gratis og hurtig fragt. God kundeservice.
Eneste negative er at du selv skal betale returfragt på de fleste produkter, og retursagsbehandlingen kan være lidt langsom.
Jeg fik et par tights i gave, der skulle ombyttes. Ombytningen foregik problemfrit og med hurtig levering. Var i forbindelse hermed i kontakt med en super venlig medarbejder, der svarede hurtigt på mail og leverede en rigtig god service.
Vil uden tvivl anbefale Cooltights og selv vende tilbage! :-)

Risposta di Cooltights.dk
Jeg bestilte mine tights kl 10, modtog en afsendelsesbekræftelse kl 16, og kunne hente pakken kl 10 dagen efter. Super hurtig ekspedering og de tights jeg bestilte var billigere her end andre steder. Jeg vil helt sikkert anbefale cooltights.dk til alle jeg kender!

Risposta di Cooltights.dk
Jeg bestilte en gave til min kæreste, sådan lidt i sidste øjeblik, da en anden leverandør havde brændt mig af. Det var perfekt med gratis ekspress levering og jeg havde bedt firmaet om en diskret indpakning i tilfælde af at min kæreste tjekkede postkassen før mig. Det havde firmaet sørget for til fulde - en helt anonym kuvert. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem!

Risposta di Cooltights.dk
Suveræn service, hurtig levering og billige tights! Jeg havde nogle problemer med betaling, men mit produkt blev leveret alligevel og jeg fik lov til at betale, når tingene var gået i orden. Fantastisk arbejde! Kan kun give stjerner herfra :-)

Risposta di Cooltights.dk
Jeg er så heldig at bo i odense, og kunne bruge cooltights ekspres levering. En time senere bankede det på døren, og jeg modtog mine nye træningsbukser. Prisen på mine nye tights var endda det billigste sted overalt på nettet! Jeg kan klart anbefale denne hjemmeside til andre!
Ville kunne give 100 stjerne hvis det var muligt.

Risposta di Cooltights.dk
Kan desværre kun give 5 stjerner, de har fortjent en del flere.
Super service med expresslevering i Odense og også MEGET hurtig forsendelse. Svarer altid på mails. :-)

Risposta di Cooltights.dk
Jeg var ude ved cooltights og hente nogle t-shirts. Da det ville gå hurtigere end med posten. Hvilket jeg synes var vildt lækkert at man har mulighed for at gøre. Jimmi vat super flink og god for en snak.

Risposta di Cooltights.dk
Jeg har efterhånden købt meget tøj gennem cooltights, og de kan klart anbefales. Deres priser er billige, og beskrivelserne på tøjet kvalitet, størrelser mv passer faktisk. Når de skriver en model er lille i størrelsen, skal man ikke være bange for at følge deres anbefalinger. Jeg er ikke færdig med at handle gennem cooltights.dk

Risposta di Cooltights.dk
I foråret ledte jeg efter et godt tilbud på 2xu tights. Jeg så på cooltights at de kørte med procenter så jeg måtte hellere slå til med det samme. Da jeg går ind og bestiller, har de selvfølgelig ikke min str. Jeg skriver derfor en mail til kundeservice og får svar en time senere samme dag, svaret er at de vil undersøge om de kan bestille "elite modellen" hjem i MT til mig,
Og så vil han vende tilbage til mig. Næste formiddag får jeg det svar jeg håber på. At de kan bestille dem hjem og jeg selvfølgelig stadig får dem til rabatprisen. Jeg accepterer det fantastiske tilbud og to dage efter har jeg fået mine tights. Jeg kunne ikke have forventet hurtigere hjælp og ikke mindst ankomst af min pakke. Og selv om det er et par dyre tights takker mine ben dem på legday :)!!

Risposta di Cooltights.dk
Lækre bukser , sidder godt og kompressionen bidrager til hurtigere restitution !

Risposta di Cooltights.dk
En internetvirksomhed med fokus på kunden. Proaktiv kundepleje, hurtige reaktionstid og initiativrige medarbejdere. Sidder tilbage med fornemmelsen af at virksomheden ved hvad de laver, interesserer sig for hvad og til hvem de sælger. En stor tak til Jimmi for helt usædvanlig god service !!
Jeg havde bestilt nogle tights om lørdagen og havde ikke set om mandagen, at jeg ikke havde modtaget en bekræftigelses e-mail. Dette spurgte jeg om via facebook, hvor der 30 minutter efter var et svar.
De var præcise, hjælpsomme, venlige og alt i alt meget professionelle.
Jimmi Jensen, medarbejderen som jeg havde kontakt med, var meget rar og svarede super hurtigt når man spurgte ham om noget.
Det er helt sikkert et sted, hvor jeg vil handle igen og som jeg vil anbefale til andre.
Helt igennem fantastisk service, selvom jeg bestilte i sidste øjeblik inden jul, så nåede min julegave frem.
Intet ondt kan siges! Har haft den absolut bedste oplevelse.
Bor man i Odense, får man sit produkt leveret indenfor 6 timer! Desuden er det virkelig den bedste service, når man står og har problemer med et produkt eller skal have det returneret/byttet.
Vil helt klart anbefale det til andre!!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.