Kan inte annat än säga att vi älskar vår maskin, båda stora som små och även vår hund när han får sig en ordentlig genom borstning, och jag slipper all päls som yr runt inne. Den är både enkel och smi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Det tar emot att visa smutsiga delar av sitt hem men han som rengjorde soffan var lättsam och proffsig. Fick bort fläckar som suttit fast alldeles för länge. Jag hade en positiv upplevelse, j... Leggi di più
Sökte detta jobb i höstas, och det var väl egentligen helt och hållet tack vare min sambo som redan hade en Clear Sky när vi träffades. Och jag blev ju nästan lika kär i den! Nu har jag snart jobb... Leggi di più
Som svar till er på clear sky: Kikar man på datumet: 18 januari, så ser man att de gjorts 13 olika recensioner med högsta betyg här på trust pilot. Jag vet mycket om ert företag och vet hur de går ti... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
På ett tryggt och proffsigt sätt demonstrerade han maskinen. Mattan blev så ren, supernöjd. En lugn person som visste vad han pratade om och maskinen är jag jättenöjd med.
Ett faktiskt hemvårdssystem. Jätte trevlig och informativ säljare.
Trevligt och kunnig säljare! Fantastiskt service. Jättebra maskin, lättanvänd, mångsidig och som verkligen gör rent.
Jag jobbar för dom och fy vilket blufföfretag ! Jag kommer på en introduktion och blir tvingad att hitta 5 par att hålla en visning för varav min mamma köper och maskinen läker vatten ifrån vatten behållaren.klistermärkena låsnat från produkten, hon mailade men inte fått något svar!
Jag som jobbar där när jag var på interjuv sa de till mig att vi har en radie på 5mil det är bullshit fått köra mellan 16,17 mil för att hålla en visning sena kvällar och nätter
Det ringer och säger till kunderna att de ska få en gratis städning och att de tar 90 min det är med lögn en visning ligger mellan 3-4 timmmar håller man inte tillräckligt länge så blir inte visningen godkänd och du får ej betalt du måste även använda ett helt filter paket för att de ska bli godkänt.
I lördags så skulle jag på en visning vid 09:30 och Jag kom dit frågade ifall kunden hade tid och inte planerat att åka iväg då jag även informerat controllen att jag inte kan hålla en bra visning när jag vet att kunden ska iväg då jag själv blir stressad och missar vissa moment!
Denna kunden ska då iväg på lucia vid 11:15 och jag ringer och meddelar kontrollen det varav hon säger att du ska hinna på 1,30 min jag håller visningen kör 27st filter och sedan måste ja stressa iväg för att de ska iväg jag ringer tillbaka och får då veta att visningen ej e godkänd .
Jag pratar igen med henne om att ska kunden i väg vill jag omboka tiden för jag blir stressad sedan hända det exakt samma sak igen här om dagen då kunden ska iväg jag körde 1,30 min för att hålla visningen och blir stressad , blir inget sälj ändå blir de irriterade på mig för att jag inte säljer något jag kommer inte stötta ett bluff företag nej tack
Jag blev kallad till en “introduktion” men det visade sig snabbt vara något helt annat. De ville att jag skulle börja med att ringa flera familjemedlemmar för att sälja deras produkter, som någon sorts “övning”. Seriösa företag ber inte nya personer att utnyttja familj och vänner för att sälja dyra saker. Det kändes extremt oprofessionellt och pressande. Jag gick därifrån direkt.
Hela upplägget kändes oklart, stressande och väldigt oseriöst. Jag rekommenderar ingen att ta sig hit.
En person vi känner rekommenderade oss efter att dom fått deras soffa rengjord så dom ringde upp min sambo på hans telefonnummer samt bokade in en visning efter att han fått upprepa sig i telefonen och nästan inte hört vad hon sagt.
Klockan 20:00 idag 30/10 bestämdes igår 29/10 men nu klockan 22:10 har fortfarande ingen dykt upp och ingen har ringt och berättat att dom inte kommer/ blir sen. Tycker ändå att är man ett seriöst bolag så hör man av sig och säger att det blivit hinder och bokar om.
Hade häromdagen en visning av säljare från rekommendation om att få en gratis möbel städad. Läs mitt omdöme efter besöket nedan:
Jag är nöjd med säljaren som var väldigt trevlig. Men jag är otroligt missnöjd med upplägget och hanteringen av demon.
