Betjeningen og maten på Vækst ga oss en helt nydelig opplevelse! Vi bestilte en 3-retters meny, og fikk flere overraskelser. Betjeningen var veldig hyggelig, forklarte oss godt hva vi fikk servert,... Leggi di più
Super lækker mad - fik en 4 retters menu, fin information om valg af vine, som var gode. God service af “ egen” tjener meget serviceminded . Eneste minus, drinks er lidt “ tynde” der er ikke meget sp... Leggi di più
Jeg var inde på Donna igår aftes. Jeg bestilte deres hovedret med kylling. Kyllingen var som gummi og smagte virkelig dårligt. Tomatsovsen var som lunken hakkede dåsetomater. Lidt tid efter vi forlod... Leggi di più
Jeg var på Vækst med to udenlandske kollegaer. Fin og effektiv bookingsystem. Maden var god og kom i fint tempo med fin presentation. Tilpas eksperimenterende menu ;) Desværre er kælderen på VÆ... Leggi di più
Cofoco er et restaurant kollektiv bestående af 16 unikke restauranter i København.
Danimarca
- info@cofoco.dk
- www.cofoco.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Super velsmagende og veltillavet mad og…
Super velsmagende og veltillavet mad og betjeningen var fantastisk - nærværende, smilende og vi følte os mere end velkomne. Den oplevelse burde alle prøve. Tak for mad - vi ses igen!
Tak til Donna Restaurants personale
Tak til Donna Restaurants personale
12.04.24 spiste vi på Donna i forbindelse med min fødselsdag, søde opmærksomme tjenere og god mad.
Da de fandt ud af at det var min fødselsdag kom hele personalestaben ind i en lang række med vores dessert + ekstra med lys og stjernekastere og hele holdet vel 15 mennesker. Sang Happy Birthday for mig.. det var sku ret sejt gjort. tusinde tak.
Excellent evening
Excellent evening for colleagues. They highly complimented the food and service. Great service can be hard to find, but you have perfected the perfect meal with with perfect atmosphere. Great job, keep it up
Julearrangement hos Delphine.
Vi holdt vores firmajulearrangement i Delphines separate lokale. Fint lyst lokale med højt til loftet og mulighed for at vi lidt larmende ikke forstyrrede den øvrige restaurant, som var helt fyldt og god stemning. Der var desværre et par ting, der gjorde, at vi ved evaluering af hele arrangementet ikke følte vi havde fået fuld valuta for pengene. Vi har været i rigtig fin dialog med restauranten, som har taget vores feed back meget seriøst og vi har fundet en tilfredsstillende løsning. Jeg synes det er fedt, når vores feed back bliver modtaget i den ånd, den er ment og håndteres løsningsorienteret. Jeg betragter det som en enkeltstående ting, for Delphine har helt sikkert det der skal til for at give en god aften til sine gæster.
Arrogant personale på deres spisested…
Arrogant personale på deres spisested på Abel Catrinesgade. Intet smil eller venlighed. De var nærmest irriteret på at vi kom og sagde at nu skulle vi ikke sidde og hyggesnakke men bare bestille fordi køkkenet snart lukkede. Desuden talte de nærmest kun engelsk selvom kvinden der ekspederede os, vidste vi talte dansk.
Uforglemmelig oplevelse på VÆKST
Et besøg på Vækst er den bedste oplevelse jeg har haft på en restaurant i mange år. Både min veninde og jeg var henrykte. Maden var FANTASTISK! Den tre retters menu er himmelsk - vi fik begge med torsk og det smagte SÅ godt! Min veninde brugte faktisk ordene: "Jeg har en fest i min mund nu."😂 indretningen og stemning er så hyggelig og behagelig og personalet sindssygt dygtige og søde - Men allermest Nanna, vores tjener, fortjener et kæmpe klap på skulderen for at være gennemført serviceminded, smilende, glad og imødekommende og bare fik os til at føle velkomne og hygget om. Stor ros til hende!!
Vi kommer 100% til at anbefale restauranten til alle vi kender - det har vi faktisk allerede gjort. 😊 Kæmpe tak for en vidunderlig oplevelse. Kære Vækst. Vi ses igen. 🥰
Flad og dårlig oplevelse hos Delphine!
