Kan på det varmeste anbefale bredgade14 - imødekommende, sikker, kvalitet i top, garanti som holder og ikke mindst hurtig betjening ;-) Alt dette får du på en og samme tid, hvis uheldet er ude og de... Leggi di più
Havde fået sim 2 låst min telefon, så kunne bare ikke komme på da jeg selvfølgelig heller ikke kunne huske nogle " koder " Tog så til Centrum Reparation i rødover centret, og denne mand kunne hva... Leggi di più
Fik repareret logicboard på min 4,5 år gamle Macbook Pro Retina. Selve reparationen tog under 12 timer og endda til en fornuftig pris samt 2 års garanti. Finder man ikke ret mange andre steder. Min Ma... Leggi di più
Ekstraordinær positiv oplevelse! Startede hos Green Mind, og fik dømt min mobil død uden at have den i hænderne. Fik den fixet på 5 min. hos Centrumreparation, uden beregning, og med et smil og g... Leggi di più
Din foretrukne reparatør af smartphones, tablets og computere i København K og Rødovre Centrum! Vi har eksisteret siden 2013 og fortsætter. Kom forbi og få et uforpligtende tilbud på reparation af din enhed, enten på Bredgade 14 eller i Rødovre Centrum. Vi ses!
Bredgade 14, 1260, København K, Danimarca
- info@centrumreparation.dk
- www.centrumreparation.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Min telefon har ikke ville oplade i 6 mdr. Det tog dem 1 min. at fixe. Søde og ekstremt hjælpsomme.
København K
Super god og hurtig service (Rødovre)
God service, kompetent og gode priser.
Min søn ødelagde mikrofonen på hans IPhone (tabte den ned i skål suppe 🙈).
Vi fik den bedste service/reparation at telefonen og behandling af personalet (butikken i Rødovre Centret).
De største anbefalinger herfra, i forhold til pris og service fra personalet 😊
Hurtig, effektiv og venlig service
Hurtig, effektiv og venlig service - fik fixet en knap på telefonen mens jeg ventede!
Virkelig god betjening
Virkelig god betjening - hurtig reparation og lave priser! 5 stjerner
Virkelig god service og høj kvalitet!
Fik den fedeste service igen i dag
Fik den fedeste service igen i dag. Super vejledning og og hjælp med ny skærm mm samt de er lynhurtige. Kan stærkt anbefales.
Super service
Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. Jeg var i Magasin på Kongens Nytorv og fik skiftet min Samsung skærm. Det blev fikset hurtigt og uden problemer. Kan helt klart anbefales!
Får altid den allerbedste service her
Vi er kommet her flere gange og får altid den allerbedste service. De er super hjælpsomme og altid smilende og imødekommende. Hurtig betjening og kvaliteten er helt i top.
Fantastisk service
Fantastisk service, fantastiske mennesker og helt igennem en fantastisk butik, hvor de lover hvad de holder. Fik Skiftet min skærm på Iphone 8+, og den var klar til afhentning 30 min efter.
Siger tak til CentrumReparation.
De lover en reparation på 30 min, ikke muligt!
De lover en reparation på 30 min, dette var i mit tilfælde ikke muligt - siden det kamera til min telefon, som skulle repareres, ikke var på lager. Hvilket i bund og grund også er fair nok.
Jeg blev lovet at kunne hente min telefon dagen efter (det var vigtigt at få den lavet i god tid, siden jeg stod og skulle sælge den. Her havde jeg fundet køber, modtaget penge og stod klar med pakkelabel og klar til at sende). Jeg må skuffe min køber, og sige at jeg dsv. må sende en dag senere.
Jeg ringer til butikken, kameraet er ikke kommet, og jeg må vente igen til dagen efter. Her må jeg skuffe min køber igen, hvor de vælger at trække sig fra handlen, hvilket jeg har fuld forståelse for.
Mit budskab er egentlig, at man ikke kan regne med deres tidsangivelser, og skal have god tålmodighed med dem.
Jeg klagede til ekspedienten, hvilket jeg fik intet ud af - udover en sløv undskyldning og et "det kan jeg ikke gøre noget ved". Det mener jeg godt han kan, i hvert fald ikke love en reparation på 30 min, når det går hen og bliver 3 dage.

Risposta di Centrumreparation
Tak til "Bredgade 14" for at have…
Tak til "Bredgade 14" for at have reddet min Mac fra mødet med en HEL kop the ud over tastaturet! Alt virker, - er bare SÅ glad - superservice, endda med ekstraordinært tilbud om afhentning på helligdag :)
God og hurtig service
Fantastisk service!! Helt i top
Jeg har idag (3/4 2019) været inde med min søns iphone til reparation. Det skal siges at home knappen og knappen på siden til at slukke skærmen ikke virkede. Det virkede ikke efter vi havde fået skiftet skærmen hos en anden reparatør. I butikken i Bredgade 14 konstateres det hurtigt at kablet til home knappen er revet over. Hvilket gør at telefonen ikke virker. Kim, som ser på min søns telefon, får den til at virke. Han skifter samtidig panserglasset. Og alt dette bliver lavet GRATIS. Sindsyg god service!!!! Jeg har før fået skiftet skærm i Bredgade på min Iphone X og servicen var også helt i top. Kan helt klart anbefales. Meget profesionelle.
Mvh Allan Krause Arndal
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Venligt personale som løste mit problem hurtigt og billigt. Vil bruge denne leverandør fremadrettet.
Super service
Super service, hurtig ekspedition på ødelagt skærm, Gode priser! Kan klart anbefale skoubogade 4, Kbh K :)