SUPER dårlig kundeservice og meget dårlig og ubehagelig tone når man snakker med dem i telefonen (fik endelig fat i dem efter 3 OPKALD, 3 MAILS og 2 beskeder på instagram). Jeg havde bestilt en hal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Placerede en ordre online. Modtog en ordre bekræftelse, men ved afhentningen havde de ikke varen på lager. Modtog en besvarelse om at “de havde set ordren, men de havde altså ikke på lager” - og s... Leggi di più
Jeg bestiller en strik som kommer rettidigt. Den er nedsat, men jeg havde ikke forventet at den var brugt 😳 - trøjen lugtede voldsomt af parfume, særligt i halsåbningen. Trøjen var meget fnulret på f... Leggi di più
Jeg havde lagt en bestilling via deres webshop, hvor jeg efter få dage kontaktede dem, da jeg undrede mig over, at jeg intet havde hørt, trods ordrebekræftelse og beløbet trukket. Talte med Kri... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento donna
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Clara H er et univers af lækkert børnetøj, sko og legetøj. Vi har et bredt udvalg af førende internationale mærker.
Informazioni di contatto
Gravene 16, 8800, Viborg
- www.clarah.dk
Tillidsbrud!- Butikken korrigerer ordre efter lagerbeholdning.
Problemer med lager beholdningen!
Jeg køber tøj på en live og efter 1 1/2 uge har jeg ikke modtaget min ordre endnu. Jeg kontakter butikken via den oplyste kontakt, som er et telefonnummer. Jeg kan ringe eller skrive en SMS. Jeg får hurigt kontakt. Først kan de ikke finde ordren, men efter 2 dage får jeg at vide at pakken med min ordre er på vej. Efter 2 uger fra min bestilling og betaling af min ordre modtager jeg min pakke.
Jeg får det jeg har bestilt, men der er ændret på den størrelse jeg har bestilt. Jeg modtager kjole og bluse en str. mindre end jeg har bestilt. På min bestillingsbekræftelse, som er sendt med, har man med kuglepen streget den bestilte str. ud, og korrigeret den. Der står også, at det bestilte tøj er stor i størrelsen, så håber det går.
Det er slet ikke i orden at korrigere min ordre og sende andre størrelser end det jeg har bestilt. Jeg kontakter butikken, via samme kontakt, som tidl. og får denne gang intet svar.
Det er et kæmpe tillidsbrud at ændre på kunders bestilling, og sende pakken afsted, og håbe på det går.
Smilende og hjælpsom
Altid smilede og hjælpsom personale
Elsker at handle der.
Hold dig fra ClaraH
Ærlig og konstruktiv kritik er såmænd bare at du ALDRIG skal handle hos ClaraH! Bestilte varer lørdag d. 25. Maj. Der er INTET sendt endnu knap en uge efter! De lover leveringstid fra 1-3 dage. Da jeg bestilte, skrev den at ordren ikke var gået i gennem. Det var den så et døgn efter. Det informerede jeg om. Har intet hørt. Derudover skrev jeg flere mail's ang. hvornår min bestilling blev sendt, har INTET hørt!! Jeg prøvede også at ringe til både det ene og det andet telefonnummer. Ingen respons!! Nu har jeg aflyst min bestilling på mail. Det skulle ikke undre en, at de så sender alligevel, da de ikke læser mail's eller svarer på dem!! Hold jer LANGT væk fra denne internetbutik!!!!
Det dejligste sted😃
Det dejligste sted, altid en positiv oplevelse på alle måder, og så laves her også de smukkeste smukkeste buketter🪻🌼🌻🌺🌷🌸
God service og skønt tøj
Handler virkelig meget i ClaraH. Live eller kører gerne forbi. Har altid fået god service. Har oplevet en enkelt ting manglede, men så har jeg henvendt mig i butikken og fået det. Altid venlig og smilende personale og elsker at jeg bare kan køre forbi og købe blomster. Der er ikke altid nye og friske forsyninger, men det kan man jo se og så kan man jo lade være med at købe. Jeg elsker muligheden, så tak for jer i ClaraH
Altid et besøg værd.
Altid et besøg værd.
Kvalitetsvarer
Flot tøj
Plejeprodukter
Blomsterkunst
God og venlig betjening
Dårlig og ingen service!
Dårlig og ingen service!! Jeg har den 19 sep. sendt en reklamation på et par støvler. Jeg har efterfølgende skrevet og rykket gentagende gange på messenger og sms - samt ringet flere gange. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre for at komme i kontakt med jer - derfor denne dårlige anmeldelse 😡🤯
Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner
Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner, så havde jeg givet det.
