Combidakkapel BV Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Hierbij kan ik Combidakkapel aanbevelen voor het plaatsen van een dakkapel. Tijdens het eerste gesprek met Gijs hadden wij de keuze voor het plaatsen van een dakkapel al gemaakt. De deskundigheid vri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk in de omgang, snel geplaatst, denken actief mee, veel opties. Enige punt van kritiek is dat het regenwater tegen het schoorsteentje van de cv-ketel aankwam en daar lekkage veroorzaakte. Heef... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

van offerte aanvraag tot oplevering zijn wij heel proffesioneel behandeld. communicatie verloopt goed en prettig.alles in overleg en veel is mogelijk. plaatsing was heel vakkundig en netjes. jongens... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Prima bedrijf. Nette mensen ook. Alles netjes achter gelaten. Snelle montage en : ook heel fijn: toen we na 8 jaar lekkage hadden kwamen zij dit dezelfde week bekijken en de week erna repareren. Top... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa edile

Scritti dall'azienda

Combi Dakkapel in Doetinchem is, met onze jarenlange ervaring, dé specialist in dakkapellen. Wij hebben al veel mensen blij kunnen maken met een professionele en praktische vergroting van hun woning. Wij voorzien u van deskundig advies, nemen u alle zorgen uit handen. Van vergunning-aanvraag tot en met de woonklare oplevering.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

62 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

De mannen hebben hun best gedaan.

De mannen hebben hun best gedaan.
Wij waren alleen niet helemaal tevreden over de afwerking aan de buitenkant. De hoeken zijn niet goed afgewerkt met afwerkhoeken.
Buiten in de border in het midden zit een naad, dit is natuurlijk ook niet zoals het hoort.

13 settembre 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Inmiddels zijn de problemen naar wens opgelost. 😊

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Kunt u foto's sturen van de problemen, naar info@combidakkapel.nl? Dan kunnen wij voor u kijken wat er aan de hand is en eventueel een oplossing bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, snelle levering, super kwaliteit

Heel fijn bedrijf, goede communicatie. Ons dakkapel stond binnen een ochtend erop. Hele goede kwaliteit, echt een prachtig dakkapel. Harde werkers! Echt een aanrader!

12 settembre 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Fijn te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel.😊

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies gekregen,fijn dat ze de…

Goed advies gekregen,fijn dat ze de aanvraag zelf regelen van de gemeente.Mooi afgeleverd en gemonteerd top!!!

10 settembre 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review, fijn dat u tevreden bent!

Mooie dakkapel snel geplaatst

De mannen van Combidakkapel stonden volgens afspraak om 07:00 voor de deur, gingen aan de slag en leverden om 13:30 een mooi project op.

Zonder gedoe, netjes opgeruimd en goed uitgelegd

30 agosto 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Fijn te horen dat de mannen goed, snel en netjes werken. Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel 😊

Top service

We zijn enorm tevreden over Combidakkapel.

Fijn personeel en een goede service!

7 febbraio 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Fijn te horen dat u tevreden bent en dank u wel voor de mooie review☺

Heldere snelle communicatie.

Heldere snelle communicatie.
Alles volgens afspraak geleverd.

29 gennaio 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Dank u wel voor de mooie review, wij wensen u nog veel woongenot van de mooie dakopbouw.

Valutata 4 stelle su 5

Top bedrijf voor de top van ons huis

Goede gemotiveerde nette mensen.
Denken mee. Hebben precies uitgevoerd zoals wij het wilden. Ook heel goed ingemeten door Gijs.
Top bedrijf.
Bedankt voor alles.

Ed

4 febbraio 2023

Risposta di Combidakkapel BV

Dank u wel voor de mooie review, ik zal uw complimenten ook aan Gijs doorgeven 😊

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Dakkapel zit er met een Ochtendje op en is van topkwaliteit

20 dicembre 2022

Risposta di Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review, wij wensen u nog veel woonplezier van de mooie dakkapel 😊

Van begin tot eind goed.

Van begin tot eind goed.

Goede prijs en uitstekende kwaliteit. Van begin tot eind goede communicatie met alle medewerkers van verkoop tot aan montage; en wat een ruimte krijg je van zo’n dakkapel. Bedankt voor de fijne samenwerking Combi Dakkapel B.V.

22 novembre 2022

Risposta di Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review en de fijne samenwerking. Wij wensen u nog veel plezier van de mooie dakkapel😊

Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact, tevreden klant!

Na de aanvraag voor een offerte kwam er snel en leuk contact. Prettig dat alles rond het aanvragen van de vergunning wordt opgepakt. Uiteindelijke levering/plaatsing goed en naar wens verlopen.

15 settembre 2022

Risposta di Combidakkapel BV

Fijn te horen dat alles naar wens was!😊

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met de topservice!

We zijn echt super tevreden met de levering en montage van onze dakkapellen! De eerste afspraak was al zeer prettig en werd er goed met ons meegedacht over de mogelijkheden op onze zolder. Ook op de dag van de levering verliep alles vlekkeloos. Ik raad Combidakkappel zeker aan! Toppers!

22 settembre 2022

Risposta di Combidakkapel BV

Hartelijk dank voor de mooie review! Wij wensen u nog veel woonplezier van uw dakkapellen. 😊👍

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più