1 stjerne er gavmildt. Min oplevelse har været uprofessionel, uengageret og præget af manglende kommunikation. Han gør sig ikke umage, og når man stiller flere spørgsmål, bliver det... Leggi di più

Jeg har nu været på forløb i lidt over 2 år … Jeg er sindsyg taknemmelig for det arbejde Ashkan ligger i det …. Han ved virkelig hvordan det skal gøres og så er han et af de rareste mennesker jeg... Leggi di più

En coach i absolut topklasse Ashkan er uden sammenligning den mest dedikerede og kompetente coach, jeg har arbejdet med. Han leverer et niveau af faglighed, struktur og personlig støtte,... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione

Mit navn er Ashkan, og jeg er IFBB professionel league coach. Jeg hjælper folk i alle aldersgrupper med at transformere deres krop, og jeg er desuden også coach for konkurrence atleter.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

En coach i absolut topklasse

En coach i absolut topklasse

Ashkan er uden sammenligning den mest dedikerede og kompetente coach, jeg har arbejdet med. Han leverer et niveau af faglighed, struktur og personlig støtte, som man sjældent oplever, og han gør det konsekvent.

Det, der virkelig skiller ham ud, er hans evne til at kombinere professionel coaching med ægte menneskelighed. Han er nærværende, lyttende og oprigtigt engageret i ens udvikling. Man føler sig aldrig som “endnu en klient” men som et menneske, han faktisk vil hjælpe fremad.

En stor fordel er også muligheden for at tage en fysisk træningstime med ham. Det giver et ekstra lag af kvalitet, hvor teknik, intensitet og motivation bliver løftet til et helt andet niveau.

Resultaterne taler for sig selv: Jeg har rykket mig markant, både fysisk og mentalt, og fået en langt dybere forståelse for træning, kost og mindset. Ashkan leverer en service, der er gennemført, professionel og helt i top. Jeg har været i førløb hos ashkan siden april 2024, og er det stadig. Det er absolut den bedste investering jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Hvis du vil have en coach, der både kan sit håndværk og samtidig er et fantastisk menneske, så er Ashkan uden tvivl det rigtige valg.

Bedste hilsner
Jesper Schjødt

2 aprile 2026

Professionel, dedikeret. De største anbefalinger herfra

Jeg har været i forløb hos Ashkan i lidt over 5 mdr. Og har rykket mig mere end jeg troede var muligt.
Ashkan er vildt professionel men forventer også man passer sine ting (han er jo ikke tryllekunstner).
Hvis der er enkelte ting der ikke virker eller man har svært ved bliver det ændret💪🏼
Hvis du er seriøs og vil fremad kan jeg kun siger Ashkan er den med størst erfaring og er virkelig dedikeret😎💪🏼
Jeg forlænger mit forløb og ser hvor hvor langt det tager os😊

De største anbefalinger herfra.

1 aprile 2026

Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan

Jeg kan klart anbefale Coach Ashkan. Igennem de sidste 9 måneder har jeg været i et forløb hos Ashkan, hvor han har gjort det let for mig at komme i gang igen, og fastholde, min træning. Ashkan gjorde mit vægttab overskueligt samtidig med muskelopbygningen. Igennem forløbet har Ashkan været en trofast og professionel sparringspartner uanset om det gik op eller ned.
Om du er ny eller erfaren i træningsverdenen, kan jeg klart anbefale Ashkan.

31 marzo 2026

Jeg har nu været på forløb i lidt over…

Jeg har nu været på forløb i lidt over 2 år …
Jeg er sindsyg taknemmelig for det arbejde Ashkan ligger i det …. Han ved virkelig hvordan det skal gøres og så er han et af de rareste mennesker jeg kender …. Altid hjælpsom og går ikke på kompromis med noget ……
Jeg startede med og smide fedt og der efter har vi bygget muskler på ….. 16 kg ren muskler er der kommet på indtil videre og vi kæmper videre 💪🏻
Både madplaner og træningsplaner er lige til og gå til …. Super lækkert mad og gode træninger.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Ashkan …… Danmarks bedste Coach 💪🏻

30 settembre 2025

Jeg vil klart anbefale coach Ashkan

Jeg vil klart anbefale coach Ashkan!

Han hjalp mig med mit vægttab fra 95kg til 75 kg efter graviditet. Og han gjorder det muligt uden at jeg skulle i træningscentret. Jeg fik hjemmetræningsprogram som var det til at overskue. Jeg trænede ca 3 gange i ugen. Og maden var dejlig nem at lave!

