Jeg har kun positive ting at sige om Cavaleros. God kvalitet, flot design og en kundeservice, der virkelig tager sig af kunderne.

Verdens bedste ridetøj, holder farve og form i MEGET længere tid end de fleste andre mærker. Butikken i Slagelse er en fornøjelse at besøge, både hvad angår service men bestemt også æstetik ⭐️ Luk... Leggi di più

Hej Cavaleros. Jeg har lige modtaget mine nye tights, Sevilla Shaping og de er bare sindssygt lækre, sidder fantastisk og føles superbløde! Bedre end forventet. Og de bedste tights jeg har haft, m... Leggi di più

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Verdens bedste…

25 marzo 2026

Meget god

Meget tilfreds med mit køb hos Cavaleros. Ridebukserne er komfortable og slidstærke, og leveringen gik uden problemer.

28 marzo 2026

Verdens bedste ridetøj

Butikken i Slagelse er en fornøjelse at besøge, både hvad angår service men bestemt også æstetik ⭐️ Luksus kvalitet til overkommelig pris!

18 marzo 2026

Har bestilt en vare som jeg bestilt

Har bestilt en vare som jeg rent faktisk står og skal bruge akut og den står som værende på lager på deres webshop. De har bekræftet ordren men derudover er der intet kommet. Så jeg kontakter deres kundeservice som så er lukket indtil 16/3 og kan nu læse på deres hjemmeside at de først sender varer derefter . Det burde have stået klart og tydeligt i deres webshop

11 marzo 2026

Kunde nærmest fra starten af

Jeg plejer flittigt at handle ved dem og har altid været glade for deres produkter, og har købt deres ridebukser siden de startede med at sælge dem, men må sige der er for mange fejl når man bestiller til Black Friday bestilte jeg et par ridebukser til mig selv og til min man bliver ringet op at der var sket en fejl så de bukser jeg havde bestilt til mig selv slet ikke var på lager ( og denne oplevelse er ikke enkeltstående), de sender de andre bukser, men da de kommer er det den forkerte vare en billigere bare end jeg har bestilt jeg kontakter dem og bliver bedt og m at sende varen retur og de vil derefter sende den rigtige, jeg sender retur men hører intet før efter nytår at de heller ikke har den vare på lager får refunderet pengene og får at at vide at jeg kan finde en anden model og de vil give mig Black Friday rabat på den, men der er julen længe overstået og jeg måtte finde en anden gave så lod det derfor ligge fordi jeg sideløbende havde haft en anden kommunikation over den første reklamation jeg nogensinde har lavet, forår/sommer sidste år købte jeg et pandebånd til min hest men havde fra starten haft problemer med at det sprang op i den ene side (altid) den samme imens man red lige meget hvor omhyggeligt jeg forsøgte at sætte det på indtil den pynte dims faldt der skulle hjælpe med at holde det på plads faldt af, det er ikke ligefrem et billigt pandebånd tværtimod mener jeg gav 1299kr valgte derfor at kontakte kundeservice og forklare dem situationen blev mødt af en meget afvisende forklaring om hvordan det ikke kunne passe og det måtte være min montering der var problemet, til sidst ente samtalen ud i at de sagde jeg kunne sende et billede af pandebåndet så de kunne se om der var noget galt, jeg forklarede at det var formålsløst eftersom man ikke kunne se problemet, men kun kunne mærke at det ikke ville sætte sig fast, derefter fik jeg at vide at jeg bare måtte købe en ny dims at sætte på og forsøge igen, synes det var lidt dyrt at betale fragt for det så besluttede at tage forbi standen til hingstekåring og spørge om de havde en med man kunne købe mage til ubehøvlet behandling skal man lede længe efter, min veninde der var med var chokeret over sådan en sur måde hun valgte afbryde hende jeg spurgte om det på og svare så surt, så tror det er på tide at jeg finder et andet sted at købe ridebukser fremadrettet selvom jeg har købt mindst 3 par om året

28 novembre 2025

Desværre en rigtig dårlig oplevelse

Desværre en rigtig dårlig oplevelse! Vi bestilte nogle ridebukser til min datter i december. Vi havde bestilt dem i brune, men dagen efter bliver vi ringet op, hvor de fortæller at det var en fejl at de var på lager på hjemmesiden. De spørg om de i stedet må sende dem i sort. Vi siger ja til det, men med forbehold for at få dem ombyttet til de brune, når de er på lager hvis vores datter helst vil det. Ingen problem siger de, vi skal bare bestille de brune, når de igen er på lager, og så sende de sorte retur.

Men herfra slutter den gode kommunikation. Vi har modtaget de rigtige ridebukser, men her 4 uger efter har vi stadig ikke fået vores penge retur. Vi har skrevet flere mails, men uden respons, og vi har ringet et utal af gange, uden at komme igennem. De svare hurtigt når bestillingen skal laves, men ligeså snart at det handler om returnering, så er der ingen kommunikation.

