Lægerne ved Rådhuspladsen Recensioni 15

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Svært at få en planlagt tid og dårlige og uengagerede læger

Svært at få en planlagt tid.
De aflyser hvis de ikke føler det er vigtigt nok. De tager kun i mod tids bestilling på dagen.
Når du så endeligt får en tid, skal du forvente at vente mindst 30 min i venteværelset og bliver sendt ud næsten som du er kommet ind til lægen.
De kunne ikke engagere sig mindre.

10 dicembre 2025

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
Hold jer langt væk fra Citydoctors.dk.

Mage til dårlig og ustruktureret lægehus skal man lede længe efter. Aftaler som man fra lægehusets side per sms aflyser med få timers interval før den aftalte konsultation og det uden at give en ny tid, samt omlæggelse af en personlig fremmødetid til videokonsultation, igen per sms, læger som ikke har sat sig ind i ens journal men alligevel fremkommer med postulater og konklusioner, der, hvis man havde gidet sætte sig ind i min patientjournal, fremstår helt hen i vejret. Læg dertil en påståelig og ikkelyttende attitude fra den ene læges side.

Dog skal den laborent jeg mødte hos Citidoctors have ros, det foregik med en venlighed, indlevelse og yderst professionelt, helt modsat min oplevelse af den behandling jeg fik af ikke bare een men hele to af de tilknyttede læger.

Desværre kan man ikke give en negativ tilkendegivelse her på Trustpilot.dk, så derfor giver jeg bare en stjerne, hvilket er langt mere end hvad Citydoctors.dk fortjener.

28 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Deeply disappointed — a warning to anyone seeking compassionate care

I came to CityDoctors hoping for understanding and continuity of care while establishing myself in Denmark. Although one of the physicians initially agreed to take on my case, the clinic abruptly reversed course without warning, leaving me without the treatment plan that had already been discussed and approved.

There was no communication, no bridging plan, and no referral to another provider who could continue care. When I reached out for clarification, I was instead met with dismissive and judgmental responses, including remarks that effectively blamed me for my situation rather than offering solutions or compassion.

For any patient — especially those new to Denmark and navigating an unfamiliar healthcare system — this kind of behavior is unacceptable.

Blaming patients, withdrawing agreed-upon care without explanation, and failing to provide continuity or alternatives are all serious breaches of basic professional and ethical responsibility.

Having worked within healthcare myself, I was shocked by the lack of empathy and accountability shown. It left me feeling disregarded and unsafe.

There are many excellent and humane clinicians in Denmark, but based on my experience, this clinic does not appear to uphold those standards.

I would strongly advise others to seek care elsewhere.

13 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk fra Camilla Mie Elvekjær!

Læge Camilla Mie Elvekjær fejldiagnosticerede mig med kronisk psykose i 2016 og tvangsindlagde mig på røde papirer, fordi hun var irriteret på mig.

Camilla Elvekjær løj i sin erklæring og fejldiagnosen blev tilbagevist af mange speciallæger i psykiatri efterfølgende (Søren Buus Jensen, Henrik Jurlander, Hans Raben, Peter Worm Jantzen og Kim Balslev).

Alle disse psykiatere erklærede at jeg var psykisk rask. Ikke noget som helst andet.

Men Camilla Mie Elvekjærs eklatante løgne resulterede alligevel i at jeg mistede min autorisation som læge og jeg er stadig hjemløs i skrivende stund. Og fuldstændig rask.

Camilla Elvekjær udgør en alvorlig fare for sine patienter. Hun er det værste menneske, jeg nogensinde har mødt.

Alligevel resulterede

25 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg ringede til Citydoctors

Jeg ringede til Citydoctors, hvorefter jeg fik kontakt til en helt vildt hjælpsom, sød og forstående læge. Jeg kan desværre ikke huske hendes navn, men det var en rigtig god oplevelse! Rigtig skønt personale!🍀

10 luglio 2024

Ubeskrivelig dårlig patienthåndtering

Ubeskrivelig dårlig patienthåndtering. Var til konsultation hos Solvej og fik den mest uempatiske behandling. Hun tvivlede på mine symtopmer og på min historik og ville nærmest ikke undersøge mig. Da hun skrev i min journal og lyttede til de symtopmer jeg havde, grinede hun.
Kan ikke anbefales!

3 giugno 2024

Ualmindelige flabede inkompetente…

Ualmindelige flabede inkompetente receptionister.
Hold jer langt væk fra dette lægehus. Der er én læge som er kompetent, Christian Blomfeldt. Søn af Jørgen Vagn Nielsen, som har været vores familelæge i St. Kongensgade gennem mange årtier. Vi har alle i familien, store som små, altid fået den bedste behandling, fået tid og svar på vores spørgsmål.
Sådan er det desværre ikke længere.
Heldigvis Citydoctors nu er flyttet til Vesterbro, så helt naturligt for mig med nyt lægeskift til en anden læge i City.