Flad og dårlig oplevelse hos Delphine - typisk eksempel på "trendigt" sted fyldt med form uden substans. Var til brunch lørdag 28/10-23 i forbindelse med rund fødselsdag. Oplevede en stribe af ting man bare måtte tage sig til hovedet. Æg: Blødkogt æg til den rå side, hvide med datomærkning=de billigste fra supermarkedet, kun 1 til hver gæst. Selvom serveringsbakken var opfundet på stedet var det vigtigt kun at bære 2 æggebægre ad gangen som vi sad og ventede på. Bad om salt 3 gange, fik alt for få sæt til mange gæster og måtte ud og hente fra andre borde. I mellemtiden var æggene nærmest kolde, da de ikke var dækket over. Kaffe: Smagte egentlig fint ligesom de andre drikkevarer, men måtte vente længe før der kom mælk, så rent faktisk kunne komme igang med den, igen bad om det flere gange men vigtig at få skeer til de æg vi ikke kunne spise istedet. Brød: Ristet rugbrød, ristet surdejsbrød, smørcroissanter, intet nybagt og tydeligvis daggammelt brød istedet. Smør: Køleskabskoldt og hårdt og umuligt at smøre, desuden alt alt for lidt og ikek nok til alle. Måtte bede om mere, og kun 2 små skåle mere med flade/tynde skiver i, måtte ud og hente de sidste 3 i buffeen der var ved at lukke ned. Der var desuden et glas yoghurt-skrav til hver med noget lækkert abrikos-snask i bunden, med til det kom den billigste netto-müslli, dog spicet op med lidt ekstra mandler/pistacienødder. Pålæg: Ost+specepølse, kun salte alternativer ingen søde ting som honning eller marmelade. Ingen ny mad blev bragt, var kun den smule på bordet da vi kom, gik sulten derfra. Service: Middelmådig/ligegyldig - virkede ikke på eller med overblik, daskede bare rundt med lidt i hænderne. Alle små piger der hele tiden ramte gæsterne, uden at passe på, for at række ind på det meget store bord vi sad ved. WC'er: Dunkel belysning og misfarvede spejle, virkede dog rene. Kan ikke anbefales!
Desværre, endnu en skuffende oplevelse hos en af resturanterne til Cofoco.
Desværre, endnu en skuffende oplevelse hos en af resturanterne til Cofoco.
Vi havde booket bord til 2, til klokken 21.15 på Resturant Cofoco, og skulle ud på en af de få romantiske aftner vi har tid til, i hverdagens jag.
Vi kom 5 min. før, og meldte vores ankomst til en af jeres tjenere. Hun kunne fortælle at der var lidt kaotisk, og at hun ville beklage på forhånd, men at vores bord ville være klar om 10 min. Vi blev fortalt at vi kunne vente udenfor, da der var meget larm, og varmt at stå med jakken på indenfor og vente.
Efter 15 min. (Ca. 21.25) gik jeg så ind og spurgte om vores bord snart var klar, og fik at vide at de forrige gæster var ved at betale, og at de hurtigt ville rydde det af. Jeg fortsatte at vente indenfor, hvor der også stod 7 andre og ventet på sit bord.
Efter ca. 15 min. (Ca. 21.35) kom der en annen tjener, og viste bordet vi var blevet lovet, til en af de andre som stod i “kø”.
Jeg adresserte en af tjenerne, at det måske ville være en god idé, hvis medarbejderne begynte at kommunikere lidt mere internt, så gæsterne ikke stod og blev frustreret over lovninger fra forskellige tjenere.
Efter yderligere 15 min. (Nu er klokken 21.50) forsøgte jeg at tage fat i en af de meget travle tjenere, for at fortælle at vi havde ventet så længe, at vi nu heller havde besluttet at gå.
Da sagde han at vi nu kunne få et bord.
Vi blev vist ind forbi garderoben og toiletterne, ind i et stort lokale, hvor der var dækket op til 6 mennesker på at langbord. Et stort langbord. Så stort, at når mig og min kæreste rakte armene ud, så kunne vi faktisk ikke engang nå hinanden. Vi sagde at de ikke behøvde komme med menuen, da vi havde lidt travlt, og blot ville have 4 retters menuen. Min kæreste nåede også at bestille et glas vin.
Nu kommer en av tjenerne ind med en af de andre par som har stået og ventet næsten lige længe som os, og vi hører ham sige at de desværre er nødt til at sidde på et langbord med nogle andre gæster, da de har mangel på pladser.
Vi får forretten, of begynder småt at spise. Men vi sidder nu så langt fra hinanden, og der er så stille i det lille rum vi er blevet placeret i, at det hele er meget akavet, da vi slet ikke kan have en privat samtale.
Paret ved siden af os, beslutter sig for at gå, før de får maden, da de også er ret utilfredse.
Jeg fortæller tjenerne at vi også vil gå, da vi også synes at hele oplevelsen er så dårlig, at vi faktisk ikke ønsker at fortsætte maden.
Jeg beder om at vi blot får regningen, så vi kan gå.