4 febbraio 2026

Kundeservice

Jeg har d. 14 december 2025 returneret en vare ( vinter ridebuks ) til ombytning / returnering . D.13 januar 2026 har jeg stadig intet hørt omkring min returnering . En måned senere ……14 januar 2026 skriver kundeservice og beklager pga. travlhed.
D.19 januar 2026 har jeg stadig ikke fået penge tilbage eller anden str.

Sjældent oplevet SÅ dårlig kundeservice da det er en vinterridebuks , som snart ikke er aktuel længere.

19 gennaio 2026

Mega god service

Mega god service

Jeg havde en stand i 4 uger i cavaleros preloved, og det gik over alle forventninger. Jeg fik solgt en hel masse ting.

Jeg har også selv købt ting derhenne - man kan virkelig finde gode ting til gode priser!

Personalet var virkelig søde og hjælpsomme.

Så alt i alt en virkelig god oplevelse, jeg kommer helt sikkert tilbage

20 ottobre 2025

Pre-used

Har haft stand på preused siden opstart i december, og har solgt for 4500kr på ting jeg alligevel bare havde til at ligge. Har været rigtig glad for det.

14 ottobre 2025

Imponerende god service 😁👍 tak Mette

Imponerende god service 😁👍
Bestilte et wave G4 deep spectrum pro, lysterapi tæppe, i størrelse medium.
Til at behandle min hunds rygsmerter.
Blev så ringet op dagen efter, og blev tilbudt en størrelse large, til samme pris. Da medium var i rast ordre.
Et større tæppe betyder bare et endnu større arbejdsfelt.
Og pris forskellen, er temmelig stor.
Så det var et virkelig godt tilbud 😁

Da jeg fik tæppet hjem. Var jeg lidt nervøs, for om jeg kunne gøre noget forkert. Når jeg skulle behandle min hund med tæppet.
Så jeg ringede, til deres kundeservice.
Og kom (igen) til at tale med Mette.
Som bare er noget af det sødeste.
Hun forklarede, mig om sikkerheden, ved produktet, og hvad hendes egne, og andre kunders erfaringer, var med lysterapien.

Nu bruger både min hund, og jeg selv, tæppet hver dag, med glæde.

Kan både anbefale deres produkt og forretninge, på det varmeste 👍
Tusind tak Mette 🥰

1 ottobre 2025

Meget tilfreds!👌🏼

Meget tilfreds!👌🏼 Vi har haft stand i 3 måneder og det fungere super godt. Vi bor langt væk og kommer ikke tit forbi, Trods det fremstår vores stand altid pæn og overskuelig.
Altid rar og venlig betjening.
Stor anbefaling her fra.

8 ottobre 2025

Dårlig service

Vær opmærksom på at varer ikke kan refunderes her med penge retur, hvis man først har prøvet at bytte og prøve en anden størrelse - inden for 14 dage endda. Blev så overrasket over, at en buks IKKE kan refunderes og penge retur - gav det først en chance og byttede til et nummer større.. og med det samme indenfor en uge ville vi returnere, da de stadig ikke passede - det kan man så ikke når man har benyttet muligheden for først at bytte til anden størrelse. Det er jo helt hen i vejret at have sådan en service og bytteregel. “Det står i vores handelsbetingelser” får jeg bare at vide, men nej det gør det faktisk ikke - først når man påbegynder en returnering -det er bestemt ikke tydeligt og vigtigt lige at få den detalje med, at man ikke kan benytte begge muligheder med først at prøve en ombytning og derefter returnere med penge retur - indenfor 14 dage. At I påstår at det er service bliver vi ikke enige om.
Så vær opmærksom her!
Og.. så bliver man blokeret og slettet kommentar på deres Facebook når man skriver denne kommentar og gør andre opmærksom på dette.

7 ottobre 2025

Virkelig fedt at have en stand

Virkelig fedt at have en stand. Fik solgt meget mere end jeg havde forventet. Fedt koncept og virkelig nemt. Jeg satte bare mine ting på standen og så blev det solgt, så jeg skulle ikke gøre noget ekstra. Mega fedt, kan klart anbefales!

29 settembre 2025

Et fantastisk sadelunderlag.

De kraftigste anbefalinger til Cavaleros sadelunderlag prestige crystal diamond underlag. Ligger fantastisk på hesten, der medfølger både kort og lang strop til fastgørelse på sadlen, men jeg har erfaret at det bliver liggende og bruger underlaget uden. 3 separate huller til gjordstropperne, hvilket gør at grotten ligger helt perfekt og ikke kan glide. Derudover kan nævnes at det er forhøjet ved fortil, så det ikke klemmer på hesten.
Jeg er ret sikker på, at jeg kun kommer til at bruge Cavaleros underlag i fremtiden.

27 settembre 2025