Charge365 Recensioni 9

2,1

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Jeg kan 9/10 ganger ikke sette igang…

Jeg kan 9/10 ganger ikke sette igang lading av min bil på min egen parkeringsplass med ladeboks fra dette firmaet betalt i dyre dommer. Jeg må ringe kundeservice hver gang og det tar ekstremt lang tid. Problemet er at de ikke er kompatible med Android. Dette har stått på over ett år uten at de fikser problemet. Jeg vil sterkt fraråde å bruke dette firmaet

10 dicembre 2025

Waste of time and money.

We were so excited to see the charging station at our accommodation in Lofoton Islands. We thought it would be so convenient to charge our rental. However we had multiple problems. The only way to initiate charging was to install the app. Even with the app setup for charging is cumbersome. When the charging process started, we quickly reached $15 (about Nok 150), but the car only increased in charge from 56% to 63%. We are new to EV use. But our previous car rental in Western Norway only cost about $7 (Nok 70 approximately). After ruling out user error, I can say these Charger and app are very problematic and could cost users a lot of money for very little charge. I tried to call the company and was placed in long queue. I have emailed as well, but have not received any response.

18 settembre 2025

Har nå i 3 uker prøvd å få de til å…

Har nå i 3 uker prøvd å få de til å forstå at jeg har betalt siste trekk på konto for juni. Bevis fra bank fremlagt. Ringt og sent mail mange ganger. Nada skjer og i dag trekte de beløpet jeg allerede har betalt PÅ NYTT!! Ingen hjelp å få hos dette ubrukelige selskapet med udugelige ansatte! 😡 Banken min skal derimot hjelpe meg og få pengene igjen.

22 luglio 2025

Funket ikke

Delvis misvisende info om mulige fremgangsmåter på ladestolpen og feilinfo i meldingen fra appen (som ikke kunne brukes).
Laang telefonkø til kundeservice - som ikke hadde støtt på problemet før; at jeg ikke får ladet tross all info inne og tilsynelatende ikke noe problem.
Bilen er fortsatt uladet.

10 luglio 2025

Charge 365 fungerte godt fram til de…

Charge 365 fungerte godt fram til de ble oppkjøpt av Wattif. Problemer ble løst, svartiden var kort, prisene gode. Etter oppkjøpet skjøt prisene i taket, kundetelefonen må ha blitt kraftig nedbemannet, appen er latterlig, sikkerheten eksisterer ikke (man kan når som helst koble seg på naboens lader, og naboen får regningen). De har en nettside som man kan operere fra, men den er fryktelig vanskelig å finne, og hvis du finner den, er det utrolig kronglete å finne det man skal ha gjort. Da ender man ded å ringe, og stå leeeeeeeeenge i kø. Vi leter definitivt etter en annen operatør. Jeg tror ikke de vil ha kunder. Noe positivt? Anlegget fungerer.

4 luglio 2025

Horribel app, dyre priser

Vi har Charge365 i borettslaget, og det fungerte helt greit inntil de ble kjøpt opp i 2024 av WattIf. Etter dette ble vi servert en app som man skulle tro var fra forrige årtusen, og prisene har bare gått oppover. Nå i sommeren 2025 ble prisene justert opp til samme prisnivå som hurtigladestasjoner! Det eneste positive å trekke frem er at det faktisk er strøm i laderene, og at billadingen i det hele tatt fungerer. 1.1 stjerner i AppStore sier vel sitt. Vi ser allerede etter en erstatning hos oss.

1 giugno 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito