Værste service i Rødovre, find et bedre sted hvor de ikke er så aggressive, han ville slet ik høre hvad jeg ville han siger vi laver ikke Mercedes eller Audi her selv om han var igang med at lave en.... Leggi di più

Fik fra VW forhandler henvisning til Cartrends om eftermontering af tåge/kurvelys på min VW Golf 7 ... Havde dog allerede læst om dem på nettet - og taget kontakt til René hos Cartrends i Rødovre.... Leggi di più

Infotainment-skærmen på min VW ID.3 havde sit eget liv, hvorfor den skulle skiftes. René bestilte en ny skærm hjem til dagen efter, og efter fem minutter var den skiftet uden problemer. Bilen har de... Leggi di più

Endnu engang et super besøg hos René i Rødovre. Fik allerede tid dagen efter, til et akut problem som han løste hurtigt og professionelt, trods det, at et autoriseret Seat værksted havde fejlvurderet... Leggi di più

1. Negozio di accessori per auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Cartrends giver dig det største udvalg af custom alufælge, chiptuning, undervogne, udstødning - Vi hjælper dig med styling af din bil. Unikke løsninger efter dit behov.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Værste service i Rødovre

10 marzo 2026

Det mest professionelle på VW ID.4 jeg…

Det mest professionelle på VW ID.4 jeg selv som er mekaniker har oplevet. Da Rene`, som er ejer af biksen får alt kompliceret elfejl samt Opgraderinger, og speciel montager som anhængertræk, fra de autoriserede værksteder, tillader jeg mig at sige “ dette er en stor specialist på VW /Audi/Skoda/Seat.
Heldigt at vi har Cartrends i København.
Stor anbefaling herfra.18

18 dicembre 2025

Blev mødt med aggressiv og arrogant adfærd

Jeg havde bestilt et bilsyn kl 15:45, jeg møder op på pladsen i god tid, og parkerer kort i en "flaskehals" da jeg ikke kendte området, og var i tvivl om hvor jeg skulle holde imens jeg ventede. Sekundet efter at jeg stiger ud af bilen bliver jeg råbt af med en konfronterende og aggressiv tone af en gråhåret synsmand/mekaniker: "Hvad så tror du bare du skal holde der og spærre for alle de andre hva!!??" Hvortil jeg svarer, undskyld, jeg steg blot ud for at spørge hvor jeg kunne parkere? Manden mig kigger vredt og truende i øjnene med knyttede næver, og bliver ved med at skælde mig ud som om jeg var et barn, og fortæller mig at jeg bare skal komme afsted og finde et andet sted at holde. Jeg beder ham pænt om ikke at være så aggressiv og spørger en sidste gang hvor jeg kan parkere. Han svarer mig med en utroligt frustreret og nedladende tone at, jeg bare skal køre væk og parkere et andet sted.. dét gjorde jeg så, jeg bakkede ud, afmeldte min aftale og kørte hjem. Har aldrig oplevet så uproffessionel og upassende opførsel. Her skal jeg godt nok IKKE have synet min bil nogensinde.

13 ottobre 2025

Cartrends i Rødovre

Jeg besøgte Cartrends i dag. Aftalerne blev overholdt. René har bare styr på det hele. Resultatet var super. Har ingen problemer med at komme igen. Er meget tilfreds.

6 agosto 2025

Var åbenbart så letsindig og dum

Var åbenbart så letsindig og dum, at vælge og besøge cartrend i Rødovre, uden at ha booket en tid på mail først, det skal jeg da hilse og love for at Rene fik fortalt mig på en måde der ikke var til at misforstå.
Jeg nåede kun at stikke hoved ind, på hans rigtige pæne værksted, sige pænt hej, må jeg spørge dig om et spørgsmål, så sprang han en pakning i hoved, han fik en seriøst en mindre nedsmeltning.
Jeg går selv til dagligt på et værksted, hvor kunderne kan komme ind, det kan godt være irriterende, men jeg/vi ville aldrig flippe ud på den måde, sådan kan man ikke behandle en mulig kunde.
Jeg har hørt han er rigtig dygtig til det han laver, men også at han skulle være en rimelig speciel fyr og det kan jeg så godt bevidne.
Jeg ville nok overveje om en at de andre i branchen ikke kunne være en god idé, at besøge i stedet for.

