Min søn købte en GAS MAX B1-16 og en GAS MAD A2-1200-2 samt et sæt 35,5 kvadrat kabelsæt Vi monterede det hele og lige fra starten var det som om at forstærkeren ikke ville levere og slukkede ikke... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har fået monteret ekstra lydisolering i bilen for at dæmpe højttaler brummen for et par måneder siden pris 750,-kr. Fik beskeden både ved afhentning samt bestilling af ordren , hvis ikke det var... Leggi di più
En øv omgang! Jeg var forbi Carsound og montere forstærker og subwoofer. Subwoofer var egentlig fin nok. Efter montering af forstærker har jeg dog bemærket flere dårlige ting. Der er en slags ‘ge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CARSound Bilstereo er Danmarks største onlineforhandler for støjdæmpning og lyd i bilen, og vi monterer naturligvis også! Levering fra dag-til-dag.
Informazioni di contatto
Middelfartvej 3, 5000, Odense C, Danimarca
- +45 70 70 70 47
- www.carsound.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har haft en super god oplevelse ved…
Jeg har haft en super god oplevelse ved Carsound Odense. !
Når man er selvstændig tømrer og bruger rigtig meget tid på landevejen, er det meget vigtigt med noget god lyd og komfort i bilen, og det sørgede Carsound Odense for!
Nu er det pludselig blevet sjovere at sidde i bilen 🙏😜
Min søn købte noget GAS bilanlæg
Den var monteret via High-level input og med lidt kommunikation frem og tilbage og fra min side en smule irritation da jeg følte at der blev sået tvivl i min installation blev vi enig om at den skulle retur
Vi modtager en retur label og uden videre nogen kommunikation modtog vi en pakke med en sprit ny forstærker i som bare spiller helt fantastisk
En rigtig god oplevelse.
Helt igennem fin og professionel oplevelse. Kørte til butikken herfra Odder, lige for at finde et sæt højttalere og høre mht montering. Det kunne heldigvis lade sig gøre efter deres frokostpause, så det var perfekt. Så en god gåtur med masser af frisk luft senere, så var det hele klaret og jeg kunne tage afsted igen mod Jylland.
Mine bedste anbefalinger herfra.
wow hurtig levering og wow en god lyd…
wow hurtig levering og wow en god lyd købet GAS MAD X1-44 Højtaler ordre nummer CA 193341....
lyddæmpning af Renault 5
jeg har fået støjdæmpet min Renault 5 i døre og bagagerummet
lyden fra Harman kardon anlægget bliver bare vild
godt arbejde Takker
da jeg kørte fra jer var det total vildt forskel
total stelhed eller fed musik
mange Toms op her fra
Meget dårlige højtalere
Det er nogen virkeligt dårlige højtalere jeg købte de skratter helt vildt og spiller lavere og dårligere end dem der sad i før som var 25 år gamle
En øv omgang!
En øv omgang!
Jeg var forbi Carsound og montere forstærker og subwoofer. Subwoofer var egentlig fin nok. Efter montering af forstærker har jeg dog bemærket flere dårlige ting. Der er en slags ‘generatorstøj’ når man hører musik og/eller er på pause, og jeg har bemærket der kommer nogle skrattelyde når man skruer op til høj volume, mislyde der virkeligt lyder forkert og som er tydelige i musikken.
Jeg fik at vide at hvis man købte jeres pakker bliver det bedre..
Jeg var forbi Custom Audio og de sagde noget helt andet ang. lige det.
Ja min lyd blev lidt højere, og jeg fik mere bas, men det var på bekostning af dårlige mislyde - det er enten ikke monteret som det skal ellers er der andet galt som Carsound ikke har noteret mig omkring!
Altid super god service!!
Altid super god service uanset hvad man skal bruge. Har handlet der i flere år og altid samme kvalitets behandling!!
Troede min forstærker var død da der ingen lyd kom ud i kabinen. Det viste sig at være opdatering så den blev nulstillet også hjalp de efterfølgende med indstilling af anlægget igen! Konge service!!!
Virkelig gode medarbejdere og høj kvalitet
Jeg tog en tur til Carsound for at købe en god baskasse, og jeg fik virkelig god hjælp. Kvaliteten er virkelig god, så tusind tak for den gode bas 😁
Bilstereo hos Carsound
Jeg har købt en VW Polo og overvejede at pimpe den på lyden. Hidtil har jeg kun haft slavelyd i mine egne biler men har altid elsket den gode stereolyd i andres. De mange dæmpende materialer fra sæder, beklædning mm gør lyden både intim og påtrængende på samme tid - Men ville det give mening at ofre 9000 kr på et anlæg i en mindre bil som Polo, hvor vejstøj begynder at høres allerede ved 70 km/t?
Jeg korresponderende med Carsound I Odense om mine overvejelser, og de mente jeg skulle give den et skud. Jeg var ikke særligt svær at overtale. Jeg bestemte mig for en premium lydpakke til VW Polo.
