Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Oplevelsen set fra en 7 årig og en voksen..2025 forestillingen var sublim med Ramasjang børnesange og genkendelighed, og motorMille i centrum. 2026 levede ikke op til forventningerne desværre. Mot... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ærgerligt man ikke kan sætte et billede af den udsigt man havde. Vi sad desværre på pladser lige foran en kæmpe pæl så hverken barn eller voksen kunne se noget. Trist oplevelse til alt for mange penge... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sidste års forestilling var, i mit perspektiv, sublim. Kunne succesoplevelsen gentages.... ofte svært, men JO.... fantastisk forestilling, set for et par timer siden, igen med en børnenær, under... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe ros til alle de frivillige hold da nogen skønne mennesker hver og en. 👏🏻🤩 Vi blev taget så godt imod min søn har Infantil Autisme og de snakkede til ham fortalte vi kunne låne hører værn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

3,4

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har besøgt cirkus summarum i 8 ud…

Jeg har besøgt cirkus summarum i 8 ud af de 10 år og desværre må jeg indrømme, som forælder, at det var noget tyndt. Og samme gamle jokes bruges igen for at få forældre til at grine. Især når vi tænker på, at det er 10 års fødselsdag de fejrer!

Og så skal Hr. Skæg ikke rende rundt og være letpåklædt og fjollet så vi voksne kan grine.

Der var engang hvor skæg med bogstaver og matematik fik børnene med i teltet. Der var fokus på det lærerige samtidigt med at han var sjov. Har spurgt mine børn på nu 8 og 12 og de syntes det var ok.... "Men ikke som dengang".... fortæller de mig.

Mine søde niece på 3 skal snart derind for første gang og jeg er sikker på at hun vil opleve Bamse og Motor Mille især, som fantastiske.
For det var de:).

Cirkus Summarum ER rigtig go underholdning. Især for første gangs besøgende:).

14 luglio 2018
Valutata 2 stelle su 5

Som stor fan og mangeårig gæst må dette…

Som stor fan og mangeårig gæst må dette års forestilling siges at være en stor skuffelse. En tynd fortælling om nogle dyr der er gået på stranden og derfor ikke kan optræde, blandet sammen med nogle tåkrummende platte jokes. Om det var varmen eller kedsomhed der fik folk til at rejse sig og gå vides ikke, men Cirkus direktøren, Onkel Reje og den gode fortælling manglede fra start og til slut. 2 stjerner da forpladsen var fint indrettet med leg, mad og hygge faciliteter samt at betalingen trods alt går til et godt formål. Mvh og måske på gensyn. Michael

12 luglio 2018

Varm overvuderet fornøjelse

En noget skuffende oplevelse i gloende varm cirkustelt. Glade optrædende og de velkendte børnefigurer fra TV, men artist niveauet er søreme ikke højt og numrene laver højst en trækken på smilebåndet og de obligatoriske taktfaste klapsalver over genkendelsen af Bamse eller Hr Skæg. Et barn på fem år eller under er rimelig underholdt, men som voksen skal man minde sig selv om at overskuddet trods alt går til Muskelsvindfonden, for ikke at føle sig lidt snydt. Forlystelsesområdet ude foran er udmærket, men god økologisk mad og drikke, dog til ikke billige priser. Der mangler generelt flere vandforlystelser og kørende attraktioner

11 luglio 2018

Trist

De vil så gerne have pointen og budskabet frem, men hele historien er rodet og den røde tråd understøttes af et show på et meget lavt niveau.

Da de første 45 minutter var gået, var jeg klar til at gå, men blev i stemningen for min datter. 20 minutter efter pausen ville hun også hellere hjem.

Måske pointen og hele showet gav mening i de sidste 25 minutter, men det ved jeg ikke, da vi var på vej hjem.

Trist at Cirkus summarum er faldt så dybt, da vi tidligere har nydt forestillingen live og i tv. Håber de kan genskabe det igen, da mulighederne er til stede.

5 agosto 2017

Vi var solgt

Vi var solgt. Kan læse, at der har været stor kritik af årets show. Vi med vores snart 5 årige søn havde stor glæde af showet. Vi forstod godt historien om boblebørnene og deres boblemor, som holdt dem fanget i deres ked af det hed. Vi forstod godt rejsen artisterne skulle på for at redde børnene.
Vi oplevede fint nok udsyn også fra pladser oppe på de bagerst rækker. Rigtig søde frivillige på pladsen og ekstra danse for nummer, da vejret var meget imod at være på pladsen.
Vi havde også en rigtig god oplevelse med en særlig hilsen fra Motor Mille på Facebook inden vi skulle af sted.

