Chopnwok Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Super nem bestilling over nettet, og nem afhentning hvor maden var klar. Desværre synes vi ikke smagsoplevelsen var som håbet. Forårsrullerne og reje chipsene smagte godt. hønsekødssuppen var m... Leggi di più

Bestilt online. Fik afhentningstid om 10 minutter. Medarbejdere var venlige. Rigtig god portion af Orientalsk Stroganoff. Kød var mør og juicy. Savs med ret farve og smag. Kunne serveres på a la cart... Leggi di più

Du får den gode kulinariske oplevelse, med et personale der står med smil og hjælper. Kan stærkt anbefale deres panang og forårsruller!!❤️

Hurtig og venlig betjening med mulighed for at smage inden man valgte retten🙌 Absolut et sted vi vil komme igen🤗

1. Ristorante asiatico

Hos Chop’N Wok har vi fokus på at servere kvalitetsmad med et smil. Det er kun en mulighed når flere detaljer spiller sammen. Derfor er vi altid opmærksomme på vores råvares friskhed, hygiejne og den personlige betjening. Vi sætter en stor ære i at forkæle vores kunder med et nemt og lækkert måltid, som kan nydes på farten eller hvis man ikke kan magte at handle ind og lave mad selv. Du kan oprette en online bestilling til afhentning, eller blot komme forbi butikken med din bestilling – Maden er klar på få minutter!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har bestilt 4 menuer med kylling i…

Har bestilt 4 menuer med kylling i peanuts sous, men den ene var bøf stroganoff. Ringede og på pegede fejlen. Hende jeg snakkede med havde bestemt ikke lavet fejl, og lagde røret på!!!

26 settembre 2021

Mangelfuldt

Har rejst i østen og er vild med asiatiske retter, men må indrømme at det var en skuffende oplevelse herfra.
Der mangler grøntsager, det asiatiske køkken bugner af friske grøntsager og smag.
Alt for lidt grønt.... Og smag

1 dicembre 2020

Chop’n Wok i Aalborg

Chop’n Wok i Aalborg, på Reberbanegade plejer at være noget af det bedste take away.. Men idag da jeg kommer hjem med min aftensmad, (Glæder mig til at spise..) får jeg ikke engang spist halvdelen. Jeg kan simpelthen ikke.. (det er nr 3) Det er det mest sure mad jeg har fået hos dem til dato. Som om de har brugt gammelt fløde, mælk et eller andet væske !! Noget var der galt. Det røg ud igen. Undskylder mange gange for mit sure opstød. Men det var ulækkert ☹️

14 maggio 2020