McAfee meldt mij dat mijn klantgegevens oo het darkweb belanden. Reacties op reviews verklaren waarom dit bedrijf nu failliet is.
Vorig jaar elektrisch gereedschap en ook afgelopen week weer accu gereedschap gekocht bij Combitools. Wederom als zeer prettig en correct ervaren. Alles stond klaar en was compleet, en ook mijn gebrui... Leggi di più
We hebben drie weken geleden een Makita verticuteermachine gekocht via Combitools. Helaas waren de handvatten van de machine licht beschadigd. Drie keer gebeld met Combitools, geen enkele reactie. Ver... Leggi di più
Ik kan mij totaal niet vinden in de slechte reviews hieronder... bestel al jaren gereedschap hier en ook met defect in garantie periodes nog nooit problemen gehad!alles word super opgelost door deze m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Combitools.nl
Paesi Bassi
- www.combitools.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
klantgegevens op darkweb
Combitools failliet en gegevens op darkweb…
Combitools is failliet. Zeer slecht dat een curator er niet voor gezorgd heeft dat of het klantenbestand gewist werd of dat klanten zich op tijd konden uitschrijven uit dit bestand. Nu waarschuwing gehad van google dat mijn gegevens op het darkweb te vinden zijn…. En ik ben niet de enige zo te lezen. Bedankt voor deze service NOT!
@Combitools, klopt idd. Geen positieve review. Reactie op je antwoord, “helaas waardeloze review houseboat vinkeveen!! Iemand die zelf op het darkweb zit met weet ik wat voor bedoelingen!!” Ikzelf zit niet op het darkweb, kreeg deze mededeling vanuit mijn beveiligingssoftware. Vraag: Wie is houseboat vinkeveen??

Darkweb via combitools
Via combitools ben ik op het darkweb beland en zijn mijn email gegevens gestolen. Kan niet bij ze inloggen of bellen om melding te doen en gegevens veranderen
Inmiddels al een tijdje failliet, data op Darkweb!
Inmiddels al een tijdje failliet (2024), echter zijn in april 2025 alle klantgegevens op het Darkweb terecht gekomen.
Ben gewaarschuwd als je er in het verleden iets besteld hebt.
consumenten recht, wat is dat?
Vorig jaar heb ik bij dit bedrijf een accuboormachine besteld, begin Mei begon deze mankementen te krijgen en dit heb ik aan het bedrijf doorgegeven. Hierop werd in eerste instantie snel gereageerd dat ik het product (op eigen kosten) naar hun toe kon sturen, daarop had ik laten weten dat het mijn recht is (volgens het ECC) om deze kosten vergoed te krijgen en er staat ook niks over in hun algemene voorwaarden dat de consument verantwoordelijk is voor de verzendkosten bij geval van garantie.
Tot op heden heb ik hier niks meer op gehoord en zit ik dus met een defect product....
prima bedrijf
prima bedrijf , goede ervaringen mee
de prijzen zijn heel gunstig , zeer snelle , levering , het enige minpuntje is dat de communicatie soms een beetje stroef verloopt , ze nemen of de telefoon niet op , of je stuurt ze een mailtje en dan krijg je een heel raar krom antwoord op iets wat je niet gevraagd hebt , vandaar 4 sterren .
Ze leveren niks
Wat een waardeloze shop met nog slechtere service. Item op voorraad op de site, maar leveren doen ze niet. Nu 9 dagen na bestelling, 4 e-mails en 6 telefoontjes verder waar gewoon niet opgenomen wordt.
Ben in staat om naar ze toe te rijden en verhaal en m'n geld te gaan halen!
verkeerde levering
dit is mijn eerste negatieve ervaring met een online verkoper. Het geleverde DeWalt artikel komt niet overeen met het artikel dat op de foto wordt weergegeven en is daarom voor mij onbruikbaar. DeWalt bevestigd dat hun foto fout is en stelt aan Combitools tools voor om met hun DeWalt vertegenwoordiger contact op te nemen teneinde een compensatie of gratis retourzending te bespreken. Na 2 maanden en een reminder heb ik nog steeds niets van Combitools vernomen. Ik denk dat ze mij liever kwijt dan rijk zijn.
Onbetrouwbaar bedrijf
Onbetrouwbaar bedrijf.
Foutieve voorraadstatus bij onlinebestelling: 'In voorraad' blijkt 'dat zullen we voor u bestellen'- echter zonder bericht: pas bij persoonlijke navraag na niet-levering komt deze aap uit de mouw.
Klantcontact slecht: geen respons op mail met navraag waar de bestelling blijft. Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar. Toelichting minimaal en vol uitvluchten en smoesjes.
Combitools heeft zelf aangeboden de bestelling te annuleren en mijn aankoopbedrag is 13 dagen na aankoop terug.
Met aanmerkingen over mijn onwellevendheid.
Wat een amateuristisch bedrijf is dit
Wat een amateuristisch bedrijf is dit. Zoek verder voordat je hier besteld,ook al zijn ze de laatste op deze aardbol.
Reactie op uw reactie:
Ik heb een mail gestuurd waarbij ik aan gaf dat u mij telefonisch hebt aangegeven dat mijn bestelling niet leverbaar is en dat ik graag mijn aankoopbedrag retour wil. Dat is een duidelijke reactie toch?
Vervolgens moet ik 3 weken achter mijn geld aan,en daarna nog eens een week bellen en mailen voor de creditfactuur. Schei toch uit joh.