Rædselsfuld service og endnu mere rædselsfuld indehaver. Har forsøgt at få fat det kvindemenneske utallige gange, uden respons.!! Det bedste råd herfra - hold jer langt væk fra den butik og webshops!
Fantastic impressive bouquette for my…
Fantastic impressive bouquette for my wife. She was blown away. I'm in the good books now. Great stuff.
Tak for en dejlig online shopping…
Tak for en dejlig online shopping oplevelse, det var dejlig nemt og hurtigt. Super levering, da jeg var i tvivl om størrelser, fik jeg hurtigt svar og det passede perfekt.
Smukke blomster og god service!
Smukke blomster. Nemt hurtigt og smart!
Virkelig en god oplevelse!
Elendig service når noget går galt
Elendig service når noget går galt. Man kan ganske simpelthen ikke komme i kontakt med et voksent menneske der vil tage ansvar. Chefen har ikke tid til at kontakte en, selvom man har lagt flere tlf. beskeder og skrevet mail. Men live shows er der masser af tid til :-(
Leveringstid er ekstrem lang
Leveringstid er ekstrem lang, og endnu længere når du sender retur og skal have dine penge tilbage.
Ofte 14 dage før du får dine penge. Det er ikke rimeligt.
NU er det absolut SIDSTE gang jeg…
NU er det absolut SIDSTE gang jeg handler her, 2 gange nu har jeg fået elendig service!!
Jeg får ikke pengene retur, har sendt noget retur og hører INTET!
Har dog set de har tid til masser af LIVE salg på Facebook, men IKKE tid til kundeservice 😡
Rigtig god service
Clara H. Er bare en rigtig dejlig butik. Man bliver altid mødt med et smil, det betyder alt, når man træder ind i en butik. Jeg var så heldig at blive betjent af Amalie og hun er rigtig sød.
Det er chefen,frandsen, Per og alle de andre også.
Mvh Tina H.
Hej Clara H
Hej Clara H
Jeg kan kun sige endnu engang 1000 tak for fantastisk service ❤️❤️❤️ I er simpel en skøn butik at handle med Jeg ser jer på Live så tit jeg overhovedet kan 🥰😃 I er total skønne at se og høre på 😁 jeg bliver helt glad når jeg er på Live med jer 🥰 og mega fedt at I fortæller hvilke str. I bruger. Så ved jeg nemlig hvilke str. jeg skal vælge😉😉😁 Så bliv ved piger I gør det skide godt❤️❤️❤️❤️
Kæmpe knus til jer alle🥰🫶🏼
Jane Seier
Jeg er lige som de fleste haft en…
Jeg er lige som de fleste haft en rigtig dårlig oplevelse med at handle hos jer.
Jeg bestilte varer i begyndelse af april.... Hører INTET... skriver en mail efter 10 hvad status er..... Hører INTET...
Sikke dog en dårlig kundebetjening, at ignorer sine kunder. Ved ikke hvordan du selv vil behandles...åbenbart på samme måde.
Derfor NUL stjerner herfra.
Tjekker dog ofte om i hæver pengene, useriøse indehaver.
Skal aldrig handle hos jer igen....
Du kan sende en bekræftelse på at ordren er annuller på mail. Men det gider du nok heller ikke....
Samme sang som de fleste andre…
Samme sang som de fleste andre desværre. Bestilte kjole på tilbud og fik senere besked om at kjolen ikke var på lager. Har aldrig hørt om en butik med så dårlig styr på deres lagerbeholdning!
Ingen henvendelse på reklamation
Jeg købte d. 18. januar 2022 et par skindbukser fra BTF til kr. 3.000, hvilket jeg synes er en ok høj pris for et par bukser, men pyt - til den pris forventer man jo er vis kvalitet☺️Bukserne er blevet brugt flittigt, og alt omkring leveringen af bukserne fungerede helt fint. Problemet opstår efterfølgende, da bukserne går op i en syning. Jeg skriver til Clara H.dk for at høre, hvordan vi kan løse problemet. Første mail sendes d. 15. Marts 2022, men der kommer intet svar, hvorfor jeg igen sender en mail til dem, med en undren over, at jeg absolut ingen respons har fået - denne mail har man heller ikke svaret på - selvom den er afsendt for en uge siden☹️ Altså….. hvis man får en vare, som man ikke skal brokke sig over, så kan man sikkert godt handle ved Clara H, men hvis man har reklamationer, så er der virkelig plads til forbedring. Jeg tænker i hvert fald ikke, at jeg handler her igen.
Skøn butik med det sødeste personale
Skøn butik med det sødeste personale, gode live's på Facebook med skarpe priser. Var forbi butikken i dag på min fødselsdag
og fik en fødselsdagsgave af chefen tusind tak for denne. Kun gode anbefalinger fra mig.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.