10/10 fick hjälp av två säljare vid namn saman och Simon på hallarna i Halmstad. Han sänkte min månadskostnad till nästan hälften. Super bemötande med charmen och glimten i ögat. Rekommenderas stort �... Leggi di più
De lurar en fullständigt! Allt såg jättebra ut. Jag var jättenöjd. Tills allt började ticka. De sa att de skulle slänga med 2 plattor om jag tecknade 2st 3-abonnemang, som vi skulle ha till kameror... Leggi di più
Varning gå inte på sälj snacket med Erik, han vill bara sälja, struntar sen helt i kunden. Sitter fast med avgift för en tv vi skulle få, va då få... den betalar vi snordyrt för varje månad, den fick... Leggi di più
Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med. Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i Ullared vill gärna nämna Saman och Wi... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Var inne på deras butik i Norrköping…
Var inne på deras butik i Norrköping och fick hjälp utav en trevlig säljare som hette Jon, och tackar han något enormt då han hjälpte mig sänka både min mobilkostnad samt bredbandet.
Tack för hjälpen!
Oseriöst företag enligt mig
Oseriöst företag enligt mig. Påstridiga säljare som vägrar ge sig. Informerar inte om det de säljer! Undvik detta företag!!!
Bedrägeri företag!
Fruktansvärt dåligt bemötande av…
Fruktansvärt dåligt bemötande av Filippe på Cellect Hallarna Halmstad.
Filippe säljer saker som inte finns hos 3, jag köpte ett kontantkort men 3 har inte kontantkort.
Akta er för Filippe. Lurendrejeri.
De står utanför butiken på Hallarna o lockar med termosar o stora kexchoklad, som de själva äter upp tydligen.
Den sämsta o otrevligaste personal jag mött på Cellect Hallarna Halmstad.
De står o pratar på ett språk man inte förstår, inte konstigt att man blir lurad.
Filippe är i Ullared, pratar med en medarbetare på Cellect i Halmstad. Jag hör hur Fillipe säger: Kunden är DUM I HUVUDET.
Polisanmälan?
Cellekt är toppenbra
Vi har bytt våra abonnemang till billigare och bättre
pris samt köpt en smart TV som vi är helnöjda med.
Vi har även blivit jättebra bemötta på Cellekt i
Ullared vill gärna nämna Saman och William som
är ärliga och hjälpsamma till tusen. 🙏🌹🙏
Vi kommer att rekommendera Cellekt till alla vi
känner.
MVH Lena
Tack för bra service dostin och amme.
Tack för bra service dostin och amme.
Bästa Kevin hjälpte oss till det bästa
Bästa Kevin hjälpte oss till det bästa. Supertrevlig och hjälpsam på alla sätt och vis!
Tack för bra konsultation med hemlarmet…
Tack för bra konsultation med hemlarmet Dostin. Bemöte oss bra och gav oss ett bättre upplägg för hemlarmen.
Cellekt Ullared säljare Dostin.
Cellekt Ullared säljare Dostin.
Vill först börja med att ❗️VARNA❗️gå inte in till dem, säg NEJ direkt när dem tar kontakt.
Dem säger att det finns gåvor att få, allt är bluff. Dem informerar inte om att allt blir en dyr månadskostnad.
Sen ändrar han summan belopp avtal allt efter hand. När man ifrågasätter honom för att man kollat upp de uppgifter han säger hos tex Tre och det han säger inte stämmer, vänder han och blir riktigt otrevlig och går till motattack.
Dessa är inga seriösa försäljare dem vill endast luras. Jag har pratat med både tre och svea och båda råder mig att polisanmäla detta.
Även min sambo blev indragen både privat och med sitt företag och det var han tydlig med att absolut inte bland in företaget men det lyckades han göra ändå.
Vårt första besök var i juni och idag håller vi fortfarande på att reda i denna härvan han ställt till med. Vi åkte även tillbaka dit en andra gång för att få reda ut allt men inte ens då har han gjort det han ska göra.
Han gör inte det han lovar och han ljuger så han kan inte ens komma ihåg vad han sagt. Inspelning av samtal finns. Och polisanmälan kommer att göras. Fler som blivit totalt blåsta och vill göra polisanmälan?
Till Dostin du borde skämmas och du borde ta bort allt från mig. Du har inte gjort ett enda rätt i detta ärendet
Ett underbart bemötande
Ett underbart bemötande. Tack för detta.
En plats med mycket bra erfarna…
En plats med mycket bra erfarna säljare. Lyssnar på problem och gör det bästa av situationen för att kunna lösa ditt problem. Personalen hade jätte mycket tålamod med mig.
Tack för en trevlig stund cellect i Burlöv och återkommer alltid när jag har frågor kring telefonin eller andra tjänster.
Är inte alls nöjd
Är inte alls nöjd, vi trodde att vi fick en bra deal med våra mobiler/abonnemanget men i själva fallet blev vi lurade som slutade med att vi skulle betala 1095:- extra. Tur man kom på det och lyckades lösa det. Så rekommenderas inte alls..
Schysst butik,
Schysst butik,
Fick med en sprillans ny xbox och tv!
Tack Dostin.
Bra service av Dostin som grejade med…
Bra service av Dostin som grejade med mina abonnemang och fixade den nya samsung 25. Tack för en bra upplevelse!
Nöjd med larmdosor och Samsung telefon
Jag tyckte Dostin var pedagogsik och hjälpte mig med en bra deal. Fick larmdosor som fick mig att känna mig trygg och en ny telefon till ett bra pris
Fick trevlig hjälpa i Ullared från…
Fick trevlig hjälpa i Ullared från Felipe & Dostin
Påstridiga säljare som knappt kunde ta…
Påstridiga säljare som knappt kunde ta ett nej när vi jämfört och jag inte va nöjd med resultatet.
Vi har fått ett bra bemötande och fått…
Vi har fått ett bra bemötande och fått hjälp med våra abonnemang. Vi är super nöjda Tack Amme och River
River på Cellect, Ullared
Jag upplevde kundbemötandet i toppklass!
Mycket trevlig, härlig chargong men samtidigt kunnig och proffsig. Rätt man för ett serviceyrke! <3
Tusen tack River! Du är en riktig stjärna!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.