Det uppgavs i bokningen att det skulle ta 90 minuter. Det tog 3 timmar - helt oförlåtligt en vardagskväll att ha en säljare i hemmet till klockan 21! Av dessa 3 timmar var säljsamtalet 2h och 20 minuter. Fullkomligt orimligt.
Det uppgavs ingenting om säljbiten och hela pyramidspelet som företaget håller på med med olika nivåer, ”bara idag” priset på maskinen osv. Detta var även något säljaren konstaterade efter att vi påpekat pyramidspelet. Vilket idag knappt är tillåtet om detta skulle granskas av låt oss säga ”uppdrag granskning” ??
Att jag var tvungen att ange referenser till personer jag absolut inte vill skicka detta vidare till för att hjälpa säljaren. Och detta skulle skrivas upp innan demon ens påbörjats. Ska jag ge referenser innan jag ens sett vad företagets produkt gör för mig?
Att samtliga i hemmet var tvungen att vara hemma. Också helt onödigt då detta tog så pass lång tid och partners kan komma senare om ens behövligt.. detta behövdes enbart enligt säljaren om paren har delad ekomomi.
När jag tackade nej efter visning så var även säljaren tvungen att ringa någon chef som också skulle övertala mig som kund att köpa och pitchade precis samma saker som säljaren redan gjort. Jag som kund var verkligen tvungen att redogöra för mitt nej medan i bokningssamtalet uppgavs "inget köptvång" så upplevdes detta annorlunda i slutskedet av demon.
Min rekommendation är att inte att ta hem dessa säljare om du absolut inte är i behov av en rengjord möbel och har 3 timmar till övers för en visning. Ta god tid på bokningen när du blir uppringd och ställ kontrollfrågor, säg att du bor ensam & fråga om hela säljbiten, nöjd kund garanti, öppet köp osv.
Maskinen kostade i grund ~30 000 på demon och sen tillkom ytterligare tusenlappar för olika paket för att kunna moppa golven eller damma gardiner. Livstidsgaranti om du inte tappar bort något. Köper du i efterhand kostade maskinen ~47 000 och uppåt.
Positiv visning.
Proffsig visning, gör rent och fint, kunde till och med rensa stoppet i vasken.
Vi hade besök av en säljare i lördags. Mycket duktig och gav oss bra information. Blev väldigt imponerad av produkten som är riktigt bra till många områden i hemmet. Då jag håller på mycket med bilar är den särskilt bra vid rekond i bilen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Clear Sky
Jobbat på företaget nu några månader och trivs väldigt bra. Flexibla tider och bra provision. Trevliga kollegor och mycket coaching har lärt mig mycket redan om försäljning. Kunderna är trevliga då dom är förbokade
Hade besök hemma. Väldigt kunnig person som va här och trevlig. Maskinen hon visade var fantastisk och min matta blev helt ren. Valde tyvärr att inte köpa just nu men kan varmt rekommendera till andra
Oseriöst företag som terroriserar och ringer konstant flera gånger dagligen trots att man informerat om att man inte är intresserad. Blir även otrevliga i telefon när man inte vill boka ett demonstrations tillfälle med de..
Inget företag jag skulle rekommendera!
Jag blev uppringd av en representant från företaget som erbjöd en gratis rengöring av valfri möbel. Jag förklarade direkt att jag bor litet och inte är intresserad av att köpa deras produkt. Personen i telefonen insisterade ändå på att det inte spelade någon roll – detta var en marknadsföringskampanj, och de tjänade på att visa upp produkten. Om jag var nöjd med resultatet kunde jag sprida ordet vidare. Det hela lät okej, så vi bokade in en tid.
På dagen för besöket ringer personen som ska komma och frågar om han kan dyka upp tidigare. Jag säger ja. När han kommer frågar han vad jag blivit informerad om. Jag berättar om samtalet jag haft. Då säger han att han inte tänker rengöra något alls. Han är försäljare och säger rakt ut att han inte tjänar en krona på besöket om han inte lyckas sälja en maskin. Han säger också att han inte har lust att lägga 2–3 timmar på att städa min soffa – trots att jag fått höra att det skulle ta 90 minuter. Dessutom säger han att maskinen som behövs är för stor och att han inte orkar hämta den från bilen och bära upp den.
För mig är det här fullständigt oacceptabelt. Jag anpassade hela min dag, bokade in en tid, städade hemma, och släppte in en främling i mitt hem – bara för att bli nonchalant avfärdad och få höra att han varken tänker göra det som utlovats eller ens orkar hämta utrustningen. Det är respektlöst, oseriöst och direkt vilseledande.