Det bedste forløb!

Jeg har været på et længere forløb, og jeg har været så tilfreds hele vejen igennem.

Jeg har været ved andre coaches før, men jeg er aldrig blevet guidet så godt som hos Ashkan. Jeg har følt mig taget seriøst fra start, og der har altid været god kommunikation og forståelse. Planerne blev hurtigt justeret, hvis der var behov for det, hvilket gjorde en kæmpe forskel.

Ashkan ved 100% hvad han laver og er en virkelig dygtig coach. Jeg er nået i mål med mit forløb og har samtidig lært rigtig meget, så jeg nu kan stå på egne ben.

Hvis man leder efter en coach, der både er fagligt stærk, menneskelig og virkelig møder én, hvor man er, så er det ham, man skal vælge🙏🏻

Han er kompetent, forstående og ekstremt motiverende og støttende, især i de hårde perioder, hvor det virkelig gælder. Man føler, at han altid har ens ryg🙏🏻

Jeg kan klart anbefale et forløb hos ham! 5 ud af 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak for et godt forløb Ashkan, måske vi ses igen 😁

30 marzo 2026

Ashkan arbejder på et helt andet niveau…

Ashkan arbejder på et helt andet niveau end nogen coach jeg har haft før.Alt bliver justeret uge for uge baseret på min udvikling – det er ekstremt professionelt.
Varme anbefaling her fra
Har tabt fedt og taget muskel masse på i første 10 uger 💪💪💪 total beast

1 stjerne er gavmildt.

1 stjerne er gavmildt.

Han gør sig ikke umage, og når man stiller flere spørgsmål, bliver det tydeligt, at han ikke ser sig selv som sparringspartner eller vejleder – men forventer, at man bare følger hans anvisninger.

Jeg har også bemærket anmeldelser fra over et år siden, der beskriver de samme problemer:

Ét svar om dagen

Korte og uklare svar

Store løfter ved opstart, som ikke bliver indfriet

Jeg kan ikke vurdere ham som atletcoach, men hvis du er ny og søger vejledning og sparring, vil jeg ikke anbefale dette.

Vær også opmærksom på en binding på 7 måneder.

27 marzo 2026
Logo di Coach Ashkan

Risposta di Coach Ashkan

Hej Emil,

Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at læse din anmeldelse, da den efter min opfattelse ikke giver et retvisende billede af vores samarbejde.

Jeg har gennem hele forløbet bestræbt mig på at levere den aftalte ydelse, herunder løbende sparring og svar på dine henvendelser. Det er fra start blevet tydeligt kommunikeret, at jeg svarer mine klienter én gang dagligt, hvilket er en fast del af strukturen i mine forløb. Dette er også den ramme, du har accepteret ved opstart.

Jeg kan dokumentere vores kommunikation og forløb, og på den baggrund mener jeg ikke, at de forhold, du beskriver i anmeldelsen, er korrekte.

Jeg har desuden forsøgt at kontakte dig telefonisk og via SMS med henblik på at finde en løsning.

Jeg foretrækker vi finder en løsning direkte mellem os. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan få afsluttet sagen på en ordentlig måde.

Venlig hilsen

Coach Ashkan

Aftaler et 7 måneders forløb over…

Aftaler et 7 måneders forløb over telefonen med forbehold på at det kan stoppe, da jeg har fysisk have mange skavanker( hvilken han klart går med til, det er slet ikke noget problem). De første 2 måneder går fint men så begynder jeg at få betændelse i både albuer og skuldre samt ryggen sætter sig - 1 måned med få øvelser og meget lidt sparring bliver det ikke bedre. Jeg prøver at opsige min aftale men det kan så ikke lade gøre, selvom det var en klar aftale fra starten - han gemmer sig på at en opdatering af appen har gjort ikke det ikke kan lade sig gøre mere og han er ked af det - men jeg skal betale for de sidste 4 måneder.
Føler mig svindlet og bondefanget på det groveste og har yderligere erfaret af folk med personlig kendskab til ham at det ikke er et enestående tilfælde.
Det var så 9000,- ned i lommen på et dårligt menneske - føj

23 febbraio 2026

Tager dine penge og er ligeglad med resten.

Opretter aftale med 17 årige uden godkendelse af værge.
Den ung har intet fået ud over en mail med en binding på 5 måneder hvilket er ulovligt!
opkræver 2* beløbet pr måned.
da Ashkan bliver gjort bekendt med det, stopper kontakten og så bliver man blot blokkeret både på telefon og insta.
Utroligt man vil drive et firma på den måde.