29 maggio 2025

Jeg skulle have bakkamera på min golf 8…

Jeg skulle have bakkamera på min golf 8 GTE.
Til at starte med, tog jeg ud til VW i Frederikssund. Men de takket nej tak til opgaven, men i stedet anbefalet Cartrends.
Det var en sand fornøjelse hele vejen igennem. Jeg fandt det korrekte produkt inde på hjemmesiden, købte med montering.
Dagen efter skriver Rene til mig på mail.
Vi aftaler at det bliver monteret 3 dage efterfølgende. Jeg skal regne med 1-2 timers arbejde.
På dagen møder jeg Rene, meget imødekommende og glad. Service niveauet er i top.
Jeg bliver tilbudt at vente inde i hans venteværelse, hvor der mulighed for en lille kold sodavand og en gang snacks.
Tiden flyver og tror ingen gang der går en time, før han er færdig.
Virkelig et flot stykke arbejde, ikke sidste gang jeg bruger Rene. Og vil helt klart anbefale ham til andre

9 maggio 2025

Den bedste VW ekspert i DK

Jeg har brugt René flere gange hen over de sidste mange år til at hjælpe med montering af udstyr på fler VW biler: Golf, Passat, ID3.

Han ved ofte mere om bilerne end VW værkstederne i DK, og der er ikke en finger at sætte på hans arbejde.

Jeg kan godt genkende nogle af de kommentarer herinde, omkring hans måde at kommunikere på, men hvis man selv udviser åbenhed omkring dialogen, er han en jeg vil anbefale til hver en tid.

13 novembre 2024

Yderst professionel og høj service!

Bilen har derudover reklamationsret, hvorfor forhandleren betaler for udskiftningen. René afregner bare direkte med denne, så jeg ikke skal stå med et større udlæg indtil pengene refunderes.
To hovedpiner som jeg takket være en god service nu slipper for!

27 settembre 2024

Super service og hurtig hjælp 🤩

For et stykke tid siden og med kun lidt over halvanden uge til sommerferien, valgte vores Composition multimedia skærm at gå i sort 🫣…en hurtig fejlsøgning erklærede skærmen for “død”…René fra Cartrends var hurtig på tasterne til at prissætte og bestille en ny fra VW, efter 1 uges venten på reservedelen fra Tyskland ankom skærmen så i dag, altså dagen før vores sommerferietur 😅🫣

René tilbød at jeg kunne kigge forbi med det samme, og få skærmen monteret i dag så bilen kunne være klar til morgendagens ferietur 🤩😊🙏🙏🙏

Fantastisk super service fra René og alt spiller bare 😁 Jeg kan varmt anbefale andre at tage kontakt til Cartrends og René via e-mail, han svare hurtigt og præcist samt overholder alle aftaler.

Iøvrigt kan det så også nævnes som bonus-info, at VW ville have 2,5 gang mere i betaling for det samme stykke arbejde som kun tog 15. min. at udføre 🥴🤯

18 luglio 2024

Cartrends ved hvad de laver!

Jeg havde købt en aktiveringskode til Smartlink hos Skoda. Trods 3 forsøg hos Skoda virkede det ikke og det bakkamera som René havde installeret i min bil holdt op med at virke. Fordi det var eftermonteret kunne Skoda desværre ikke få det til at virke. Det tog René et splitsekund og vupti så var kameraet tilbage. Samtidig fik jeg af René at vide at mit Smartlink aldrig vil virke med kabel. Det kræver anskaffelse af en Dongle til trådløs Android Auto. Og endnu engang vupti nu virker også det. Hvad Skoda København ikke kunne klare eller oplyse mig om kunne René. Tak for det.

8 marzo 2024

Jeg havde en udfordring med at min…

Jeg havde en udfordring med at min Superb tabte motorkraft. Rene tog bilen ind dagen efter og meget kort tid efter havde Rene fundet fejlen (den loggede ingen fejl og viste ikke fejl i instrumentbordet). Et par timer senere var den klar til afhentning, og køre nu fantastisk. Rene får min varmeste anbefaling.

12 gennaio 2024

Super og hurtig løsning af problem

Sådan er sku imponeret at Rene fra Cartrends. Fik løst manglende lys problemer på 15 minutter.
Noget som vw i dk og Tyskland ikke ville forsøge at løse. Amatøre!!
Stor tak til Rene igen igen.
Han kan sku noget.
Så har du el problemer mm
Så er det bare at kontakte ham

4 settembre 2023