Cauciucuridirect Recensioni

120
TrustScore 4 su 5

3,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

You bastards! Stay well away from this shop. I ordered two tyres on 30 July, and on 7 August only one was delivered – which, thankfully, I didn’t collect. I immediately requested the order be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Am luat a doua oara in decurs de un an de la ei anvelope Continental, in primavara UltraContact, si acum Winter Contact TS 870 ambele pe 16 si au ajuns in 2-3 zile cu dot recent ambalate cate doua de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Am cumparat un set de 4 anvelope de vara Nokian Powerproof 235/55/17 de vara pentru un Suv !!! Foarte multumit de achizitie, calitatea anvelopelor, pretul imbatabil la acea ora si promtitudinea si pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Buna Sunt foarte mulțumit de anvelope ! Fie umed sau uscat anvelopele fac fata cerințelor normale de condus . Prețul de 402 Ron /anvelopa este un preț foarte bun comparativ cu celălalte mărci S... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gommista
  2. Negozio di accessori per auto
  3. Negozio di ruote

Informazioni su Cauciucuridirect

Scritti dall'azienda

Cauciucuridirect.ro este specialistul tău online pentru anvelope de toate mărcile și dimensiunile. Găsește anvelopele potrivite pentru vehiculul tău într-o selecție excepțional de variată – fie că este vorba despre o mașină mică, limuzină, motocicletă sau autoutilitară, vei găsi întotdeauna anvelopele potrivite la un preț avantajos.

Viteza este punctul forte al Cauciucuridirect.ro: de pe internet, direct pe drum. Chiar și în perioadele de vârf de primăvară și toamnă, acest comerciant online de anvelope asigură disponibilitate constantă datorită stocului său extins.

Cauciucuridirect.ro oferă o gamă excepțional de variată de anvelope și accesorii auto în diverse categorii de produse, precum:

Delticom OE, compania din spatele Cauciucuridirect.ro, este unul dintre pionierii vânzării online de anvelope și administrează magazine online în peste 40 de țări. Din anul 1999/2000, compania oferă o selecție variată de anvelope online.

Datorită unei rețele extinse de parteneri de montaj, clienții își pot trimite noile anvelope direct la un atelier profesional de montaj în momentul plasării comenzii.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(120)

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Cauciucuri best off

Am mai cumparat astfel de cauciucuri si sunt foarte multumit de ele, recomand oricand oricui.

4 febbraio 2025

Bună ziua, TEODOR-SEBASTIAN SAULEA,

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră. Ne bucurăm să aflăm că sunteți mulțumit de cauciucurile achiziționate și apreciem recomandarea dumneavoastră. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.

Vă stăm la dispoziție și vă așteptăm cu drag pentru viitoare comenzi!

Echipa Cauciucuridirect

Valutata 1 stelle su 5

The worst possible delivery by DPD.

The worst possible delivery by DPD.
I had to order twice these tyres because DPD courier sent back the tyres without even contacted me. And this is not the first time they did it.
I don't recommend bying from cauciucuridirect.ro as long as they deliver with DPD.

30 gennaio 2025

Dear Mr. Viorel,

Thank you for your feedback, and we sincerely apologize for the inconvenience caused by the delivery issues you've experienced with DPD.

We understand how frustrating it must be to have your tyres sent back without prior contact, and we deeply regret that this has happened to you. We value your business and your satisfaction is very important to us.

Please know that we are actively working with our delivery partners to address this issue and improve the delivery process. In the meantime, if there's anything we can do to assist you with your order, please don’t hesitate to reach out to our customer service team. We are committed to ensuring a smoother experience moving forward.

We appreciate your understanding and hope to serve you better in the future.

Kind regards,
Team Cauciucuridirect

Valutata 1 stelle su 5

Customer serviciul si livrarea sunt…

Customer serviciul si timpul livrarii sunt oribile (trebuia sa astept 2 saptamani si tot nu o venit)

18 novembre 2024

Stimate domn/doamna,

Ne pare rau ca nu sunteti multumit/multumita de serviciile noastre.Depozitele noastre sunt externe, durata de livrare apare si pe site. Livrarea se face intre 2-7 zile lucratoare de la expedierea anveliopelor din depozit.

Comunicare excelentă

Comunicare excelentă, timp de livrare foarte rapid. Mulțumesc mult.

Bună ziua, Andron Radu,

Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm să aflăm că ați avut parte de o comunicare excelentă și de o livrare rapidă. Apreciem foarte mult feedback-ul pozitiv și suntem aici pentru orice întrebări sau nevoi viitoare.

Bună ziua, Liviu Marius Cirtina,

Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm să aflăm că ați fost mulțumit de serviciile noastre prompte și de calitate. Apreciem feedback-ul dumneavoastră și suntem aici pentru orice întrebări sau nevoi viitoare.

Bună ziua, Razvan Grecica,

Vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră! Ne bucurăm să aflăm că apreciați calitatea produselor noastre și profesionalismul companiei. Apreciem foarte mult feedback-ul și suntem aici pentru orice întrebări sau nevoi viitoare.

Valutata 4 stelle su 5

Anvelopele au dot 2024 ceea ce m-a…

Anvelopele au dot 2024 ceea ce m-a surprins in mod plăcut! Un impediment este faptul ca una dintre ele a venit strâmbă probabil de la transport! Încă nu le-am pus pe mașină să văd cum se comportă!

Bună ziua, HAZAPARIU GABRIEL,

Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm că anvelopele au un DOT 2024 și că ați fost plăcut surprinși de acest aspect. Dacă vor apărea probleme cu anvelopele, vă recomandăm să ne contactați pentru a rezolva situația. Așteptăm cu nerăbdare să auzim cum se comportă anvelopele pe mașină!

PROFESIONALISM!

PROFESIONALISM!
Livrare rapida!

Bună ziua, Necula Alexandra,

Vă mulțumim pentru recenzie! Ne bucurăm că ați apreciat profesionalismul nostru. Feedback-ul dumneavoastră înseamnă mult pentru noi și suntem aici pentru orice nevoi viitoare.

Best experience

Best experience, i bought 2 times and everything was as expected. I bought recently 4 tires and after one month i saw are wrong sizes. They took them back and returned the money. One one shop who deserves promoted!!

1 novembre 2020

Cauciucuri de calitate

Cauciucuri de calitate, preturi accesibile, livrari chiar si in perioade grele

2 aprile 2020

Recomand

Recomand! 5*****

2 aprile 2020

Acest shop este foarte bun

Acest shop este foarte bun
Recomand cu multa incredere site-ul pentru ca are o gama larga de produse si toate comenzile facute de mine si prietenii mei au fost onorate la timp si cu succes. Eforturile echipei care se ocupa cu acest shop online sunt de apreciat!

24 marzo 2020

Valutata 5 stelle su 5

Good price, fast delivery, very satisfied!

I ordered my tyres from cauciucuridirect.ro and got them after 2 days. Price was good, ordering was easy, fast delivery. This is how a online shop should be, I can only recommend it!

9 dicembre 2016

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più