På den aftalte dato afleverede jeg bilen hos Carsound Odense. Beskeden lød at installationen kunne tage 3-4 timer men til min overraskelse kom der allerede efter 1 time en SMS med besked om at bilen var klar. Den venlige lydinstallatør forklarede, at Polo havde været meget samarbejdsvillig - deraf den korte arbejdstid. Så var det tid til lydprøver. Det lød ikke bare godt men aldeles fremragende - og det gør det stadig hver gang jeg sætter mig i bilen og vælger musik. 1000 tak til Carsound for en installation som var ALLE pengene værd.
God service.... dårlig lyd
God service, hurtig levering, men desværre et produkt som ikke lever op til mine forventninger.
Jeg har købt et sæt Gas mad x2 44 og et sæt Gas mad x2 64. Ingen af de to produkter leverer god lyd. Ingen dynamik, skinger diskant og manglende bas. Kort sagt ....dårlig lyd.
Disse Gas produkter kan absolut ikke anbefales.
Penge maskine når reparationen ikke virker!
Fik beskeden både ved afhentning samt bestilling af ordren , hvis ikke det var virkede eller var nok, bare kunne komme igen, så vil de udbedre det.
Kontaktede dem igen og afslog nu de ville gøre det om…..jo for 3000,-kr. så først spildte 750,-kr og derefter 3000,-kr. Sikken en pengemaskine!
Svær at bedømme
Svær bedømmelse.
Mit førstehåndsindtryk med carsound, var meget forvirrende. Jeg modtog et tilbud, som virkede meget rodet i forhold til priser, rabatter osv. Jeg fik faktisk lyst til, at handle et andet sted i stedet.
Jeg ringede dog til dem dagen efter, hvor jeg fik fat i Alexander. Han tog sig god tid til at forklare, hvordan det hang sammen, samt hvorfor det så vildledende og mangelfuldt ud.
Efter hans forklaring, gav det hele mening og Alexander tog sig forsat god tid til at forklare om deres produkter og resten af mine spørgsmål. Efter snakken, bestilte jeg med det samme.
Derfor har det været en svær anmeldelse at give, da jeg først følte den lå til en 1'er, men efter samtalen, blev blæst bagover lige til en 5'er.
Jeg håber at Carsound tager til eftertanke, at deres tilbud kan beskrives bedre fremadrettet. Men uanset! Kæmpe skud ud, til Alexander!
Elendig og uprofessionel service hos Carsound
Jeg havde desværre en meget dårlig oplevelse hos Carsound, som jeg synes andre bør kende til, før de overvejer at handle der.
Da jeg ankom til butikken til min aftalte tid kl. 14:00, blev jeg hverken budt velkommen eller taget imod. Ekspedienten og en kunde kiggede kort på mig, men fortsatte derefter deres samtale om ferie, som om jeg slet ikke var der. Først efter noget tid blev jeg ekspederet, hvor jeg fik at vide, at der ville gå 30 minutter, og at jeg kunne vente ude i bilen.
Efter at have ventet i de 30 minutter kom en medarbejder fra værkstedet ud – som viste sig slet ikke at vide, hvad opgaven handlede om. Det var meget frustrerende, da jeg allerede en uge tidligere havde forklaret alt tydeligt via mail, da jeg bestilte tiden. Jeg måtte derfor stå og forklare det hele igen på stedet.
Da bilen endelig blev kørt ind på værkstedet, fulgte jeg naturligt efter for at se, hvad der skulle laves – men blev derefter afvist og bedt om at forlade værkstedet "af forsikringsmæssige årsager" og vente inde i butikken i stedet.
Alt i alt en meget uprofessionel oplevelse, præget af manglende kommunikation, ligegyldighed og dårlig kundeservice. Jeg følte mig ikke taget seriøst som kunde, og der var ingen form for struktur eller respekt for den aftalte tid.
Jeg kan desværre ikke anbefale Carsound til nogen, der forventer ordentlig service og professionalisme.
Vh. Martin Knuthsen

Risposta di CARSound.dk
Super god service
Super god service ! Hurtig levering og super fin butik med STORT udvalg både for SPL og SQ ! Benjamin har stor forståelse for hvad du mangler hvis bare man åbner munden. Han fik en åbenbaring af mine behov og re korrigerede budget og byg til behov. En person som jeg finder meget inspirerende og passioneret for sit erhverv. Dine behov er vigtigere for ham end at få et salg i huset. Man kan tydeligt mærke at han ikke vil sælge for at sælge. Men er mere interesseret i at sælge det rigtige første gang så kunde tilfredshed kommer før penge på kontoen. Det vigtigste er målet. Har han ikke det rigtige udstyr til at man kommer i mål så vælger han at rådgive dig i den rigtige retning og vente på økonomien og udstyret til lige det du ønsker
God service af Benjamin
Bestilte noget ledningsnet til en Helix subwoofer og hvis man, som mig ikke, hvilke ledninger man skal bruge, så hjælper de mere end gerne.
I første omgang blev der sendt en for kort ledning, hvilket kan ske, da Benjamin troede at forstærkeren lå under forsædet.
Jeg fik tilsendt den korrekte ret hurtigt og returnerede den forkerte uden problemer.
Fik endda en smule rabat på ledningerne!