Jag har förståelse för att företag vill sälja sina produkter, men man ljuger inte för att ta sig in i människors hem. Detta företag bör se över sin marknadsföring och sitt bemötande – jag kommer absolut inte rekommendera dem till någon.
Jag har haft min Clear-Sky nu i 12 år och är fortfarande lika nöjd. Börjar varje dag med luftrenaren, och den underlättar verkligen städningen här hemma. Med både barn och husdjur skulle jag inte vilja vara utan den en dag. Den hjälper även mig med min astma. Min pojke hade förkylningsastma när han var liten och det var flera besök på sjukhuset. Sen den dagen jag investerade i min maskin har han inte haft problem med astma en enda gång och vi har kastat hans mediciner. Jag ger mina varmaste rekommendationer och är tacksam hur mkt den hjälpt oss
Jag hade besök med demo av maskinen och var helt inställd på att absolut INTE köpa något.
Men maskinen visade sig vara långt mycket bättre än jag trodde var möjligt. Jag har haft vattendammsugare tidigare (TV-shopsvarianten) och visste redan vilken enorm skillnad det gör jämfört med en vanlig dammsugare. Clear Sky kan dessutom väldigt mycket mer än den maskin jag hade för längesedan, och dessutom kan eventuella skadade delar ersättas genom en livslång försäkring.
Den dammsuger effektivare, inga dammpartiklar eller kvalster kommer ut i luften, och bäst av allt: den har en luftreningsfunktion OCH luftfuktare som är bra för mina instrument under den torra vintern. Jag har två katter som hårar av sig enormt mycket och redan efter fem veckor och bara några få städningar känner jag en stor skillnad.
Fördelar:
1. Det blir rent! Mycket renare än med vanlig dammsugare.
2. Luften renas. Enorm skillnad.
3. Munstycke och rör är betydligt lättare i vikt än vanlig dammsugare. Ryggen sparas. Jag har tidigare fått ryggskott nästan varje gång jag dammsugit. Med Clear sky känner jag inget alls i ryggen.
4. Soffa, säng och mattor blir superrena! Detta var avgörande för mig.
Nackdelar:
1. Det kostar många pengar. Dock fick jag en bra avbetalningsplan som gjorde det möjligt att köpa.
2. Man måste bestämma sig och skriva kontrakt vid visningstillfället för bäst pris.
3. Trots ångervecka måste man ändå betala många tusenlappar ifall man lämnar tillbaka maskinen.
4. Det är många tillbehör som tar stor plats. Jag köpte det största paketet som också innehåller slang och munstycken för golvtvätt och fönsterputs. Ett rejält städskåp krävs, men andra städredskap kan tas bort som maskinen ersätter.
Jag är mycket nöjd. Och jag kommer troligen att ha maskinen livet ut.
Idag är det inte lätt att få service vad man än köper, de flesta företag är mest intresserade av att sälja. Både min syster och jag kan intyga att så inte är fallet med Clear-Sky, med tanke på våra erfarenheter av dem.
Jag har en äldre variant av Clear-Sky som fortfarande funkar perfekt, men hade ett förmodat stopp i en av slangarna. Jag ringde huvudkontoret sen fm och trots att det var mitt i sommarsemestern ringde service-gänget i Malmö tillbaka direkt och sa att jag gärna fick komma förbi samma em, vilket jag gjorde och fick helt fantastisk hjälp. Stort tack än en gång, Martin med kollegor!
Bästa hälsningar Agneta Carlekrantz
MINUSSTJÄRNA!
Detta företag är bluff, både mot anställda och kunder. Vad ni än gör, gå aldrig med på ett besök om ”gratis” tvätt av möbler. Det är lögn! Rädda er själva och ignorera dem.
Hade en hör i 4 timmar ok städat,men att inte få en betänketid på ngt dag utanndå skulle maskinen bli 8000kr dyrare helt sjukt ju. Sen att inte man kan få en ny utan en demo e ju ännu värre för de priset så nej tack finns lika bra varianter till 80% billigare än dem
Hade en visning hemma av produkten. Tycker produkten är riktigt bra och har många bra användbara funktioner. Speciellt i ett allergi hem. Försäljaren var bra och trevlig. Inget att klaga på. Priset är högt, men det betalar sig i längden.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.