14 gennaio 2026

Stoppede med at svare

Stopper med at svare, tog 1.250 kr hver måned og så blev jeg slettet fra hans Zenfit app. Så tog jeg kontakt og han lovede at få mig op igen uden omkostninger. Den dag i dag har jeg ikke hørt fra ham. Anbefaler ham slet ikke.

28 maggio 2025
Logo di Coach Ashkan

Risposta di Coach Ashkan

Hej,

Jeg er oprigtigt ærgerlig over at læse din anmeldelse, men jeg er nødt til at præcisere, at det beskrevne forløb ikke stemmer overens med virkeligheden.

Ingen klienter bliver slettet fra Zenfit uden forudgående dialog, og abonnementer stoppes altid i overensstemmelse med de aftalte vilkår. Hvis en profil har været lukket, skyldes det typisk enten opsigelse, manglende betaling eller afsluttet forløb – aldrig uden kommunikation.

Jeg har heller ikke nogen uafklarede henvendelser liggende, hvor jeg har lovet genoprettelse uden at følge op. Hvis der er sket en misforståelse, vil jeg naturligvis meget gerne have mulighed for at få den afklaret direkte.

DK’s bedste

Jeg har haft samarbejde med Ashkan i over 6 år
Og der er sku ikke det den mand ikke har gjordt for mig
Hjalp mig ud af den værste periode af mit liv efter en alvorlig knæ skade hvor det osse gik udover psyken
Men Ashkan fik gang i mig igen hvor ingen andre kunne
Og jeg er stadig hos ham
Ville ikke vælge andre i DK

7 agosto 2025

En coach i øjenhøjde

En coach i øjenhøjde!
Med professionalisme løfter Ashkan din motivation til nye højder og åbner døre til en forbedret livsstil. En forstående og støttende coach, der møder dig - præcis hvor du er.

7 agosto 2025

supergodt forløb med Ashkan

Haft et supergodt forløb med Ashkan, hvor han har været en afgørende og motiverende faktor i bestræbelserne på at opnå min mål. Ashkan har en supergod balance i at pace uden at det føles anmassende. Klar anbefaling herfra.

30 luglio 2025

Jeg har været i forløb hos Coach Ashkan…

Jeg har været i forløb hos Coach Ashkan i 11 måneder, og det har været en kæmpe skuffelse. Allerede fra starten blev der lovet en masse – store resultater, personlig tilpasning og tæt opfølgning. Intet af det blev holdt.

Kommunikationen var elendig. Når jeg stillede spørgsmål, måtte jeg vente til dagen efter for at få svar – og det var kun ét spørgsmål ad gangen. Det er alt for lidt, når man står midt i et forløb og har brug for vejledning. Derudover var det tit uklart, hvem jeg egentlig skulle skrive til, for der flere personer bag en skærm

Jeg blev hos ham så længe, fordi han blev ved med at sige, at ingen anden coach kunne hjælpe mig, da han kendte min krop. Det var nærmest en måde at holde mig fanget på. I virkeligheden følte jeg mig hverken set, hørt eller støttet.

Det her har været spild af tid og penge. Jeg kan ikke anbefale Ashkan til nogen

27 maggio 2025

Coach Ashkan en investering man ikke fortryder

Jeg har været i forløb hos ashkan i 8 måneder og jeg har tabt mig 20 kg. Da jeg startet hos ham trænet jeg hverdag men min kost sejlet og jeg havde ikke nogle som helst forstand på hvad jeg skulle spise.
Han lagde en kost plan og trænings plan som jeg kørte efter og jeg fandt ud af hvormeget kosten virkelig betyder for ens træning.
Jeg kan kun anbefale at bruge de penge og invester i ashkan for han har sku styr på sit arbejde og når man er hos ham føler du dig ikke som kunde men som en han virkelig bruger sin tid og kræfter på så du kommer i mål .
Og har man en enkelt dag hvor man svipser med kosten så er det ikke sådan at man skal høre for det af ham han for dig tilbage på planen også giver man den en ekstra skalle for at vise ham man godt kan holde sin planer .
Jeg føler mig som et bedre menneske efter det her forløb for jeg har mere overskud i hverdagen til mine børn, jeg har lært hvad for en kost der er god for mig og jeg har ikke fortrudt en eneste gang at jeg tog kontakt til ham .

7 maggio 2025