Montering i Odense
Jeg indhentede tilbud på opgradering af lyden i min nykøbte bil. Jeg besøgte Carsound som meget professionelt kiggede på bilen og gav et tilbud på knap 10.000 kr - man oplyste at de eksisterende højttalere var fine og blot krævede en kraftigere forstærker, så de ikke selv skulle levere så meget bass og en subwoofer og en proffesionel opsætning.
Det lød jo altsammen godt - eneste minus er at man ved en sådan en løsning ikke kan lytte løsningen før køb. Må bare stole på at de ved hvad de taler om.
Jeg overvejede om det var det jeg ville i et par måneder.
Fornylig valgte jeg at det skulle være denne løsning.
Fredag ankom jeg med bilen, talte med en ung gut om min musiksmag som de havde skrevet de ville kalibre løsningen efter.
Han oplyser at med den præference så skulle jeg have 10" bass i i stedet, det siger jeg er helt fint - han oplyser at det vil være samme pris som det jeg havde fået oplyst. Han viser endvidere at subwoofer vil være lidt større i bagagerum end den 8" som de havde i deres første løsning.
Efter et par timer får jeg besked om at nu er bilen klar igen.
Der er dog ikke sat 10" bass subwoofer i, får afvide af ham som i første omgang afgav tilbud på løsning at det var en lærling som ikke helt havde styr på priser så de havde sat den løsning i som jeg i første omgang havde accepteret.
Det måtte jeg jo acceptere. Jeg lytter til lyden i bilen, og synes det hele er lidt mudret i lyden, er en del skuffet da man jo havde sagt at løsningen ville opgradere lyden markant.
Den unge mand som havde sat løsning i og kalibreret oplyser at det er pga de eksisterende højtalere som sidder i Mercedes er pap højtalere fra Kina. Ja det er hans ordvalg.
Jeg får præsenteret et merkøb på ca. 7000kr hvis de skal skifte de højttalere som allerede sad i bilen.
Det er rystende at når man først har betalt og fået en løsning i bilen, og får afvide at det er det som skal til, at man så efterfølgende ønsker at lave mersalg.
At den unge mand ikke helt har lært at tale og vejlede kunder uden at tale ned til kunden, tager jeg ikke så tungt. Det lærer han nok med tiden.
Men er skuffet over at have brugt 10.000kr på næsten ingenting og skulle bruge yderligere 7000kr uden at vide om det reelt hjælper.
Opdatering; har talt med A hos Carsound som foreslog en løsning, den prøver jeg og ser om det løses. Opdaterer anmeldelse og hæver til 3 stjerner for nu🙂
Extra opdatering; fik en god snak om forventninger til lyd, og vi lyttede mine eksisterende højttalere. Og sammen fandt vi en løsning på hvad som skulle til.
Jeg fik en god pris på extra montering og den blev udført i fredags af Alexander.
Jeg er tilfreds og ville egentlig gerne give 5 stjerner men kan ikke hæve min anmeldelse til mere end 4 stjerner, da jeg egentlig gerne ville have haft den viden om hvad som skulle til for at matche mine forventninger og ikke i første omgang tro at løsning til 10.000kr var nok, det kunne man have afdækket hvis man havde lavet en grundigere behovsanalyse og faktisk lyttet på de højttalere som sad i bilen inden man afgav et tilbud.
Men alt i alt er jeg tilfreds😊 og har givet 15.000kr for en god løsning.
Dårlig kundeservice
For godt en mdr siden hentede jeg en del udstyr hos carsound. De havde dog ikke alt hjemme, så derfor bliver det bestil og betalt samme dag i butikken. Det ville lande hos dem et par dage efter og de ville sende det til mig( en DSP et phonokable) Der går ca uge hvor jeg ikke har fået min vare. Jeg kontakter dem hvor de fortæller det er forsinket. Ok tænker jeg, imellem tiden har jeg besluttet at bestille noget mere, noget Powerkable og endnu et phonokable. Jeg betaler det via MobilePay. Der går ca et par dage og jeg modtager mine vare 1 DSP, 1 Phono kable til trods for jeg har bestilt 2 og Peer kable. Jeg tager kontakt til dem vedr manglende kabel. Får at vide jeg har fået mit kabel jeg bestilte , fortæller jeg mangler et fra ordre 1 og bestiller et mere ved ordre 2, men kun fået 1. Efter længere diskussion forstår han hvad jeg mener skulle msn tro. Han ville straks sende mig det. Det er nu ca 3 uger siden intet fået endnu, trods rykker på deres kontakt formulere, tlf svare (de er faktisk ret dårlige til at svare deres tlf trods tlf tid hver dag inden butik åbner)
Kanon god oplevelse lige fra start til…
Kanon god oplevelse lige fra start til slut. Her er tale om folk der ved hvad de har med at gøre og de råder og vejleder uden at man oplever at de presser en til at købe mere end man selv har lyst til. Ildsjæle på området. Klart at anbefale hvis du skal have ordentlig lyd i bilen.
God service. flinke mennesker der har styr på deres håndværk. hvad mere kan man forlange.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.