Et minus er, at man virkelig skal være heldig, for at få gode billetter. Til trods for at jeg gik i kø for at komme på 2 timer før billetsalg, fik vi ikke mange muligheder for pladser, da jeg bestilte.

3 agosto 2017
Valutata 5 stelle su 5

Vi har var i Cirkus Summarum i Århus - og det var atter en stor succes!

Vi har var i Cirkus Summarum i Århus, og det er vel 5 eller 6 gang. Vi kan overhovedet ikke forstå den megen krtik af årets forestilling. Ja, den er anderledes end de øvrige år - og ja, der er ikke så mange figurer med fra Ramasjang.

Men historien om boblebørnene synes vi var god - og faktisk mener jeg at Bamse i år havde sin bedste optræden i mange år. Hans parløb med Bruno fungererede supergodt.

Og jo, der er også genkendelige sange igen i år!

31 luglio 2017
Valutata 1 stelle su 5

Vi har været med til cirkus summarum …

Vi har været med til cirkus summarum før, men 2017 bliver sidste år for os. Det er jo ikke ligefrem en billig fornøjelse! Historien var noget rod, vi voksne forstod det ikke engang. Det var kun Mille der faktisk lavede rigtigt cirkus. De andre virkede flade og uengagerede. Vi troede at der måske havde været sygdom blandt de medvirkende og det kunne undskylde manglen på sammenhæng. Men det ser ud til at være en fælles oplevelse.

Med de penge man giver for at komme ind, så burde det være muligt at yde noget bedre!

31 luglio 2017
Valutata 2 stelle su 5

Virkelige ringe højde på …

Virkelige ringe højde på sidderpladserne. Jeg kunne kun se den det halve af scenen pga dem der sad foran. Så det er endnu værre for børnene. Det må kunne gøres bedre.

29 luglio 2017
Valutata 2 stelle su 5

Virkelig skuffende og kedelig oplevelse i år !

Vi har De 2 forrige år haft nogle virkelig fantastiske oplevelser i cirkus summarum ....
Men sikke en gang virkelig kedelig rod i år !
Et meget snævert felt af ramasjang stjerner .
Voksne der løber forvirret rundt i manegen og prøver at bygge numre op Omkring en historie om boblebørn, en historie der er så lang og forvirrende , at de voksne Knap forstår sammenhængen - og som til sidst må forklares af cirkus direktøren for at blive Afsluttet !
Jeg giver 2 stjerner fordi alt omkring cirkus pladsen var hyggeligt og sjovt og de frivillige
Gjorde igen i år en stor indsats for at hjælpe alle .

27 luglio 2017

En rigtig kedelig omgang

Øv, det var godt nok en ringe oplevelse at se Cirkus Summarum i år. Det var ikke til at finde ud af hvad der foregik, det virkede mest som en flok voksne der løb rundt i manegen på en underlig skattejagt efter nogle boblebørn. Musikken var trist, der manglede numre med de forskellige figurer fra Ramasjang. Ikke engang et rigtig klovnenummer blev det til. Jeg så slet ikke mine børn grine på noget tidspunkt (3 og 5 år). Og hvis jeg efterfølgende spørger dem hvad der var det sjoveste i forestillingen, kan de ikke nævne noget. Det må kunne gøres bedre, eller også skal legen måske stoppes mens den stadig er "god".

11 luglio 2017
Valutata 1 stelle su 5

I kan gøre det meget meget bedre!

Med tanke på hvor eventyrligt, sjovt og medrivende Cirkus Summarum tidligere har været, synes jeg, at kvalitetsniveauet er faldet helt vildt meget de sidste par år.

Første del af 2017-forestillingen indeholdt kun ganske lidt cirkus-numre og så ellers rigtig meget dialog og lidt sang. Det hele føltes lidt som pauseunderholdning.

Anden del var en mærkværdig historie om nogle boblebørn. Min datter på 4,5 år forstod ikke, det var en historie og jeg forstod ikke helt pointen. På et tidspunkt overdøvede talende forældre og børn simpelthen forestillingen. Vi mistede fokus og koncentrationen i den underlige historie..

