Denne køreskole får en fremragende anmeldelse herfra. Søren leverer et højt fagligt niveau sammen med, at han gør undervisningen sjov. Jeg har nu både taget mit bilkørekort samt mc-kørekort hos S... Leggi di più
Jeg er nød til at komme med min mening også. Søren og hans køreskole fortjener under ingen omstændigheder negativ omtale. Min søn har taget kørekort hos Søren, har fik en meget saglig og faglig unde... Leggi di più
Har taget kørekort til stor MC hos Søren, CityDrive. Super god oplevelse, god lærer der går op i sine elever, hvor der bliver taget hensyn til køretider. God undervisning med humor, hvor der bliver ta... Leggi di più
Min datter har taget kørekort hos Søren, og hun snakker kun godt om både kørelæren og måden han underviser på. Han er super sød, imødekommende og hjælpsom. Han støtter og vejleder eleverne så de fø... Leggi di più
Den hyggelige køreskole
Søren er en rigtig behagelig underviser
Han vil gøre hvad han kan for at få en igennem sit kørekort også hvis man er nervøs
Tak for denne gang
Søren er den bedste kørelærer
Søren er den bedste kørelærer, hurtigt forløb samt sikkert og virksomt
God køreskole med god kørelærer
God køreskole med god kørelærer. Bestod med første huk 💪🏼
Bedste oplevelse hos manden ham selv.
der er en god og afslappet stemning
der er en god og afslappet stemning – især med humor og tålmodighed undervejs. First kørelærer var ikke god , han råbte og skreg men hos City Drive, blev det en helt anden og meget bedre oplevelse. De er super gode til at svare på spørgsmål og tage sig tid, hvis man er i tvivl om noget. Jeg kan kun varmt anbefale City Drive som køreskole. 5 store stjerne til dig du Søren
Jeg har taget mit motorcykel kørekort…
Jeg har taget mit motorcykel kørekort ved Søren fra city drive Horsens det har været et super godt forløb og en virkelig sjov rejse rigtige dejlige mennesker og super sjov mand der er altid varme popcorn og saft når man kommer så en klart anbefaling her fra hvis du skal have enten bil kørekort eller motorcykel ✌🏽
Man føler sig velkommen med det samme
Man føler sig velkommen med det samme, og humor er en god. Kan kun varmt anbefale at bruge city drive som køreskole. De står også klar til at besvare spørgsmål hvis du er i tvivl om det mindste. 5 store stjerner her fra ☀️☀️☀️☀️☀️
Fantastiske priser
Fantastiske priser, skide hyggelig undervising og en rar rolig kørelærer. Kan klart anbefales!
Super god undervisning og alle pengene…
Super god undervisning og alle pengene værd! Super billigt og underholdene. Kan varmt anbefales!!
Super god kørelærer😁
Jeg med 100 procent anbefale Søren
Jeg med 100 procent anbefale Søren, han er varm og behagelig han er dygtigt til at lære fra sig og han tager sig tid sine elver, han vil dig det bedste og han skal have de stjerne jeg kan give ham!
God kørelære
Man lære maget hurtigt og det er maget…
Man lære maget hurtigt og det er maget god undervisning og gøde køre timer
Jeg vil helt klar anbefale køreskolen
Rigtig god oplevelse. Mega fed køreskole og kørelærer.
Jeg er super tilfreds med den rigtig gode kørelærer Søren som var super hjælpsom og har gjort det sjovt at komme igennem mine køretimer. Han underviser på en måde, der får en til at føle sig tryg og motiveret.
Søren er en behagelig og hyggelig…
Søren er en behagelig og hyggelig kørelære der også har humoristisk sans. afslappet stemning.
Vi var 5 oppe til MC køreprøve samme dag og alle bestod.
Bestod og han er god og sjov og…
Bestod og han er god og sjov og køre/lære af
God køreskole
God kørelære