4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring en een probleem lossen ze snel op

Pvc klik strokenvloer bij Cavallo besteld. Ze zijn goed bereikbaar of reageren snel op mail. De vloer werd snel en in goed overleg geleverd. Helaas een pak met stroken beschadigd, kan gebeuren. Excuses, erg vervelend en er werd snel een doos met nieuwe stroken bezorgd. Een aanrader dus.

16 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Via cavallo pvc vloer, zeer tevreden

Via cavallo pvc vloer gekocht, na veel gezoek bij cavallo beland vanwege, collectie. Denken en adviseren uitstekend met klant mee. Zijn erg flexibel en bieden goede service. Reageren snel en adequaat op vragen( en komen afspraken na( kunnen veel andere bedrijven iets van leren. Vloer is keurig gelegd, nette vriendelijke leggers. Ook de prijs en ( niet onbelangrijk) aftersales is prima.
Kortom, zeer tevreden en aanbevelenswaardig bedrijf.

12 luglio 2023

Beste Cavello floors

Beste Cavello floors
Bedankt voor de fijne samen werking, het snelle leveren en het vakwerk wat er verricht is! We zijn er heel blij mee. Het is helemaal naar wens en in de toekomst komen we zeker bij u terug. En bedankt voor de heerlijke fles wijn die we kregen van de bezorger, voor de afname van de vloer
Vriendelijke groet Remon Pellicaan

16 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Recent een mooie vloer bij jullie…

Recent een mooie vloer bij jullie gekocht, waar we heel blij mee zijn.
We zijn goed geadviseerd met de aankoop en tot op de laatste afwerking is alles heel correct verlopen.

We gaan er veel plezier aan beleven.
Hartelijk dank namens familie de Vries

15 ottobre 2022
Valutata 2 stelle su 5

Cavallo Pvc vloeren

Cavallo - Floors is een groothandel en detailhandel in vloeren . Ik vroeg in april 2022 bij Cavallo een offerte aan voor een merk pvc visgraat vloer aan .
Cavallo heeft geen showroom maar wel een groot assortiment merk pvc op stalen van ca. 70 x 40cm .
Je kiest de pvc vloer die je hebben wil en Cavallo gaat er een vloerenlegger bij zoeken . Daarop volgt een offerte en die ontving ik binnen 4 dagen .
De offerte voor de pvc , egaliseren en het leggen was in totaal goedkoper dan bij andere vloeroffertes steeds natuurlijk voor hetzelfde merk en soort .
Uit de offerte onderdelen bleek dat het prijsverschil zit in het legloon en egaliseren . Daarover heb ik met Jan , de eigenaar van het bedrijf nog even contact gehad .
Maar ik zou mij op de kwaliteit van de vloerenlegger niet ongerust behoeven te maken .

Op vrijdag 8 juli werden de dozen pvc geleverd .
Tot dan gaat alles goed .
Maandag 11 meld de vloerenlegger zich voor egalisatie en I.p.v. een dag werk is de vloer van 175m2 in een paar uur ! klaar .
Dan volgt het leggen van de vloer . Door Cavallo wordt een waslijst aan voorwaarden voor het ideale leggen meegestuurd met de faktuur waaraan niemand kan voldoen . Deze lijst wordt meegestuurd om de verantwoordelijkheid van Cavallo te vrijwaren .

Als ik.om de hoek naar het werk kijk zie ik dat op veel plaatsen teveel ruimte zit tussen de vloerdelen . De volgende ochtend nog even gekeken en zag dat vloerdelen niet goed waren gelijmd en omhoog stonden .langs de kozijnen van het balkon , langs de radiatoren en bij de deuropeningen waren onjuist afgesneden delen opgevuld met pvc strookjes om de openingen te dichten . De ruimten tussen de pvc delen wordt opgevuld met een soort vulmiddel uit een blik . Na een paar keer met een vochtige doek wordt dit vulmiddel eruit gewassen en ontstaan er weer kieren tussen de pvc delen .
Ik heb Cavallo laten weten dat we zeer ontevreden zijn over het resultaat , maar ja de vloer ligt er al in en we zijn al verhuist .
Een waarschuwing voor potentiële kopers van pvc vloeren : koop geen “ voordelige” vloer bij Carvallo .
Hoe goed het pvc materiaal ook is , een waardeloze door Carvallo geleverde vloerenlegger verprutst het resultaat.
Cees van Leeuwen

27 luglio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più