"CarSolutions" har specialløsningerne til din bil! Vi har lige haft vores Skoda Kamiq inde og få eftermonteret P-Sensorer, hvilket ikke kunne lade sig gøre hos Skoda DK. CarSolutions fiksede det... Leggi di più
Hurtigt og nemt Vil sige tingene som blev udført lykkedes Kan kun anbefale at bruge dem
Super god og venlig service. Gratis lånebil mens bilen bliver behandlet giver en fantastisk flexibilitet i en travl hverdag. Hurtig levering af de ønskede services. Kan varmt anbefales. Hilsen en g... Leggi di più
Har været meget tilfreds med og bruge Carsolutions Der har fra start af været go kommunikation, med kort svar tid på mails. Min bil havde brug for yderligere kodning efter udført arbejde. Da je... Leggi di più
Carsolutions er nyt af navn i efteråret 2021, men vi har mange års erfaring, med professionel eftermontering af originalt udstyr i VW, Seat, Skoda og Audi. Ud over at vi hjælper mange private kunder, har vi stor erfaring med både mindre og større virksomheder. Både med udbedring af fejl på allerede monteret udstyr i biler, eller eftermontering af specifikke kunde behov, så klarer vi opgaven.
Gørtlervej 16b, 9320, Hjallerup, Danimarca
- info@carsol.dk
- www.carsolutions.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Adaptiv fartpilot til ID3
De er for vilde 💪🏻🥳 har lige fået hjemme opdateret min ID3 med adaptiv fartpilot.
Nemt og mega god service, kan kun anbefales.
Fik vejledning og kodet crystal face på…
Fik vejledning og kodet crystal face på en Skoda enyaq. Samt købt dele jeg manglede.
Alt gik som smurt og via Remote kodning. L.V.D.I.
Super service og uden tvivl 5 stjerner herfra
Carsolution kan noget ingen andre kan
I januar 2024 fik jeg leveret en fabriksny Audi Q4 der var bestilt med 360 grader kamerasæt. På daværende tidspunkt kunne Audi desværre ikke levere dette fabriksmonteret, så jeg har i over et år forgæves forsøgt at finde en leverandør i både Danmark og Nordtyskland til at eftermonteret det, men er hver gang blevet afvist med, at det endnu ikke kunne lade sig gøre.
For en måneds tid siden spurgte jeg igen forgæves flere leverandører om muligheden, men Tim fra Carsolution lovede at de kunne de nu og det er med det originale kamerasæt, så løsningen bliver nøjagtig som var det fabriksmonteret.
Store ord, men Carsolution har for få dage siden installeret det i min bil til stor glæde og til min fulde tilfredshed, derfor min konklusion ….. Carsolution kan noget ingen andre kan.
Adaptiv fartpilot Audi Q2 - varmeste anbefaling
Fik lavet adaptiv fartpilot i en Audi Q2 hos Tim. Det hele spiller! Han er utrolig flink og meget behagelig. Hele processen har forgået gnidningsfrit. Kan kun anbefale på det varmeste.
Audi Q4 fik sat 360 graders kamera i og…
Audi Q4 fik sat 360 graders kamera i og parkeringsassistent det virker bare 100 % super dygtige folk
Carsolutions.dk 100% positiv oplevelse 🌞
Carsolutions.dk
Installation af ekstra udstyr og fejlretning på navigation.
Tim tusind tak 😁
Super kompetent og svartiden er i top
Super kompetent og svartiden er i top. Handler gerne igen med jer.
super hjælpsom og løsningsorienteret
Virkelig dygtig og godt arbejde
Virkelig dygtig og godt arbejde. Her har man med en der kan sit kram.
Eftermontering af bakkamera i en VW…
Eftermontering af bakkamera i en VW ID.3 hurtigt og effektivt. Fik også kodet at mit baglys er tændt hele tiden uden beregning.
Så stor anbefaling herfra.
Rigtig fin service
Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt
Vil sige tingene som blev udført lykkedes
Kan kun anbefale at bruge dem
hurtigt og quick betjening og arbejde…
hurtigt og quick betjening og arbejde udført til UG :)
En seriøst virksomhed, som ser muligheder og ikke begrænsninger.
Carsolutions Kan og vil alt, de er yderst professionelle, intet er småt eller stort.
Kan varmt gi' min anbefaling 👍🏻
Carsolutions reparerede min skærm til…
Carsolutions reparerede min skærm til brug for Appel-Carplay, som lige pludselig ikke virkede. Skærmen blev varm og touchfunktionen virkede sporadisk og ind i mellem slet ikke.
Jeg fik anbefalet Carsolutions af en anden kunde med samme problem.
Carsolutions sætter en ære i at reparere produkterne i stedet for at udskifte alt, hvilket gør det mere bæredygtigt og væsentligt billigere.
Da jeg henvendte mig, fik jeg en hurtig tid, og oplevelsen på værkstedet i Søborg (B2 Bilcenter Teknicar), som samarbejder med Carsolutions, var servicemindet, behagelig og reparationen gik hurtigt, mens jeg ventede. De er meget kompetente til det, de laver.
Min skærm virker nu fuldstændigt som ny.
Jeg kan klart anbefale både Carsolutions og B2 Bilcenter Teknicar.

Risposta di Carsolutions
Super god service.
Den kode de havde modtaget virkede ikke, så jeg måtte vente en dag ekstra med at få bilen tilbage, men bplev informeret om forløbet, og alt var som det skulle være da jeg fik bilen tilbage
Nemt og hurtigt