Het verkooppraatje was mooi
Het verkooppraatje was mooi. Alles bij een bedrijf, een aanspreekpunt geen gedoe. Het was iets duurder dan gehoopt maar ik hoopte hiermee service en kwaliteit te kopen. Ze stelde zelf voor om de oude radiatoren te ontkoppelen en weg te halen. Die belofte werd meteen al niet waar gemaakt. Het infrezen ging goed. Alleen de vloerverwarming hadden ze verkeerd om aangesloten. De aanvoer en afvoer omgewisseld, daar zou ik echter later pas achter komen. De tweede dag zouden ze komen egaliseren. Er kwam echter niet opdagen. Ik kreeg ze ook niet te pakken. Pas twee dagen later werk ik gebeld. Uiteindelijk is ook het egaliseren gebeurt. Daarna zou de PVC vloer worden gelegd. De PVC werd geleverd uit een achterbak van een BMW. De plinten en deurmat ontbraken. Later bleek ook dat er te weinig PVC is geleverd. Het duurde 3 weken om die na te leveren. Het bedrijf is bijna niet te bereiken, ze nemen niet op of beloven terug te bellen en doen dat niet. Uiteindelijk zijn de vloer en plinten gelegd.
Het hele proces had 4 dagen moeten duren en heeft 5 weken geduurd. Er moet nu 6 maanden later nog steeds een mat worden gelegd. Er wordt echter nergens meer op gereageerd.