ClockedIn Escape room Recensioni 34

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak til Kassandra for en fremragende oplevelse! Alt er flot lavet, gåderne af passende sværhedsgrad og hjælpen tilpasset. Bravo!

Valutata 5 stelle su 5

Cassandra was very professional and set the scene with drama! It was great fun and definitely a challenge. Highly recommend!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice der virkelig stræber sig langt for sine kunder. Vi havde ved en fejl fået booket den forkerte dato men fik pengene retur så vi kunne booke en ny dag. Super søde personaler

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi var 3 venner inde og prøve Clockedin´s "Bon Appetit" det var lidt anderledes end hvad vi var vant til, så derfor også en sjov og spændende oplevelse. Vi skal helt sikkert ind og prøve de andre de h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Escape room
  2. Servizi di intrattenimento per aziende
  3. Centro eventi
  4. Parco divertimenti a tema

Scritti dall'azienda

Clockedin EscapeRoom. Live EscapeRoom i indre København. Oplev samarbejde og underholdning for venner, familie og kollegerne i virksomheden. Vi har 3 underholdende spil, hvor I skal tænke ud af boksen og løse mysterierne på kun 60 minutter.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fuld tilfreds med alt…

5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fuld tilfreds med alt personale, spænding og det er ikke sidste gang at jeg kommer igen, var derinde til polterabend i lørdags og booker snart igen til mig og min familie fed oplevelse👍

Haj Fatima,

Tak for de fine stjerner :)

Vi er glade for at I fik en fed oplevelse med spænding i jeres Escape room. Og at der var fuld tilfredshed med alt så I nu også er klar til en familie oplevelse hos os :)

Allan.
Clockedin Escape Room - mellem strøget og strædet- indre by København.

Valutata 5 stelle su 5

Super oplevelse i forbindelse med en…

Super oplevelse i forbindelse med en polterabend 👍🏻 Alle var glade ☺️

Hej Natasa

Tak for de flotte 5stjerner :)

Vi er glade for at I fik en Super oplevelse i forbindelse med en polterabend og at alle var glade :)

Allan.
Clockedin Escape Room - mellem strøget og strædet - indre by København.

Super fed oplevelse 5stjerner

Hej Christine,

Tak for de fine stjerner

"super fed oplevelse" - Tak :)

Allan, Team Clockedin.

Valutata 5 stelle su 5

Super sjov og spændende oplevelse….kan…

Super sjov og spændende oplevelse….kan varmt anbefales👏😊

Hej Julia,

Tak for de flotte stjerner og din varme anbefaling.

Vi er super glade for at du fik en super sjov og spændende oplevelse og at Clockedin derfor varmt kan anbefale :)

Valutata 5 stelle su 5

Profesionelle lige fra start til slut.

Profesionelle lige fra start til slut.
Tak for super fed oplevelse.

Hej Selma,

Tak for de fine stjerner. Vi er glade for at I fik en super fed og professionel oplevelse hos os fra start til slut.

Allan Galle.
Clockedin Escape Room , mellem strøget og strædet.

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg besøgte ClockedIn i…

Min kæreste og jeg besøgte ClockedIn i mandags og fik en super fed og sjov oplevelse. Vi kan varmt anbefale stedet og fik rigtig god service!

2 giugno 2021

Hej Jamie,

Tak for de flotte stjerner og din varme anbefaling :)

Vi er glade for at I fik en Superfed og sjov oplevelse sammen som kærester. Vi er glade for at I havde det sjovt med at løse opgaverne i vores Escape Rooms og takker for jeres besøg :)

Allan Galle.
Clockedin Escape Room - mellem strøget og strædet, indre by København.

Sjov og udfordrende oplevelse

Sjov og udfordrende oplevelse, der styrker samarbejdsevner samt kreativitet. Jeg kan på mit varmeste anbefale Clockedin. Søde medarbejdere, central beliggenhed samt udfordrende escaperooms, der boomer af kreative og innovative løsninger - helt klart et sted jeg vil besøge igen!

13 settembre 2020

Hej Anne,

Tak for de fine stjerner og varmeste anbefalinger :)

Vi er super glade for at I fik en, sjov og udfordrende oplevelse hvor I fik brugt både jeres samarbejdsevner og kreativitet og vi meget er glade for I helt klart vi besøge os igen!

