Kropsterapeut Christian Winding  Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Jeg kan varmt anbefale Christian. Han har hjulpet mig med problemer i nakke og skulder, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke en tydelig forskel. Christian er utrolig dygtig, grundig... Leggi di più

Da jeg fandt Christian Winding, var jeg meget forpint af smerter fra spændinger akkumuleret over lang tid pga medfødt skævhed. Har over mange år søgt flere forskellige former for kropsterapeutiske r... Leggi di più

Christian er en helt fantastisk behandler, som virkelig har hjulpet mig med mine knæ problemer. Havde forsøgt alt muligt andet først, og også mange andre behandlere, det gør jeg med garanti aldrig ige... Leggi di più

Jeg træner en del jujitsu og har i den forbindelse ofte ondt i nakke, ryg og en del forskellige led. Jeg har været til et bredt udvalg af diverse sports massør, kiropraktor og body sds. Der er intet d... Leggi di più

1. Medico che pratica medicina alternativa

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der styrker kroppens evne til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri og foregår på en briks under kyndig vejledning af kropsterapeuten Christian Winding. Det handler i al sin enkelhed om at forene krop og sind og genskabe den fornødne balance. Alligevel baserer Christian behandlingerne på et naturvidenskabeligt fundament og tester, og behandler, i udstrakt grad, ud fra samme principper som fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En varm anbefaling

Behandlingerne hos Christian har gjort at jeg har fået tilliden til min krop tilbage. Christian er omhyggelig og sanser hvor spændingerne er og hvordan det hænger sammen.
Det er en stor glæde at blive behandlet hos Christian Winding og jeg kan varmt anbefale ham.

9 febbraio 2023

Dygtig massør

Jeg har fået massage hos Christian Winding i årevis, og det er altid en fornøjelse. Jeg skriver meget på computer i mit arbejde, og så er det jo vigtigt at holde hele sit bevægeapparat i god orden. Det får jeg hjælp til her. Christian har også hjulpet mig af med nogle skavanker, som jeg faktisk ikke troede, at massage kunne hjælpe på. Men jeg blev klogere. Heldigvis.

15 gennaio 2023

Christian er en virkelig dygtig…

Christian er en virkelig dygtig behandler; super professionel og med en kæmpe viden. Jeg kan kun anbefale hans behandlinger, uanset om det er en akut skade eller noget der er opstået over længere tid.

15 gennaio 2023

Ro i krop og hovede.

Jeg er midt 50’erne og har nogle småskavanker… og har været lidt sur på min krop fordi den ikke længere kunne det samme som for år tilbage. Men efter en time på briksen hos Christian er jeg VILD med min krop. Den summer og er lang og føles stærk på en god måde.
Christian er empatisk og lyttende, men kan også give en opsang, når der er behov for det.
Desuden har jeg nydt at meditere med Christian og den vej fundet en ro i hovedet, som jeg nyder.
Har holdt pause under og efter corona, men skal i gang igen.
Jeg har henvist mange venner til behandling hos Christian og alle uden undtagelse har været imponerede og glade for hans behandling.
Mine inderligste anbefalinger til Christian Winding.

15 febbraio 2022

Fuld tillid til Christian Winding

Jeg er ikke så god til at huske mine core-øvelser og nogle gange er kroppen bare overbelastet af dårlige vaner og stillesiddende arbejde.
Christian er hjælper med den akutte behandling, fjerner smerterne og sætter også gang i øvelserne - som jeg så husker en tid.
Om det er en sportsskade eller andet - så er behandlingen uovertruffen. Jeg har absolut og fuld tillid til Christian Winding og kan på det varmeste anbefale at I prøver det.

31 ottobre 2022

Jeg gik med en sportsskade i længere…

Jeg gik med en sportsskade i længere tid, som jeg fik behandlet hos både en fysioterapeut og senere en osteopat, men det gav ikke den store smertelindring. Faldt over Christians behandling, og gav det chancen. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forbedring. Nu her efter et kortere forløb på briksen hos Christian, er jeg nu skaden kvit.

Anbefaler på det kraftigeste kropsterapi hos Christian til alle som døjer med skader der holder dem tilbage for at dyrke sport eller som er til gene i hverdagen.

4 febbraio 2023