Casinoevents Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,6

Ved vores årlige sommerfest havde vi i år valgt et tema som var Gangster og ingen gangster fest uden et ordentligt Casino. Casino Events var det bedste tilbud, med fin fleksibilitet i tid og udv... Leggi di più

der var en mindre misforståelse med bookingen, idet vi mente der var tale om en forspørgsel og ikke decideret booking. menvi var blevet tilbudt en rigtig rimelig pris på et rigtig godt arrangement. De... Leggi di più

Har brugt casinoevent 2 gange nu og begge oplevelser har været helt perfekte. Sjov underholdning til festen, god korrespondance med firmaet. Ville klar bruge dem igen!

1. Azienda di gestione di eventi
  2. anche in
  3. Agenzia di intrattenimento
  4. Intrattenitore

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Arrangør af CasinoEvents til både firma og privat. Underholdning til eksempelvis firmafest, julefrokost, rund fødselsdag, konfirmation eller polterabend

Informazione importante

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tusind tak for fantastisk underholdning…

Tusind tak for fantastisk underholdning til vores søns 15 års fødselsdag - konceptet gik rent ind blandt alle teenagere (og voksne) :) Stor ros til dealerne, der var professionelle og styrede slagest gang med lige dele autoritet og pædagoisk forklaring, så alle kunne være med. Udstyret var tip top og lækker casino belysning, så stemningen var sat!

11 settembre 2018

Event for vores ledere

Vores firma har fornylig brugt Casinoevent til vores ledersamling med stor succes. Efter at arrangementet blev bestilt har Carsten og hans team stået for al planlægning, så det eneste vi skulle var at nyde en fantastisk aften med vores ledere.

Evalueringen fra butikscheferne har indtil været fra fantastisk til det bedste event vi nogensinde har haft på en ledersamling, og det var virkelig noget der kunne samle folk, hvor vi typisk har set dem i små grupperingen med folk de kendte.

Alt i alt et fantastisk setup fra start til slut.

Martin Callsen
Telenor

30 agosto 2018

I forbindelse med et firma event lejede…

I forbindelse med et firma event lejede vi Casinoevents til at underholde i to timer. Vi havde lejet tre borde inkl dealere til 150 medarbejdere. Både op til, under og efter eventen agerede Casinoevents meget professionelt, og de har vores varmeste anbefalinger. Vi vil i hvert fald altid hyre dem igen, hvis vi holde casino aften :-)

20 agosto 2018

Giver dem max antal stjerner :-)

Helt fantastisk setup.
De klarede 130 gæster og det var et virkelig vellykket indslag, for alle!
God service fra start til slut, både under booking, på selve dagen og efterfølgende. De er nogle søde friske fyre.
Vi vil helt klart bruge dem igen og 100% anbefale dem til andre.

24 maggio 2018

Casinoevents til konfirmation

Vi har nu prøvet Casinoevents to gange - senest til vores konfirmation i april. Altid professionelle og gode til at supportere alle aldersgrupper, så alle får en god oplevelse. Mega gode til at skabe god stemning og fest - kan varmt anbefales 😊

12 maggio 2018

Casino KMC

Casino KMC

2 timers casino som indledning til vores julefrokost, viste sig at være et perfekt valg, takket være Casinoevents fine arrangement med borde og dealere. Det kan varmt anbefales.

13 dicembre 2017

Absolut kun de bedste anbefalinger …

Absolut kun de bedste anbefalinger herfra! Hurtig indsats, selv om vi var ude i allersidste øjeblik. Vender hurtigt tilbage med opfølgning på spørgsmål og stillede på selve aftenen op med et meget oplagt team, der på bedste vis introducerede os til Black Jack og Roulette.
Rigtig godt event - vi booker gerne igen!!!

7 dicembre 2017

Super sjov event til årets julefrokost

Super sjov event til årets julefrokost

Vi havde booket Casinoevents til en times underholdning ved vores julefrokost. Super professionelle folk, alt klappede som aftalt og planlagt og alle gæster gik op i spil med liv og sjæl og højt humør.

Kan helt klart anbefales!

6 dicembre 2017

Tøv ikke med at tage kontakt!

Vi havde hyret Casinoevents til at komme til vores firmafest i Skjern Kulturcenter. Vi havde 2 blackjack borde og et roulette bord. Det var en succes. Folk hyggede sig, small talkede rundt omkring, havde bare en god oplevelse. Når man nu ikke er stamkunde på diverse casinoer rundt omkring i landet, eller bor i Las Vegas, er det her et rigtig godt alternativ. Kan klart anbefales.
Nem at aftale med.
Fornuftige priser.
Præmier ved større arrangementer.

14 novembre 2017

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
Dygtige dealere, tiden gik hurtigt og alle hyggede sig med det.
Kan kun anbefales 👍🏻
Var hyret til et arrangement i vores personaleforening.

5 ottobre 2017

Så godt arrangement!

Vi havde fornøjelsen af Casinoevent til vores årlige sommertur i firmaet, og det var bare en kæmpe succes! Alle kunne være med, og alle hyggede sig voldsomt med det!

14 settembre 2017