Allan.
Clockedin Escape Room - mellem strøget og strædet - indre by København.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk, udfordrende og sjov måde at samarbejde med familie eller venner

Mega fed, udfordrende og sjov oplevelse for hele familie :) Det var utrolig fede omgivelser, god service og sjov må at samarbejde med andre på🙏
Kan varmt anbefale dette sted, og personligt kommer jeg tilbage en anden gang for at afprøve et af de andre escape rooms

2 marzo 2020

Hej Magnus,

Tak for de flotte stjerner og din varme anbefaling :)

Vi er super glade for at I fik en Mega fed, sjov og udfordrende oplevelse med hele familien. Vi er glade for du nød det hele og allerede har besluttet dig for at prøve vores andre Escape Rooms.

Allan Galle.
Clockedin Escape Room - mellem strøget og strædet-indre by København.

Valutata 5 stelle su 5

Utroligt sjovt og servicen var i top

Min kone og jeg besøgte ClockedIn som vores første Escape Room. Det var utroligt sjovt og servicen var i top.

Vi har allerede nu besluttet at prøve de andre scenarier, så glæder os meget til næste gang.

1 febbraio 2020

Hej David ,

Tak for de flotte stjerner og din anbefaling. Vi er super glade for at I sammen fik en utrolig sjov oplevelse og allerede har besluttet jer for at prøve vores andre Escape Rooms.

Rigtig fed oplevelse

Rigtig fed oplevelse. Kan klart anbefales

21 settembre 2019

Hej JN,

Tak for de flotte stjerner og anmeldelse. Vi er super glade for at I har haft en rigtig fed oplevelse og kan give os jeres klare anmeldelse .

Igen Tak.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice der virkelig…

Fantastisk kundeservice der virkelig stræber sig langt for sine kunder.

12 luglio 2019

Hej Cecilie,

Tak for de flotte stjerner og anmeldelse. Vi er naturligvis glade for at kunne være der for jer og hjælpe jer. Vi prøver altid at vurdere og hjælpe bedst muligt, og vurdere personlig fra kunde til kunde.

Clockedin - Vi samler på tilfredse kunder.

Kan helt klart anbefales

Spændende udfordringer og sødt personale - helt klart et besøg værd :)

16 giugno 2019

Hej Cecilie,

Tak for de fine stjerner. Vi er glade for at I fik en spændende oplevelse og mødte gode udfordringer i jeres escape.

Igen Tak for jeres klare anbefaling og besøg :)

De bedste Escaperoom hilsen.

Allan, Team Clockedin - live Escape Game -
København indre by.

Fantastisk sjov oplevelse.

Fantastisk sjov oplevelse.

Anbefales absolut!!
Imødekommende og professionelt personale, der gjorde hele begivenheden
speciel for fødselaren.

Jeg kommer igen.

21 febbraio 2018

Hej Selma Hartmann,

Tak for de flotte stjerner og jeres anbefaling. Vi er meget glade for at I fik en fantastisk sjov oplevelse og jeres fødselar nød dagen :)

Igen Tak for jeres besøg :)

De bedste Escaperoom hilsen.

Allan, Team Clockedin - live Escape Game -
København indre by.

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en forrygende oplevelse i går …

Vi havde en forrygende oplevelse i går hos ClockedIn. Vi valgte VLAD D. HANSONS COCKTAIL PARTY og det fortrød vi absolut ikke. Vi blev udfordret max og det var vildt sjovt.
Vores vært var helt fantastisk og vi blev budt varmt velkommen fra det 1. sekund.
Der er ingen tvivl om at stedet og oplevelsen er værd at anbefale og vi kommer helt sikkert igen.
Tusinde tak for en skøn oplevelse.
Familien Carlsen

12 novembre 2017

Hej Anette Mayland,

Mange tak for de fine stjerner og den flotte anmeldelse. Vi er super glade for at I fik vild sjov og udforende oplevelse i vores Escape Room og at I sammen fik en skøn oplevelse.

Tak for jeres besøg :)

De bedste EscapeRoom hilsner.

Allan, Team Clockedin - live Escape Rooom -
Indre by København.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più