Vi elsker cirkus Summarum og forventer meget mere af jer!

10 luglio 2017
Valutata 3 stelle su 5

DR-figurer malkes i sjusket show

Hverken fugl eller fisk. Cirkus er det ikke, men en form for løst sammenrodet børneteater.
Det er en gåde, hvorfor sangeren Thomas Butterschön er med. I det hele taget forstår man dårligt, hvad meningen er. Hr. Skæg og co. roder rundt i idéforladte slapstick-numre. Og ind imellem kommer Bamse umotiveret forbi. Heldigvis forsøger Motor Mille sig faktisk med rigtige cirkusnumre.

Det er et stort set-up, det kunne have været så flot ... Men nogen har ikke gjort deres forarbejde. Temmelig respektløst overfor børnene, får de serveret halvfærdigt ruskomsnusk.

En rammefortælling om børn, der er fanget i en boble, udfoldes aldrig, men bliver en undskyldning for at læsse effekter og staffage ind på scenen. Kan man ikke finde på andet, kan man altid hejse nogen op under taget og synge en sang. Lidt for uhyggeligt for små børn bliver det hele også - hvilket igen peger på fraværet af en samlet plan.

Efter flere forvirrende optrin, smånumre og et musikalsk lån fra Trolls, som unægtelig sender stemningen i vejret skal det hele kulminere. Alle mand sendes på scenen, og så skal alting ende godt. Det forstår vi bare ikke, for der har været for meget rod og fikumdik. Finalen udsættes, og alle lægger sig ned, så direktøren kan redegøre for, hvad det hele gik ud på - og hvorfor Thomas var med(!). Sikke en showstopper, når alt skal oversættes og forklares.

Tænk, at en forestilling med så stort budget ikke har haft råd til en dramaturg. Og at den sjove klovn slet ikke blev brugt i et selvstændigt nummer. Og tænk, hvad man med enkle midler havde kunnet skabe af cirkusmagi.

I det mindste var det godt, at Motor Mille var med, hun har nærvær og charme, godt at direktøren og hr. Skæg kan synge - godt med en danser, der faktisk kan danse. Og Onkel Reje kan prutte. Og pladsen udenom cirkusteltet fungerede, og de flinke frivillige fik alting til at glide.

Men det er helt enkelt ikke nok at trække gamle DR-heste af stalden og rundt i manegen! Dem kan man også se i Rødovrecenteret. I skylder børnene at stramme op.

5 luglio 2017

Lav-budget-cirkus summarum??

1. Logistikken er et sandt mareridt. Man ender hurtigt med at bruge meget tid på at finde P-plads, for efterfølgende at gå virkelig langt med små mennesker.
2. Kø... kø til at komme ind, kø til at prøve ting, kø til at få 1 af 3 slags kedelig mad (altså forskellige køer!) og uendelig lang kø til popcorn og usmagelig øko-slushice med gulerods- eller maltbolchesmag....???? Det kan man da kalde et mislykket forsøg på at gøre noget usundt - sundt. Kø til toiletterne.
3. Showet... de 2 stjerner er givet fordi det selvfølgelig er sjovt for børnene at se nogle af de figure de kender fra tv... men der var mange som ikke var med. Og fordi de skal have kredit for at lave et cirkus - uden dyr og som støtter et godt formål.
Når det så er sagt, havde de, i bytte for flere elskværdige ramasjanter smidt Thomas Buttenscön ind og lavet en historie som var så toset at selv de fleste voksne havde svært ved at følge med. Noget med nogle boblebørn med deres boblemor som skulle slippes fri og så blev de pludselig til en vulkan og det var da virkelig noget rod.
Min søn begyndte at spørge om vi snart skulle hjem efter 20 min... og han havde virkelig glædet sig til Forestillingen.

27 giugno 2017

Vi er solgt

En af de oplevelser vi aldrig vil glemme de fanatstiske artister forstod virkelig at få folk op af stolene. Cirkus summarum kan ikke beskrives det skal simpelthen opleves
Tak for den fatnatstiske oplevelse i gav Angelina og jeg vi glæder os allerede til næste år hvor vi selvfølgelig møder op igen <3

7 ottobre 2012
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più