Risposta di CombiTools
Wacht nu al bijna 3 weken op mijn…
Wacht nu al bijna 3 weken op mijn bestelling.Al twee keer gebeld en beide keren beloofd het dezelfde dag nog op te sturen.Bellen heeft ook geen zin meer er word toch niet opgenomen,schandalig
Communicatie can be better
Communicatie can be better, delivery in 3 working days.
Prima maar communicatie kan beter…
Wat ik heb besteld is uiteindelijk geleverd. Dus wat dat betreft geen probleem. E ht laat de communicatie een beetje te wensen over. 1 van de 2 producten die ik had besteld had blijkbaar een levertijd en dat werd nergens vermeld.
Op voorraad is niet op voorraad
Makita DCS553ZJ besteld, stond op de website dat deze op voorraad was (en nu nog steeds). Week later niets ontvangen, dus 5 keer geprobeerd te bellen aangezien niet gereageerd werd op de mail. Zou een week duren aangezien deze in back order stond bij Makita, weer week later nog niks ontvangen, dus weer bellen om de order te annuleren, nu weer een week later weer bellen om te vragen wanneer ik mijn geld terug krijg…
Makita machine besteld
Makita machine besteld, een week later nog niet geleverd, opgebeld, zou die dag een track en trace krijgen, geen ontvangen. 2 weken later nog geen product en geen geld terug tot op heden. Ga hier niet mee in zee
Reageren niet op mails, gewoon een k.. bedrijf
Heb op 28-2 diverse mails gestuurd om een Makita DVC 260Z Backpack vacuumcleaner te ruilen tegen een DHR243Z boorhamer, ik krijg gewoon geen enkele reactie van deze toko, ik vind dit op zijn minst zeer onbeleefd, mijn advies niets kopen daar.
Product op voorraad, levertijd onbekend
Gereedschapsbak besteld met de optie zelf ophalen.
Vier dagen later in de winkel: geen bakje. Ligt nog in het magazijn een eindje verderop in de straat. De verkoopster zou het zo kunnen ophalen, bij wijze van spreken. Ze kan niet zeggen wanneer het bakje van het magazijn naar de winkel zal gaan. "Misschien deze week".
Product op voorraad, levertijd onbekend. De prijs is in feite ook onbekend: op hun website staan twee verschillende prijzen voor hetzelfde artikel.
Geen sorry, geen enkel gebaar van inleven in de klant. CombiNada.
@ CombiTools: Mosterd na de maaltijd. Gereedschapsbak is besteld bij een andere leverancier.

Risposta di CombiTools
Ben meerdere malen bij CombiTools in…
Ben meerdere malen bij CombiTools in Eindhoven geweest en ben altijd zeer vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. Dat ze niet bereikbaar zouden zijn heb ik geen last van gehad. Weliswaar heb ik in de ochtend gebeld, kreeg telefonisch het verzoek het even op de mail te zetten, een uur later kreeg ik antwoord dat alles om half 3 gereed zou staan. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken.
Op 12-1-2024 een bestelling geplaatst…
Op 12-1-2024 een bestelling geplaatst welke volgens de website op voorraad zou moeten zijn, op 16-01-2024 aangegeven nog niets te hebben ontvangen waarna ik een reactie kreeg dat het de volgende dag behandelt zal worden echter nu 18-01-2024 nog niets ontvangen, zelfs nog geen mailtje.
Op voorraad is een breed begrip bij combitools
Product besteld dat volgens de website op voorraad is. Na enkele dagen nog niets gehoord. Daarop gemaild en de reactie gekregen dat het nog ongeveer een week zou duren voordat ik het product zou krijgen. Let er dus op dat "op voorraad" bij dit bedrijf kan betekenen dat het twee weken kan duren voordat je het product in huis hebt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.