25 novembre 2023

1 stjerne er ALT for meget

1 stjerne er ALT for meget! Aldrig har jeg oplevet så ligeglad en læge!

For det første har de altid mega travlt, og selvom man ringer 15-20 min før lukketid og de ikke "når" dig. Så lader de bare en sidde og vente som "nummer 2" i køen. I det mindste læg på.

For det andet snakkede jeg og konen med en læge ved navn Camilla Mie Elvekjær. Hun er nok noget af det mest arrogante menneske jeg har kommunikeret med. Hun kommer med personlige meninger om de valg som mig og konen har lavet, og "synes det er helt åndssvagt". Anden gang jeg prøver at komme i kontakt med hende for at få ændret noget i en lægeerklæring, som ville være nødvendigt for at den overhovedet er brugbar, skrev hun en besked over e-mail konsultation at "Du behøver ikke gå på video, da jeg ikke vil eller kan lave erklæringen anderledes."

En ting er at hun ikke kan/vil lave den om, man at skrive det til mig uden at høre hvad det egentlig drejer sig om og bare ignorere mig, er helt uacceptabelt i min bog!

HOLD JER LAAANGT VÆK FRA CITY DOCTORS!

11 maggio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Et produkt i "en moderne virksomhed"

Havde første konsultation i dag og følte mig som et produkt der skulle overståes. Efter 9 min hvor lægen havde brugt det meste af tiden på at sige at han ikke vidste hvad han skulle gøre, istedet for at prøve at finde muligheder, fik jeg at vide at tiden var gået så han kunne jo ikke bruge mere tid på mig. Så fik ikke et svar på mit problem nr 2, "sådan er det at drive moderne virksomhed!" var svaret. Jeg gik derfra lettere chokeret og med følelsen af at være et "produkt" så lægen kunne få pengene fra staten som han sagde...

21 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Laveste niveau jeg har oplevet.

Laveste niveau jeg har oplevet.

Citydoctors i Lille strandstræde.

De svarer aldrig deres telefon og har nedlagt alle muligheder for åben konsultation. Konsekvent bliver man mødt af telefonbesked om at de har travlt og der lægges på. Møder man op dernede er man heldig hvis man kan få en tid om en måned.

Det virker som om de hellere vil arbejde hjemmefra og svare mails til syge end at møde op i klinikken og være der for patienterne.

6 marzo 2023

???!!!

Ved ikke altid om der er den rette medicin i den mængde, der er aftalt eller om der overhovedet er udstedt noget til apotekerne...?
Faktisk har jeg oplevet at måtte ringe 4 x for endelig at få udstedt medicin i forhold til aftale..!

Sidste episode, en af for mange, skulle jeg ned til min kvinde og datter i Nairobi til Juledagene, men minus tilstrækkeligt medicin, ændrede planerne sig ganske pludselig for mig, min kvinde, vores datter, incl. familie...!
Og det på trods af, at sekretæren forsikrede mig, at medicinen var udsted.
På apoteket fandt jeg så ud af at det ikke forholdte sig sådan...!
Shocking...!

Jeg kapitulere, når min Kenyanske familie smågriner over det såkaldte 'effektive' læge væsen i Danmark !

Selv apotekerne undre sig over mangel på kompetance...!
Nå, men det var så den Jul incl. et sparsommeligt budget...!
Mvh. Lægerne på Rådhuspladsen, Århus.

23 dicembre 2022

Arrogant og ligeglad

Jeg havde lavet en forudgående aftale med citydoctors om at de skulle kontakte mig via appen min læge, de har så tekniske problemer og ringer mig op, den pige der ringer mig op er så arrogant og ligeglad i sin fremtoning, jeg forklarer hvad henvendelsen drejer sig om, (skal bruge en henvisning til min søn) hvilket jeg i detaljer allerede gjorde dagen før, men de skriver åbenbart ikke noget ned.
Så fortæller hun mig så at han ikke er patient hos dem, hvilket ikke er korrekt, så spørger jeg ind til om hvorfor hende jeg talte med igår, sagtens kunne se min søn i systemet, når hun ikke kan, det springer hun let henover og spørger i et irriteret toneleje, hvad drejer henvendelsen sig om, så spørger jeg hende om hun ikke hørte efter første gang, hun siger at nej det gjorde hun ikke...
Så lettere chokeret, siger jeg at det er da meget ubehageligt at hun ingen interesse viser for en patient der ringer ind, hun reagere så ved at sige du må finde dig et andet lægehus og smækker på, som en skolepige.
Jeg er rystet.