Så kommer tjeneren med den fulle regning. Hvor alt er tastet ind til fuld pris. Jeg spørger om det er muligt at få noget form for afslag i prisen, da jeg tænker tjeneren også forstår at det har været en dårlig oplevelse. Jeg får et kontakt “Nei, det kan vi ikke gøre” svar, og betaler blot de 400kr I vil have for to forretter, et glas vin og to glas vand.
Dette er til nu den dårligste oplevelse hos Cofoco. Sidste gang vi skulle vente så længe i en af jeres resturanter, fik vi i det mindste et glas vin af jer, men her skulle vi altså betale fuld pris.
Jeg synes det er ret forkastlig at behandle sine kunder således. Det er ganske så utroligt at I tænker det er OK.
Vi kan jo ikke bare gå et andet sted, klokken 21.30 på en fredag aften i København, da alt er fuldbooket, og køkkener rundt omkring er begyndt at lukke. Så jeres manglende struktur og kundeservice er med til at ødelægge hele aftenen for jeres kunder.
Vi vil hvertfald undgå Cofocos resturanter fremadrettet, da vi nu har haft to meget uheldige oplevelser indenfor kort tid.
Meget kedelig oplevelse!
Servicen er helt i bund
Spiste på Delphine i går og vi havde bestilt bord ca 18.15 og havde bordet i 2 timer og 15 min. Helt ok.
45 min før tid begyndte tjeneren at skynde på os, og kom efterfølgende forbi 3 gange for at fjerne maden mens vi spiste. 10 min før tid blev vi bedt om at forlade restauranten, da de næste gæster var ankommet. Vi havde dog stadigvæk bordet!!!
Restauranten er hyggelig, men servicen desværre helt i bund. Vi kommer ikke igen og vi kan ikke anbefale Delphine. Der ligger derimod mange gode restauranter tæt på.
Llama ingen betjening
Flot sted hvor sted pg mad ser lækkert ud. Derfor vælger jeg at bestille bord her til min 40 års. Vi starter med at få vores bord. Vi bestiller alle drinks og mad. Alle får nu maden undtagen min mor. Jeg spørg tjeneren hvor efter hun svare, den kommer lige om lidt. 20 min efter. Vi spørg igen… samme svar . Hun ender med at spise alt mad alene . Min kæreste mangler nu stadig 1 ret som vi rykker for på 4 forskellige tjenere. Den kommer så en halv time efter han var færdig.
Ingen kommer og spørg om vi vil have mere at drikke eller andet. Det kan vi selv prøve at finde en tjener til. I har bordet fra kl 18.45 til 21.15. 35 min før kommer tjeneren ligger regningen på bordet og siger vi skal gå. Vi ligner alle et stort spørgsmål tegn og siger vi har bordet til 21.15 og ingen har spurgt om vi kunne tænke os dessert eller andet. Beklager siger hun men der står nogle der skal bruge bordet nu, så skal bede jer gå.
Hvad der skulle være en god dag blev en total øv følelse . De 4000 havde jeg helt sikkert lagt et andet sted, havde jeg vidst det var sådan det var.
Dette sted har ingen respekt for mad og…
Dette sted har ingen respekt for mad og gæster
Llhama
Et af mine ynglingssteder i København. Lækker mad, gode drinks (som også fås i kander) og super stemning. Kommer snart igen.
Virkelig hyggeligt sted
Virkelig hyggeligt sted, og god betjening 🤩
from Scotland and was great experience
I’m from Scotland and first time in Denmark and the food give my pallet new bursts of flavour I had never discovered before so was an excellent experience too have and it didn’t feel too pricy and the drinks were made just how I liked them strong and tasteful .
The staff where amazing and explained the food I was about to eat very well apart from one person that just didn’t explain and they felt like they were uncomfortable to serve me but apart from that it’s a experience I highly recommend and the atmosphere and decor of the place was great . Thank you very much for the experience
Great food, very fresh and beautifully presented
We spent a wonderful evening at Høst...loved the concept and the laid-back atmosphere of the place. The food was simply delicious and beautifully presented, and the service was very friendly, attentive and efficient. We can highly recommend it
Great food, affordable price and nice atmosphere
Excellent!
Food is delicious and really abundant.
The complete menu deal is great as you can try delicious plates for an affordable price.
If you like seafood, mussels are a must.
Service is very good and the staff super lovely.
Very nice decoration and welcoming atmosphere.
En super opplevelse
Betjeningen og maten på
Betjeningen var veldig hyggelig, forklarte oss godt hva vi fikk servert, de smilte og lo med oss. Det var virkelig en super opplevelse, og value for money!
Great place and food.
Lækker italiensk mad afstemt med friske…
Lækker italiensk mad afstemt med friske vine og øl. Det kan varmt anbefales.