CLN Athletics AB Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Sambon har beställt härifrån flera gånger och nu gjorde jag mitt första köp inför julen. Samma upplevelse varje gång: jättefina kläder i hög kvalitet och snabb leverans. Går på någon dag bara att få s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är extremt kräsen när det kommer till bekvämlighet, passform och kvalitet, men kläderna från CLN Athletic lever verkligen upp till allt jag söker. De är otroligt sköna, stretchiga och sitter perfe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Första och sista gången jag beställer från CLN. Beställde träningskläder för för närmare 2500 kr. Returnerade 3 plagg och slutsumman hamnade på ca 1900 kr. Jag betala hela summan från Qlieo. Några... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet, glansigt och lagom tjockt tyg och passformen är mycket bra. Älskar t-shirtarna som går ner över rumpan men är figursydda så att det blir en feminin look plus att ärmarna inte är för lång... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di abbigliamento uomo
  3. Negozio di abbigliamento sportivo
  4. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

CLN Athletics strävar efter att göra marknadens bästa träningskläder – produkter som tål och underlättar varierade rörelser oavsett intensitet. Vi utvecklar attraktiva och innovativa produkter med en ren design. Vi brinner för den kreativa länken mellan skräddarsytt hantverk och beprövad funktion. Vi lägger alltid extra mycket kärlek i detaljerna – produkterna är utvecklade med noggrant placerade skärningar som stärker dess funktion och följer vårt DNA. Våra värderingar och ideal gör att vi håller oss levande och framåttänkande. Därför fortsätter vi år efter år att säkra hög materiell kvalitet, modern design och perfekt passform. Produktionskvaliteten garanteras genom att vi arbetar med material av högsta standard, tillverkade av välkända och erfarna fabrikörer av funktionskläder. Som stora entusiaster av träning främjar vi en livsstil som inte baseras på droger, utan på passion – en perfekt CLN livsstil. CLN, en term som kommer från skivstångsträning, symboliserar ett både rent och hälsosamt träningsliv och betonar även produkternas rena design. Att leva ett CLNt liv är att våga gå sin egen väg mot en vardag med hög livskvalitet genom att utnyttja kroppens inneboende potential. Egentligen skiljer sig inte dina behov som idrottare från proffsatletens. För båda handlar det om att effektivt kunna maximera styrka, snabbhet, rörlighet, balans, uthållighet och timing för att överträffa sig själv eller motståndaren. Och längtan efter ökad styrka bor i oss alla. Så utrusta dig på bästa sätt - välj CLN Athletics.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Bra service och snabb leverans och…

Bra service och snabb leverans och utöver det fina och snygga kläder till bra pris. Ett minus att dom är lite små i storleken, jag som brukar ha smal är tvungen att ha medium. Det var mitt första köp och det kommer bli fler.

12 marzo 2024
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Produktens kvalitet är extremt dålig

Produktens kvalitet är extremt dålig. Den känns billig och tunn, och jag är orolig för att den inte kommer att hålla länge alls. Inte värd pengarna.

7 marzo 2024
Non scritta su invito
Logo di CLN Athletics AB

Risposta di CLN Athletics AB

Hej Marie. Jag kan inte se att du handlat av oss. Varför lämnar du ett dåligt omdöme?

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Grymt sköna tights. Upplever storlekar som vanliga.
Hoppas kvaliteten är bra i längden.

19 ottobre 2023

Fina och bekväma träningskläder

Fina och bekväma träningskläder.
Jag ringde kundtjänst när jag gjort min beställning och såg att jag hade missat en sak. Efter bara några signaler får jag prata med en jättetrevlig kille som direkt hjälpte mig. Att i dessa tider när man kan sitta i en telefonkö i timmar för en enkel fråga, är det en fröjd att efter bara några signaler få prata med en person som tänker kundservice. Att han dessutom var Boråsare gjorde inte saken sämre.
En nöjd kunmd och Boråsare.
Per Sunnerdahl Eng

16 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Det va en slump som gjorde att jag…

Det va en slump som gjorde att jag snubblade över ert märke. Tycker om design o kvaliteten. Även min kollega /vän som är mindre än mej. Inga problem m leveranserna. Kontakta m kundtjänst så får man snabb hjälp. Beställde för lite sen en vindjacka/löparjacka med stora reflex på armarna. Trots att jag va osäker på storleken så satt den perfekt. Skulle nu beställa byxor till men fanns inte i min storlek. Hoppas ni få in snart. Beställt till min vän. Hon var mkt nöjd. Varma o goa.

21 ottobre 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più