Betjeningen og maten på Vækst ga oss en helt nydelig opplevelse! Vi bestilte en 3-retters meny, og fikk flere overraskelser. Betjeningen var veldig hyggelig, forklarte oss godt hva vi fikk servert,... Leggi di più
Super lækker mad - fik en 4 retters menu, fin information om valg af vine, som var gode. God service af “ egen” tjener meget serviceminded . Eneste minus, drinks er lidt “ tynde” der er ikke meget sp... Leggi di più
Jeg var inde på Donna igår aftes. Jeg bestilte deres hovedret med kylling. Kyllingen var som gummi og smagte virkelig dårligt. Tomatsovsen var som lunken hakkede dåsetomater. Lidt tid efter vi forlod... Leggi di più
Jeg var på Vækst med to udenlandske kollegaer. Fin og effektiv bookingsystem. Maden var god og kom i fint tempo med fin presentation. Tilpas eksperimenterende menu ;) Desværre er kælderen på VÆ... Leggi di più
Cofoco er et restaurant kollektiv bestående af 16 unikke restauranter i København.
Danimarca
- info@cofoco.dk
- www.cofoco.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Amazing as always!
Amazing as always!! Watermelon gin cocktail is phenomenal. Thank you for the great hospitality and excellent food!
Flot mad og god services
Flot mad og god services! Vil komme tilbage!
God smag på Scarpetta
Super dejlig oplevelse på Scarpetta, dejlig mad, og personale, som er dygtige til at fylde op, uden det mærkes! Kan varmt anbefales!
Oysters & Grill
Oysters & Grill
Maden var fantastisk og betjeningen i top.
Super dygtig personale og mad der byder…
Super dygtig personale og mad der byder på en smagsoplevelse. Kan helt klart anbefales.
Everything was perfect
Everything was perfect! I love the atmosphere and the service is great. We will return and recommend it
Super oplevelse
Friske unge tjenere der serverede en fantastisk skaldyrsmenu i sjove omgivelser.
Vi fik skaldyrs fad
Vi fik skaldyrs fad. Betjeningen var så god!
Det eneste Linus var at hummeren ikke var grillet og at den var utrolig kold og sej, at tygge i. Ellers en virkelig lækker oplevelse 🧡
Rigtig god restaurant
Rigtig god restaurant, god mad, god betjening og god stemning
Maden var velsmagende og personalet…
Maden var velsmagende og personalet serviceminded.
Men der bør i den grad gøres noget ved arkustikken i restauranten hvis gæsterne skal kunne samtale. Restaurant Delphine er flot indrettet.
Rigtig god aften hos Cofoco
Vi var 5 til middag og fik en dejlig 5 retters menu, serververet og præsenteret kvikt, kompetent og meget serviceminded.
Maden var dejlig og lokalet med glas mellem bordene rigtig godt.
Kan varmt anbefale Llama
Kan varmt anbefale Llama: Fantastisk mad, dejlig summende aften, FANTASTISK cocktail: Pina Peligrosa! Brug tiden på selv at vælge dine små retter.
Velsmagende retter og gode vine
Vi fejrede min fødselsdag på restaurant Scarpetta i Rantzaugade og var 18 tilfredse gæster,. Nød tre retters menuer og 4 børne serveringer. Dejlig mad, gode vine og venlig betjening.
Good authentic Italian food and…
Good authentic Italian food and friendly service.
Skøn oplevelse
Lækker mad, i skønne omgivelser.
Maden kom hurtigt på trods af en fyldt restaurant. Fed oplevelse.
Wir hatten einen tollen Abend
Wir hatten einen tollen Abend, das vegetarische 5-Gänge-Menü war ausgesprochen lecker, als Überraschung gab es einen dazu plus einen Gruß aus der Küche - das Highlight war die Suppe. Das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Tolle Location, wir kommen gerne wieder.
C & S
9 retters på Llama
Vi spiste 9 retters på Llama, hvilket gav os en helt igennem lækker smags oplevelse! Betjeningen var sød og venlig.
Vi kommer gerne igen og vil også anbefale til andre.
Thanks to the waitress who raised the…
Thanks to the waitress who raised the note of the service... 👍🏼
Because when we arrived at the reception, the person who received us after a few moments of waiting was no more welcoming!
But it was a very pleasant evening in a most charming restaurant