13 dicembre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig oplevelse med city doktors…

Dårlig oplevelse med city doktors sekreter karoline: jeg har haft min læge siden 1998 ( 24 år )hvor de lå på stor Kongensgade og har været meget tilfreds med min forhenværende læge Jørgen Vagn Nielsen og nuværende Christian blomfeldt, jeg har aldrig i alt den tid jeg har haft læge der haft problemer med sekreter eller læger tvært imod har jeg altid haft et super godt forhold end til nu !! Karoline har virkelig chokket mig i den grad, har haft nogle gange hvor hun har været meget arrogant hvor jeg har snakket med min læge om det (Christian )men denne gang topper alt : jeg har været syg i snart 8 uger af to gange med en uges mellemrum og ved ikke hvad der sker med mig Christian fik bugt på den først omgang er rask i en uge og derefter bliver jeg syg igen med slem hoste, vejrtræknings problemer og forkølede, troede det var stres da jeg arbejder, er igang med retsag og lige var blevet godkendt til flexjob!! Men da der var gået 3 uger og det bliver meget slemmere, kontakter jeg lægen og for en tid ( ikke hos min ejen læge med en kvindelig og hun lytter på mine lunger og siger at der ikke er noget, jeg spøger om hun er sikker da jeg ikke havde det godt ? Og hun siger ja og udskriver hostedæmpende medicin kodein og siger at hendes kollega også er syg og at hun også tager hendes patienter den dag !! Jeg tager hjem og ligger. Dagen efter har jeg det stadig ikke godt, men tænker at det nok snart skulle blive godt igen!! Men dagen efter om lørdagen var jeg nød til at tage til akutmodtagelsen Amager hospital og bliver indlagt med det samme da min prak flow lige kunne komme op på 100 og med kraftige hosteanfald og var meget hævet om ankelerne og fingere ( selv om jeg har ligget ned )!! For maske med det samme og binyrebarkhormon og 600 mg mucolysin og bufomix og for endelig lov til at sove lidt.. da jeg kommer hjem og har været nogle dag, ringer jeg til lægen for at fortælle om min oplevelse og siger at jeg ikke har lyst til at komme ind til den læge igen og at jeg gerne vil ind til min ejen læge Christian ( da Christian engang sagde til mig at jeg godt kunne bede om dette ) karoline siger til mig at det skal jeg siger hver gang jeg ringer ind og bestiller tid !! Siger stille og roligt at jeg troede at de kunne skrive det ind i systemet, men kan mærke at hun tydelig bliver meget irriteret !! Spørger hende om der er nogle muligheder for at snakke med Christian da jeg har en reaktion på bufomix’en og gerne ville ha hjælp til nogle svar på blodprøver der var udråbstegn ved ( jeg er ordblind ) og gerne ville snakke med ham om det, hun siger at der først er tid tirsdag og da jeg lige ha brug for at snakke med læge spørger jeg om der er en anden, men helst ikke hende jeg lige har været hos, da jeg lige havde haft en dårlig oplevelse med hende og ikke lige stoler på hende !! Men karoline siger nej hun er den eneste der er her idag og det syntes jeg var lidt mærkelig da jeg ved det er et lægehus med 5-6 læger, jeg bliver ked af det og grader og siger når så må jeg jo prøve og ringe til hospitalet og få svar og lægger på da jeg bliver lidt træt at hendes måde at svare på og skulle til begravelse da min onkel er gået bort. Der går 2 min og derefter ringer karoline mig op og siger at jeg ikke skal snakke grimt til hende og skælde hende ud, det gør jeg tit ?? og dertil spørger jeg hvornår har jeg gjord det, hvor hun bliver sur og siger at nu skulle jeg lagde hun snakke og det gør jeg så!! Efter hun er færdig spørger jeg hende igen hvad jeg har skældt hende ud med og hvad jeg har sagt og det vil hun ikke svare på og jeg siger at det eneste jeg har gjord var at sige jeg ringer til hospitalet og få svar ?? Jeg er målløs og hun lægger på. Ringer derefter op igen og siger at jeg er ked af det hvis jeg har fået sagt det på en forkert måde, men jeg håber at hun kan forstå at jeg ikke ville snakke med den læge, som jeg lige hade haft en dårlig oplevelse med!! Hvor til hun siger at jeg altid snakker grimt til hende hvis jeg ikke for min vilje.. jeg er i chok og bliver ked af det har aldrig hørt nogle sige sådan til mig før, jeg har hele mit liv været ydmyg og sat mig selv til sidst og siger gradende at jeg syntes bestemt heller ikke at hun snakker pænt til mig. Har aldrig i min liv haft sådan en oplevelse før og jeg er 42 år gammel. havde det ikke været for Christian blomfeldt en læge jeg sætter stor pris på !!havde jeg skiftet læge for et siden Da jeg har ptsd, depration og angst

29 novembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più